Китайци купуват все повече имоти в Гърция

Чуждите инвестиции в имоти са скочили почти двойно през миналата година

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ГОРКИТЕ БЕДНИ КИТАЙЦИ,КОИТО РАБОТЕЛИ ЗА ШЕПА ОРИЗ НА СЕДМИЦА......няма по прост народ от българите!

тези ,на който все комунисти ви се привиждат сте на върха на скалата за простотия и слабоумие.По прости сте дори от комунистите , по некадърнии затова ви е толкова страх от тях.

То и Баневи имат имоти в Париж, ама ти твърдиш, че българите ровели в кофите за боклук. Тия дето си купуват имоти в Гърция са китайските Баневи. А простия си ти. типичен бузлуджански михлюз.

ти си ми ясен..най тъпите и некадърните са си измислили оправдание с комунисти, каквито никога не имало никъде по света. не се бях сетил,но ти ме подсети..като сте умни що ровиш в кофите?

За(кинтос) как се пердасис. Гърците и те ще си продадат държавата на китайците, както ние продадохме черноморието на руснаците. Жалка работа.

Китайците са много гадни, нахални и арогантни.

Гърците ще си разпродадът държавата за хартии без покритие.

най после ще си имаме нормални комшии...

Имоти срещу хартия без стойност.

Ефекта на новите магистрали и на 'хай-тек' полупроводниците дето БББ ги начерта пред лондонското сити! Качва се китаеца на неговият си Грейт Уол и е от Атина в Австрия за няколко часа. Трябват му само винетки, може би да ги печатаме и на китайски вече? Също един бърз китайски курс за каките трябва! Застрахователният бизнес ще процъфтява също в кооперация с братята Албанци.(Вече не ги наричаме шиптъри, щото не е политически коректно!) Бъдещето е прекрасно вече за България и Балканите. Представете си само следващият мандат, когато нарисуваме процедурата за АЕЦ Белене. Преполагам ще има Марсианци в Враца каращи Тесла...

ЩО не инвестират в БГ бе??? Тука е ток и жица, мед и масло и изобщо нема тъпи хора. Следващите 20 години яко ще цъфтим. Хаххахаааа...