КРИБ подписа споразумение с ТУ София

Целта на споразумението е да се засили връзката между образованието и бизнеса

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А бре, домусчийо, поради что изостави занаята на дедите си?

Този трябва да е цял живот да е благодарен на майка си. роден 1969 и на 27 през 1996 основава приватизационен фонд „Напредък Холдинг” АД. Маргарита Домусчиева е била член на БКП. По време на управлението на партията тя е активен член. Преди падането на соца е назначена за директор на завод „Балкан“ в Ловеч. Идват годините на масовата приватизация и добрият син успява да приватизира чрез фонд „Напредък“ завода. Годините са тежки, гладни и размирни за българите (1996-1997), но за малцина са повече от успешни. След завод „Балкан” семейство Домусчиеви сключва десетки успешни сделки.

Смешници, в България колкото специалити са останали, предимно работят за местен клон на западни компании, а някои дори за източни, но при всички случаи никой не иска работодател да му е местен чорбаджия-изедник с тъмно комунистическо минало.

Хвърлихте милиарди по стадиони, по футболисти, айде сега ги викнете тях да ви работят. Кадърни студенти тука мизерстват и в тях се оформя мисълта за чужбина, не искат да повтарят грешката на родителите си. Стажове... с трици маймуни ще ловите, ако искате кадри купете им по един апартамент, платете им следдипломни квалификации , големите фирми на запад провеждат ежегодни фирмени обучения с изпит. Вие искате да не вложите и един лев и хоп да ви дойде специалист с три езика и три дипломи, е не става андрешковци малко трябва да се бръкнете.

Хората семинари ще правят, а ти - роби срещо нищо викаш. Недий така, ще му излезне лошо име на business - a!

Сетила се е Надка да седне на моятя паа! Ратурихте техникумите, СПТУтата,сега търсете спе- циалисти в циганската махала! Ако итам не намерите-внесете си от чужбина БАНДЮГИ!

Председателят на КРИБ - Кирил Домусчиев Доктор хонорис кауза на ТУ, БОГ да ги прости!!!