Коментари - Кристалина Георгиева обясни защо 2023-а ще бъде по-трудна от годината, която оставяме зад гърба | Бизнес.dir.bg

Коментари - Кристалина Георгиева обясни защо 2023-а ще бъде по-трудна от годината, която оставяме зад гърба | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

и аз на тебе да ти ЕПМ сталинке

Супер. Мрете в лайна сороси.

Не и за теб обаче, измет еничарска...

100% ЧЕ ВУЙНА НЯМА ДА СЕ ВЪРНЕ ДА ЖИВЕЕ В МУТРИСТАН )

"Новата година ще бъде "по-трудна от годината, която оставяме зад гърба си" Експерт!! Ние си нямахме идея :)

Забелязал съм, че на 1-ви Януари първо вадят плашилата!

То вече всяка година е по-трудна, достигнатия паритет между евро, долар и паунд, означава че не струват и хартията, върху която са напечатани.

Чакахте Русия да се разпадне ама се разпаднахте вие хахахаха, щеше да е забавно, ако не живеех в джендърска Европа.

Гжа Лина Ротшилд е на този пост, защото може да съобщава трудни новини, но с обилно количество вазелин.

А Баба Сталинка кога най-после ще я пенсионираме, че да ни освободи от присътвието си??

Защото защото .Баси тъпанарите дето са отгоре!

Тая па! Слон да ти го начука, за хубавото Новогодишно пожелание. Та и на тебе да ти стане малко трудно...

Те измениха закона, за да назначат дъртата бабичка.......

Така е то - единствения лесен ден беше вчера

Икономиката и Геополитиката обаче не се съобразяват с вашите чувства или очаквания.

Няма нито един политик, които да направи така, че следващата година да бъде по добра от предходната. всички знаем че нещата са зле, и не ни трябват политици които само да ни го казват, а такива, които да променят нещата към добро

Нека бъдем единни. ЕС няма да ни оправи. Нито НАТО ще ни пази. Само ако бъдем сплотени и запазим традиционните за родината ни ценности, ще успеем да се запазим като държава.

Недей, че ще изскочи Витанката с неква виртуозна прогноза, но "ако преживеем третата седмица, ще наблюдаваме лек спад".

Тя знае какво следва, понеже не е нищо повече от кукла на конци. Както носеше папките на срещата на Билдерберг, така и сега знае предварително какво са измислили кукловодите.

Разбира се, че ще бъде. С такива мърши като Сталинка Георгиева как няма да е.

На никой не му се бачка вече, Всеки иска само да си гледа в телефона и докато смуче някакво коктейлче на някой лазурен бряг кинтите сами да му влизат в джоба. И между другото да е некаква си ВИП звИзда там. :)

Кристалинке, дано твоите "пожелания" стигнат само теб и то с пълна сила! Дано нормалните, обикновенни хора в един момент толкова да им кипне, та да изхвърлят всички като теб, окопали се здраво в "зобта" веднъж завинаги. И тази вечно загрижена за благоденствието на народите вече изглежда прекалено фалшива. Ти, Кристалинке, получаваш обилно $$$ за "работата" си, докато една Анеза Гонджа Бояджиу или както повечето я знаем като Майка Тереза, е дарявала винаги всичко което е имала за бедните, без да ги плаши за разлика от теб. Ама нейсе, ти си велика.

НАЙ-ГОЛЯМО ЗАБАВЯНЕ ЩЕ ИМА В ЕДНА ДРУГА, ИКОНОМИКА , КОЯТО НИКОГА НЕ Е БИЛО ОСНОВНА, НО ВСЕ СЕ ПЪНИ И НАДУВА "ДА БЪДЕ ФАКТОР" !

трудна, за други не.... Който иска гледа филма на тая буля, и да се кефи на тъпотиите и, а други просто ще пропуснем тоя сценарий, щот не ни засяга, колкото и да и се уска на лелята да се натрапва!

СЩА да фалират ние да излезем от ЕС и ще сме много по добре СТИГА ДА НЕ СЛЕШАТ АМЕРИКАНЦИТЕ те са зазадаща нация

Точно за това се сетих и аз. Един по един на килимчето се редят И като ги питат къде отиват, каква е тази среща, мълчат и се усмихват гадовете.

И тази ли е българска гражданка? За един приятел Дянков питам.

Най-обичам номенклатурни кадри на БКП , които някога са ги кръстили на Сталин и са се казвали Сталинка да ми дават акъл за демокрация и пазарна икономика.

Личи си, че е прочела сценария за 2023.

Сталинке скрий се мърша! Комунистическо мекере!

Сталин! Тито! Димитров! Сталин!Дупка! Димитров! Дупка!Дупка!Димитров!

Сталинке, ако бях жив бих те разпнал на петолъчка!

Хората, които бачкат и превиват гръб не могат въздух да поемат, а такива чиновници като тази, които не могат да различат мотика от секира ще и дават наклон на оная работа и ще ги учак кое как се прави. Първите отнасят за труда си какви ли не налози и данаци, а вторите получават рекорди заплати и премии. Е оди бачкай после.

Колко трябва да си зле за да си кръстиш дъщерята на Сталин! Луда работа.

Чудесно за теб нека е по трудна

Киро знае ли? Щото кара сърф на един топъл остров.

Шаламанка! Да вече няма да ви се получава и в това е трудността.

Сопри се Сталинке. Още малко като баба Цола ще почнеш да се напикаваш докато дремеш из синекурните службици.

Евросъюза със сигорност ще изпадне в рецесия!! Защото икономиката не е само енергоносители но и много други ресурси които европа ги няма и ако ги намери и закупи ще бъдат на много високи цени. Това което китай и другите страни от брикс произведат ще бъде в пъти по евтино от европейската непродаваема стока.

Струва ми се, че това е некакво обещание ... Ей така ... да си знаем ...

Не лъжете хората, 2023 ще е розова и ще има доста голям растеж. Ще цъфне и ще върже. Ще кацнем на Марс, а на Луната ще имаме база. ЕС ще дръпне доста напред, след като вземе още някое заемче на далаверка. А войната ще спре, и ще почнем да се чудим как така сме се били като сме били най-добрите приятели. Чудна година ще е.

Колко милиарда подари тая уроспия на Зеленото наркоманче? Докато тъпчете Украйна с пари и оръжие, света ще страда!

Ми отивай в чукотка ве, боклук, кой те спира?

Благодарение на ЕС и САЩ.Тъпаци.Ми ти кво плачеш като ,си на солидна заплата и на топло.

Супер!! Простата измет като ганьо трябва да бъде смазана и мачкана ..простите утайки тука в Жалкария трябва да ядът лайна и да страдат ?!!!

Az nizavisimo 4e sam Goliam Sex-Meraklia , az sam titalno potenten otdavna imam merak da ibladavam polovo Krisalina Georg. Zbenstvena e i e slastna.

Нормално Газовите Хранилища в Момента ги Папкаме и ако се Изпразнятидва Истинската Криза! Това Шева на Сауди Арамко, най-голямата Енергийна компания в Света, тази на Саудитска Арабия, го каза още преди 9 месеца - няма никой друг освен Русия който има Количествата и Свободните Капацитети да обезпечи Енергийно Европа и Зимата 2024 ке се Мре в Европа, Яко ке се Мре

млъкни ма!

Дреме ни на нас. руската икономика се изстреля във върховете. Това Москвичи, това пелмени, всичко залива пазарите. За лосиона да не говорим. Можем и да изнасяме.

Ми ти що не мълчиш бе, пу.... майна.