Корнелия Нинова се готви за тежка битка със събирачите на дългове

Готови сме с проект на Закон за събиране на вземанията, заяви вицепремиерът

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ТОВА ЛИ Е НАЙ-ВАЖНОТО АМИ ПЕНСИИ,ЗАПЛАТИ,ТОК,ГАЗ,ИНФЛАЦИЯ-ЛЪЖЛИВА КУ.КА

ЩЕ ГИ ОПРАВИ КАКТО ОПРАВИ ПЕНСИИ И ЗАПЛАТИ САМО БЛЯ,БЛЯ.

за тежка битка със събирачите на пичи косми заскубани от гъза и.

Продължава с пълна сила борбата за благото на некоректните длъжници!!! Браво! На Мая Манолова това е мечтата на живота, на омбудсманката - също и ето появисе Корнелка и всичко вече ще е ОК. А коректните длъжници да си гледат работата, като се вдигнат несъбраните кредити, ще скочат разходите по кредитите и ще го отнесат редовните платци! Защо толкова се грижим за некоректните, а зарязваме коректите?

Вече като чуя, че някой иска да се грижи за моята безопаснот и се изприщвам. Важното е "вземане" да става...

Сумо борба

Я иди на прага на Лукойл и се провикни "Платете си дължимото! В пълния размер!!!". Ама недей да слизаш от колата и гледай да е бронирана. Майтап си правя. Знам, че точно тези са от "вашите/правилните хора" и с пръст няма ги докоснете. Пак ще подгоните всякакви кокошкари, само и само новини да се произвеждат.

Работим за старите комунистически колектори срещу новите разбойничета от всякакъв цвят и вид решили да захлебят със същото.

Първо гласуваха с Мая Манолова закони, за да е възможно всичко това, а сега се изживява, като лечителка, но не на причините, а на последствията. Дори и дума не обели за тотално извратените доводи, с които банките вдигат таксите си и то с проценти, които не са близо до инфлация или каквото и да е. Партията на едрия бизнес ще доразкаже играта на последните останали оптимисти в държавата.

..с каквото се е захванала Нинова - съсипала го е! От Техноимпекс до самото БСП..! А сега за капак и с икономиката се е захванала...