Климатичната неутралност - ключов фактор за избор на работодател за 83% от младежите

Мнозинството от анкетираните българи на възраст 20-29 г. са убедени, че собственото им поведение може да повлияе на разрешаването на извънредната климатична ситуация

Обратно в новината

Коментари - Климатичната неутралност - ключов фактор за избор на работодател за 83% от младежите | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Новата младеж мисли че: - храната идва от магазина - тока от контакта - без улично осветление, биоборди и неон не могат да виждат в тъмното - лайковете в интернет имат значение - пърденето на кравите е опастно нещо - чичковците с палките ще ги спасят от тъпите хора които не разбират че природата ще ни убие, ако веднатга не ги увластим да бият всички

Пълни глупости!!!!! Айде, покажете ми един нормален младеж, който знае какво е “климатична неутралност”….

Младежите са отговорили така: - какво е това работа? - анфетамините по-евтини ли ще са ако сме неутрални? - ама то цял ден ли ще се работи? - моа ли си купи БМВ на 10г с първата заплата? - има ли интернет в офиса, и задължително ли почваме толкова рано в 9:00 или може и по-късно? - има ли фирмени партита ?

Това са онея същите 83% дето са за НАТО. Явно поради някаква неизвестна причина 83 е сакрално число напоследък.

Глупости

Това проучване е вярно колкото е вярно че българите искат увеличаване на разходите за въоръжаване. Преминаха на тежки манипулации и откровени лъжи.

Преди да пишат такива "статии", т.нар. "журналисти" да спрат неконтролираното друсане с тежки наркотици и безразборните близкородствени оргии с участието и на мъртви животински видове! Защото тоя начин на живот води до определени изкривявания в резултатите.

Такива долни манипулации не бях срещал от доста време :( Или некое „журналистче“ (мисир/ка) бърка промили с проценти, или съвсем са ни взели за шарани вече обърнали коремите. Аз това работя бре аланколу - проучвания правя - и мога да споделя, че даже в Ирландия и Нидерландия няма такъв дял заблудени. Особено ирландците ги облъчват от много време, но това и там не върви както им се иска на глобалните господари ;) А, при все, че има мерки които биха имали смисъл да бъдат приожени, в статията са описани най-глупавите, долни и манипулативни начини да ни накарат сами да се качим на ешафода ...

поръчкова и много фейк новина, дреме им на младежите за екото..

Следващ критерий от изключително значение е полова неутралност и устойчивост в тази посока

Ключов фактор е заплащането. Какви са тия глупости бе, я си ЕМП, бахти идиотиите. Що за боклук би написал тая простория, баси мамата.

това проучване е правено в офиса на някое соросоидно НПО. На над 90% от младежите не им пука за тези глобалистки глупости.

Това е за секция "вицове"

Не четох тази боза, но съм убеден, че 99 % от "младежите" не знаят какво се има предвид пд "климатична неутралност". Чули са някакви фрази отнякъде и вече имат мнение. За всеки нормален човек, ключовите фактори за избор на работа са добри условия на труд, заплащане и възможност за кариерно развитие.

И един мармот завива шоколада в станиол!

Не знам какви въпроси са задавани в анкетата, но според мен са били манипулативни. Я питайте българите дали примерно вместо с кола ще ходят пеша/с колело на работа и дали вместо пържола ще ядат скакалци и ще получите истинските проценти колко подкрепяме климатичната неутралност ;)

Боклучава подвеждаща марксистка статия.