Китайци купуват все повече имоти в Гърция

Чуждите инвестиции в имоти са скочили почти двойно през миналата година

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЩО не инвестират в БГ бе??? Тука е ток и жица, мед и масло и изобщо нема тъпи хора. Следващите 20 години яко ще цъфтим. Хаххахаааа...

Ефекта на новите магистрали и на 'хай-тек' полупроводниците дето БББ ги начерта пред лондонското сити! Качва се китаеца на неговият си Грейт Уол и е от Атина в Австрия за няколко часа. Трябват му само винетки, може би да ги печатаме и на китайски вече? Също един бърз китайски курс за каките трябва! Застрахователният бизнес ще процъфтява също в кооперация с братята Албанци.(Вече не ги наричаме шиптъри, щото не е политически коректно!) Бъдещето е прекрасно вече за България и Балканите. Представете си само следващият мандат, когато нарисуваме процедурата за АЕЦ Белене. Преполагам ще има Марсианци в Враца каращи Тесла...

Имоти срещу хартия без стойност.

най после ще си имаме нормални комшии...

Гърците ще си разпродадът държавата за хартии без покритие.

Китайците са много гадни, нахални и арогантни.

За(кинтос) как се пердасис. Гърците и те ще си продадат държавата на китайците, както ние продадохме черноморието на руснаците. Жалка работа.

ГОРКИТЕ БЕДНИ КИТАЙЦИ,КОИТО РАБОТЕЛИ ЗА ШЕПА ОРИЗ НА СЕДМИЦА......няма по прост народ от българите!

То и Баневи имат имоти в Париж, ама ти твърдиш, че българите ровели в кофите за боклук. Тия дето си купуват имоти в Гърция са китайските Баневи. А простия си ти. типичен бузлуджански михлюз.

ти си ми ясен..най тъпите и некадърните са си измислили оправдание с комунисти, каквито никога не имало никъде по света. не се бях сетил,но ти ме подсети..като сте умни що ровиш в кофите?