Красен Станчев: България може да фалира през 2022-а

Според икономиста финансовата стабилност на България приключва

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всичко зависи на къде ще тръгне САЩ и от части Западна Европа. Не се мъчете да мислите. Философи и “експерти” в БГ бол. Просто стискайте палци големите да са ок и ние покрай тях.

България влиза в дългово спирала. И лоша демографска тенденция отивам към сигурен фалит. В допълнение лошо здравеопазване и много слабо грамотни хора. България беше ми приятно да живея тук!

Защо тогава? Кой ще е на власт? А иначе - на човека това са му казали да каже, казва го.

PEYTSCH

Ега си ...непознавача ! Ще фалира значи еврото, еврозоната и ЕС...Нямало повишение на доходите?! Само два пъти повече...Идиот небръснат.

свършика ли ти се светофарите и пожарните кранове та мина на таксита? колко пъти да ти казвам че това само показва неграмотност по темата как се защитава сайт. А най-сугурно е да откачиш жицата, тогава гарантирано никой няма да ти го хакне

не, може, а ЩЕ

Ще плачат след две години за управлението на Борисов. Да видим кои смешници ще дойдат след него

PEYTSCH

Слави? Радев? Триото? Отбор негодници, некадърници и демагози...

на социалистите други фалити България не познава.

Не пишете глупости .Фалити при планова икономика няма ,фалитите са характерни при пазарната икономика.

Пълна глупост и четирима идиота са ти сложили + Е затова сме така, щото ви има вас...

Според мен е правилно да се предположи - "Повечето българи може да фалират през 2022-а".

Тулупа съвсем олевя.

Радев и Нинова посъветваха Борисов - да се отпускат повече средства за хората и икономиката в условията на тази криза ( това беше казано с много умно изражение на лицето). Борисов ги послуша. Сега, БСП тулупите плачат за бюджета( с умно изглеждащи физиономии, доколкото е възможно).

Ако Шкембевойвода и Толуп паша ЗАКУПЯТ и предплатят още 8 самолета кенЕФ-16 може и 2021 год да ФАЛИРАТ Държавата

Самолетите ли са ти проблема? А ми парите с които Лукоил всяка година ощетява бюджета, а парите които шепа зърнени барони усвояват всяка година, а онези средства ОКРАДЕНИ от еврофондовете по програми като къщи за тъщи (и много други) всяка година! Та тези средства са достатъчни ВСЯКА ГОДИНА ДА КУПУВАМЕ ПО ЕДНА ДУЗИНА F-16! За тези пари нещо да кажеш, Маноле? Или не ти е платено за това !!!

Нищо няма да фалира освен финансиста защото е песимист! Изборът си е негов !

е отворен,от "Отворено общество" където е му плащат от 1992

На Толупа и Каракачана Стабилна благоденствуваща държава

вЪВ вИЕТНАМ като видят бял човек с голям КОРЕМ -ШКЕМБЕ и бял панталон виетнамките смятат че човека е милионер Във България ако дебел човек с ШКЕМБЕ излезе с торбичка ''БИЛЛА'' от Военно Министерство значи е милионер и милиардер във Виетнамски донгове

Да обаче не

Абсолютно е прав Красен Станчев. Хората от улицата педизвикват правителството да харчи за да се задържи на власт ... Като искате оставки - гласувайте и ги сменете. Но не ги плашете предварително, защото с тези харчове могат и да си останат на власт ... Тъжно, но реално ...

Абсолютно вярно!

Красен Станчев е агент, познайте на кого.

Яжте,пийте и се веселете и не гледайте в паницата на Бойко,Доган,и останалите 240 български народни слуги!Живейте и не им обращайте внимание,има и други държави като ГЕРМАНИЯ,където е чисто,приятно и приветливо!

Там е приятно защото се бачка яко и не се слуша чалга.

Бедна държава, богати граждани.

Ако оставим Толупа да довърши мандата - това ще е почти сигурно!

Като гледам автомобилният поток,който се движи в цяла БЪЛГАРИЯ, а това е прост и очеваден фактор,че прогнозите за банкрут на българинът са нереални и димка!Многото автомобили са свидетелство,че българинът има постоянна работа и доходи,които да покриват мгобройните разходи за личен автомобил,така,че този икономист не е икономически ескперт!Може ли българин,който няма пари за храна,телефон,интернет,лекарства,но да има пари за бензин,масла,резервни части и ремонт застраховки и данъци!Наличието на количеството автомобили дори е показател за нивото на икономиката и жизненият стандарт и покупателната способност на българското население!Покрай автомобилите има хляб и работа дори и за гробарите и погребалните агенции!

40% администрация и толупогласоподаватели....и има движение: ВЗЕМАНЕ НА КРЕДИТИ ДА ИМ ДАВА ГЕРБ ЗАПЛАТИ! Останалите 60% им изкарват парите на техните хора...

Новина от малоумник за дебили. В световната история няма случай на фалирала държава. Тази новина е за неграмотните орки с второ отделение. Колкото фалира и Гърция преди няколко години. Палячо.

БОКЛУК, БЪЛГАРИТЕ ВЕЧЕ СМЕ ФАЛИРАЛИ..........................

България няма да фалира, но че ще стягаме колана е от ясно по-ясно.

Пак ли?

Защо само изцепките на доказани отрепки се тиражират тук?

Твоята собствена ли визираш?

Милиционерската простотия и лакомия не вещаят нищо добро за българите! ОТВРАТ!

Когато започнат да клатят властта, щото искат да я вземат, властта става слаба и започва да мисли за оцеляването си и почва да прави глупости. Продължавайте да я клатите и после ще дойдете да се перчите че оправяте бакийте. Аман от късогледи политици.

Пияндурата на Прокопи - на амбразурата

Не може да има растеж ,без производство.Само на нискокачествени услуги ,кол-центрове и малко ИТ,като повечето компании са чужди ,няма как да има растеж..Говоря за производство ,за роботика ,кибернетика ,бионика телекомуникации,енерго-машиностроене,машиностроене в цялото му разнообразие,високо-точни металообработващи машини,иновативни полимери ,иновативна фармация ,транспортно машиностроене,развита лека промишленост ,та ние нямаме един завод за кристал и стъкло за домакинствата ,нито един завод за домакински или промишлен порцелан,нито един текстилен завод ,който да работи с български суровини.Консервната промишленост работи с 70% вносна суровина.Та ние на засаждаме и един дка с захарно цвекло,а българските заводи работят с чужда захар като само я разфасоват и т.н.Имаме добивна промишленост ,характерна за страните от 4-ят свят,отдадена на концесии.За концесионера златото ,иридия и редките метали , а за туземното население отровената природа и ограбена природа и онкологичните заболявания.

затова харчи като за последно.

Можела евентуално да фалира. Евентуално и на коча топките може да паднат.

Въпросът е как ще ги тепаме герберугите

С гол гъз по топките.

ще ти дойде реда

Този и останалите соросоиди допреди година викаха - държавата е лош стопанин, трябва да приватизира всичко, после, като почна кризата с вируса, почнаха да викат - държавата трябва да спасява частния бизнес, сега викат - ама държавата ще фалира ... ще фалира, като ви с води по малоумния акъл!

Бих казал ,кратко ,но точно и вярно. Нали приватизацията беше панацеята срещу държавната собственост , а крайният резултат го видяхме ,финансов колапс и разруха.Та самият Красен Станчев нали е Директор на измисленият сороски институт за пазарна икономика .Какво стана с мантрата за пазарната икономика

Привидната финансова стабилност на България приключва, ПРИВИДНАТА! Изкуствено пддържана с еврофондове, с пари от роднини зад граница, с необлагаеми пари за харчлък на населението (маса народ се разкарва с пачки пари в джобовете, които са практически безотчетни), с "плосък данък" за богаташите и яки косвени данъци и такси за населението... И това ли е "стабилността" според Станчев? Задава се краят на измамата наречена "българска икономика", защото условията стават сурови, а подобен род измами не виреят в това, което се задава.

Като гледам в час-пик трафика и опашката за Гърция... Е, да не фалираме. Да, лафка и НЛ фалираха, ама Божков си е ОК... Аман от пророци...

задавала ли си си въпроса откъде точно идват парите за този разкош, за колко от тези пари са платени данъци? Порше Панамера каращо по надупчени улици говори за едно: мутра живееща в разкош за сметка на останалите, които ходят по тротоара (ако го има въобще). България е едно голямо менте на държава и това скоро ще лъсне.

Ми че тя отдавна е във фалит и затъваща в дългове

Така е, затова се вдигат пенсии, купуват се самолети за милиарди, лева е стабилен спрямо долара... Е, къде е фалита?

По-скоро си пачи мозък ... и ГЕРБ-ерастки ТРОЛ!

Като започнат да канят някакви по телевизиите да пророкуват срещу заплащане--че Аман... А ако не фалира?!?!?! Той готов ли е да се намаже с катран и да се отъркаля в перушина?? -навярно не.Понеже след седмица вече никой няма помни какво е казал.А и не носи отговорност.

Баце скъсай си дипломката и върви да работиш на боко по магистралките,без теб и боко държавата много бързо ще се оправи.

Кажи си го направо - ние ще фалираме. Вие сте се уредили и наредили, само ще ви порастърси и ще мине и замине. Ако някой си беше събрал недоборите между Бахамите - о-в Ман - Белград и Дубай, чувалът щеше да е респективно най-пълния в Европа поне! А ако накараше угоените имащи да върнат половината от награбеното за 30 г., щяхме да раздаваме скъпи заеми на другите даже!

България, пардон Булгаристан отдавна е фалирала(л), само, че месното туземно население не знае или не му се иска да повярва !!!

Странин хора. БТВ им казва, а пък те....

Schilo

Чак тогава? Оптимист си, Станчев, оптимист!

"Според Станчев финансовата стабилност на България приключва." Гарантирано от Герп!

Обещава значи!

Тук милиардче, там милиардче, пенсики, минимални заплатки, самолетчета, магистралки - бум хиперифлациика, връщане на 3 нули, 97-ма, духане на супа

Красенчо - лиляво"десен" костовист.От години само манипулираш и говориш глупости.

По големи разходи на държавата, по големи данъци. Този откри топлата вода. Изходът е да се спрат пенсиите на червените паразити.

Да щото ти си много работил изаслужил

А на сините паразити?