Климатичната неутралност - ключов фактор за избор на работодател за 83% от младежите

Мнозинството от анкетираните българи на възраст 20-29 г. са убедени, че собственото им поведение може да повлияе на разрешаването на извънредната климатична ситуация

Обратно в новината

Коментари - Климатичната неутралност - ключов фактор за избор на работодател за 83% от младежите | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Боклучава подвеждаща марксистка статия.

Не знам какви въпроси са задавани в анкетата, но според мен са били манипулативни. Я питайте българите дали примерно вместо с кола ще ходят пеша/с колело на работа и дали вместо пържола ще ядат скакалци и ще получите истинските проценти колко подкрепяме климатичната неутралност ;)

И един мармот завива шоколада в станиол!

Не четох тази боза, но съм убеден, че 99 % от "младежите" не знаят какво се има предвид пд "климатична неутралност". Чули са някакви фрази отнякъде и вече имат мнение. За всеки нормален човек, ключовите фактори за избор на работа са добри условия на труд, заплащане и възможност за кариерно развитие.

Това е за секция "вицове"

това проучване е правено в офиса на някое соросоидно НПО. На над 90% от младежите не им пука за тези глобалистки глупости.

Ключов фактор е заплащането. Какви са тия глупости бе, я си ЕМП, бахти идиотиите. Що за боклук би написал тая простория, баси мамата.

Следващ критерий от изключително значение е полова неутралност и устойчивост в тази посока

поръчкова и много фейк новина, дреме им на младежите за екото..

Такива долни манипулации не бях срещал от доста време :( Или некое „журналистче“ (мисир/ка) бърка промили с проценти, или съвсем са ни взели за шарани вече обърнали коремите. Аз това работя бре аланколу - проучвания правя - и мога да споделя, че даже в Ирландия и Нидерландия няма такъв дял заблудени. Особено ирландците ги облъчват от много време, но това и там не върви както им се иска на глобалните господари ;) А, при все, че има мерки които биха имали смисъл да бъдат приожени, в статията са описани най-глупавите, долни и манипулативни начини да ни накарат сами да се качим на ешафода ...

Преди да пишат такива "статии", т.нар. "журналисти" да спрат неконтролираното друсане с тежки наркотици и безразборните близкородствени оргии с участието и на мъртви животински видове! Защото тоя начин на живот води до определени изкривявания в резултатите.

Това проучване е вярно колкото е вярно че българите искат увеличаване на разходите за въоръжаване. Преминаха на тежки манипулации и откровени лъжи.

Глупости

Това са онея същите 83% дето са за НАТО. Явно поради някаква неизвестна причина 83 е сакрално число напоследък.

Младежите са отговорили така: - какво е това работа? - анфетамините по-евтини ли ще са ако сме неутрални? - ама то цял ден ли ще се работи? - моа ли си купи БМВ на 10г с първата заплата? - има ли интернет в офиса, и задължително ли почваме толкова рано в 9:00 или може и по-късно? - има ли фирмени партита ?

Пълни глупости!!!!! Айде, покажете ми един нормален младеж, който знае какво е “климатична неутралност”….

Новата младеж мисли че: - храната идва от магазина - тока от контакта - без улично осветление, биоборди и неон не могат да виждат в тъмното - лайковете в интернет имат значение - пърденето на кравите е опастно нещо - чичковците с палките ще ги спасят от тъпите хора които не разбират че природата ще ни убие, ако веднатга не ги увластим да бият всички