Краят на кредитната ваканция наближава

23 март 2021-а е последният срок, в който физическите лица и фирмите могат да поискат отсрочване на плащанията по банковите си кредити

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ни могъ дъ разбера кво плюете банките, аз взех 50 хилки потребителски и утроих парите на борсата за по малко от година. Проблема са дебилите с ипотеки те и телефоните на кредит. Дебилите не трябва да гледат телевизор.

Такива като теб много реваха! Внимавай, че като си повярва много човек и става белята :(

Я възмутил съм тъпаците с ипотеките хихихи

Тъпакът си ти - златното правило е никога да не спекулираш на борсата с пари назаем.

На един съсед му подшушнали някаква информация и заложи едни 17 000 на борсата - всичките му пари, наследство от баба му и дядо му. За два дни ги утрои. Повярва си и ипотекира апартамента - и той от бабата и дядото. Сега живее под наем в гараж, преустроен като жилище, яде макарони, боб и леща - за толкова му стига заплатата.

Не се връзвайте на тези новини, ще ви опростят кредитите.

Тва добре дето си го написал за корнела и сие, ама кво да правим с оная болница за туберкулозно болни, дето селяните я пазят за да не я задигне някоя глеждосана от държавата мутра и да си направи спа център?Тва не е ли резил? Де го Бонко? Туберкулоза има вече и по децата, къде да се лекуват?

Боко да не е решил да прави $=300лв...

Стига толкова удължавания. Който си е мислил че каквото е днес ще бъде същото и след 20 години за да си купи къща, джип, яхта и т.н., да си носят последствията.

без банки, а? То нали и без магазини, култура, туризъм и заведения може.... Колко му е? Само без Бооко велики и калинките не можем да минем феа боклуците!

Сега е момента за апартамента... Сеги ще видите кво става..

Ами какво да гледаме, банките ще имат имоти на кило :)

Тъй-наречените банки в БГ пълни с доносници, комуноиди и откровени дебили убиват бизнеса и обикновените потребители на техните псевдо услуги

Кредитът е услуга, която идва със съответните рискове. Нямам кредит, но имам кредитна карта и като харча от нея, си правя сметката дали мога да си покрия дължимото. Ако няма да мога, не харча. Кредитната карта е краткосрочен кредит, но за дългосрочните рисковете са по-големи. Може да не е пандемия, може да е заболяване, може да е загуба на работа - в договорите има клаузи, които всеки трябва да изчете, както и да сключи застраховка, която също да изчете... Все пак положението е кофти, ако имаш кредит и нямаш работа.

Ми не взимайте кредити ве,значи да вземем парата пък да не я връщаме,къде дават така,правиш ремонт,купуваш си за хиляда леа телефон,мутрееш във фейса с новата кошница ,обаче не можем да си плсщаме,ми ксто не можете си стойте на ебаните гъзове шматки

ГЕРБономика и ГЕРБофинанси... Стар виц: Лекарят: - Малко е неудобно да ви питам, ама за да е по-пълно изследването - имали ли сте хомосексуален опит? Пациентът: - Да, докторе. Цели два пъти - теглих кредит от банка и гласувах веднъж за ГЕРБ.

Ами сега?

Робите вече не могат да мислят. Ценностната им система е заменена от потребителското мислене. Господарите по цял ден ги тъпчат с реклами, карайки ги да си купуват неща от които нямат нужда, за да впечатлят хора, на които не държат. За целта им отпускат на кредит пари, които не са изработили. Така печелят два пъти. После постоянно им вдигат лихвите и таксите на кредитите и печелят за трети път.

Я иди в тайгата при Путин и му кажи какъв е. Ха ха ха

Пупи сега в с воения си министър. Да не ги секна?

не мога да преча на хомодвойката путя-кужугет

Какъв Путин тревожи юношеската ти изтерзана душа?! А иначе коментарът ти е на място и съдържа отговора в себе си!

Айде на бас, че ще има нов "кредитен мораториум". Има си хас банките да пропуснат да захлебят, нали лихвите ще продължат да си текат и на практика печалбата им расте! Ама как само звучи - "кредитна ваканция"! Номера със това, че "краят наближава" е същия като изтъркания номер на Топлофикация, енерго-тата и т.н. Гръмки заглавия в медиите - "Парното ще се увеличи с 50%"!!! После "Спокойно, само с 20% ще се увеличи".

НА КАКВА СУМА? Според мен, ше е краят. щото ФЕД премахва капиталовите облекчения за банкито. И КРАЙ!

Израза "Кредитна ваканция' е пълна манипулация. Става дума за преструктуриране на кредити, което абсолютно винаги води до крайно оскъпяване на кредита. През периода на така наречената "ваканция" се спира начисляването на плащания по главницата, но след това тези месечни НЕ внасяния се прехвърлят към остатъчните месечни вноски и като краен резултат започвате да внасяте месечно по-големи суми. Не теглете кредти ! Теглете само при крайна необходимост за здравен пробоем.

И ако нямаш жилище - къде трябва да живееш, без да теглиш кредит?

Под наем.

На село

ЩЕ ПЛАЩАТЕ, РОБИИИИИ

Няма да има проблеми - сега идват ЕС фондовете за ковид - ще ги изкрадем дружно и няма да има лоши кредити и ипотеки!

А после 20 млрд дето лежат в МВФ, и Еврото ще ни довърши.

Къде се слагаш в дружното крадене. То е за наши хора :)

Всиччки покрадват в БГ.

Лихварство, Петрол, Фармация, Оръжие, Диаманти, Злато... Все еврейски занаяти. Забравих и вирусите.

Сега ще стане ясно колко не се справя цаяр слънце с управлението на държавата...