Китайските, турските и руските инвеститори обръщат гръб на гръцките "златни визи"

През първата половина на годината са се оттеглили 678 инвеститори, а "златни визи" са получили едва 143 нови

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Потресаваща новина!

Има изритване! Гърците бързо се усетиха какъв таралеж в гащите са "инвеститорите" от въпросните държави и им направиха условията неприемливи или направо ги изгониха.

Глупости. Условията не са променяни от години. Що лъжеш бе?

Гърците трябва да са луди да дават на комунистическите свине златни визи.

хехехеххехе, трола си е трол!!! Нещастник комунизма в Гърция още се помни и имат такава партия! Руснацитне от доста години не са комунисти. Ххехехехе, ама незнамзащо ти плащат много сте смешни еврогейшовете!

Първо инвеститорите в целия свят намаляха-има криза, ама явно пишещия тая статия е пропуснал тоя урок. Второ-има санкции срещу Русия-така че щеше да бъде изключително учудващо и абсолютно нереално да има увеличение руски инвеститори в държава-член на Европейския съюз. Турция се кара с Гърция откакто Ердоган изпрати сондажния кораб. Още малко щяха да стигнат до въоръжен конфликт в морето. Но естествено според автора на статията това няма как да повлияе на инвеститорите нали? Да не говорим че Ердоган пак започна да говори че ще праща сондажни кораби. Пък както разбираме има над 6000 инвеститори от Китай-е добре де колко милиона инвеститори вие очаквате в една държава с размерите на Гърция????? Вие очаквате всяка година хиляди инвеститори да отиват и да инвестират в какво по-точно????

курви и бело по Миконос, зелени фотоволтаици по камъните на юг, апартаменти-кутийки около Атина, узаки и дзадзики по Цикладите и Йонийските острови.

В Русия и Китай нали управляват комунисти, идеологията им е да няма богати, откъде тия пари?

Отдавна няма комунизъм - за китайците всичко е на хартия, в Русия отдавна се шири олигархичен капитализъм, също като у нас у БГ-ту

Видиш ли оомунист даже и на снимка му бий един шамар, винаги има защо, я е крал, я е лъгал, я е убивал.

Комунистите са мръсни маймуни, крадци и бандити.

Излъгал е майка ти/неоспорим факт/,...украл е баща ти и е убил кучето на сестра ти.

Комунистите-бандити от Китай и Русия , окрали пари от народите си ги наричате инвеститори, ха-ха!

Вън бе мръсни комунисти, крали пари от народите си.

Те не са се засилили насам, че да си счупят краката.

Значи България и Кипър според ЕК, трябва да спрат да дават златни визи, но за Гърция не важи.....Егати дискриминацията!

За болшевиките зле. Ще се връщат към Азия.

Гърците не пускат Укри в Гърция ! Румънците гонят Укрите от Румъния ! Поляците не плащат на Укрите , само Управляващите в България ги настаняват в Петзвездни Хотели за 150-200 лева в денонощие !

Трябва да си голямо лайно, щом завиждаш на майките с деца

Като дърт комунист. Има доста украински коли в Гърция в момента

Хахаха, един от вицовете за борчета: Сра, а? Хахаха, всеки път се чудя как ви намират!

Само че не е лошо да дадете разбивката поотделно. Щото руските никой не ги интересува вече. Турция още малко ще започне да се стреля с Гърция. Пък китайците нямат намерение да се махат.

Ебати лицемерието! А в същото време труци,гърци,руснаци инукраинци си разиграват мафията с петрола и газта.

Мафията е на друго място. Имаш стока, продаваш.

У нас инвеститори не идват даже и за диамантена виза.Ами те българите бягат от кочината,камо ли чужденци да дойдат.

??

Си имат един харвард, който ги управлява. Предстои най големият финален грабеж на Европа от ФАЩ. Срещу зелени хартийки без никакво покритие се изкупуват земи, концесии на инфраструктури, острови, бизнеси, имоти, малки фирми. Тъпото сородидно говедо когато се усети ще бъде късно. Англосаксонеца му точи ножа.

малко зелени хартиики аз ще ти дам рубли

Безпогрешно издават платените коментари. Край на цитата-статия В dir.bg. Колко странно обаче че българите масово ходят на почивка в Гърция но не искат и да стъпят в Русия.

На почивка се ходи наблизо и на хубави плажове примерно.

Ама не ходят и да работят в Русия-пак ходят в Гърция да работят.

Какво покритие бе, ти в кой век живееш. Много знаеш кой има покритие и кой няма. Рашистите защо не печатат рубли. Защото никой не ги търси. Малоумник.

Дъпай към азия, малоумен маргинале

Вече на никой извън ЕС не му се иска да живее в ЕС ! ЕС стана Тоталитарна Държава и никой не знае Утре какво ще им Хрумне на Управляващите ЕС !

Същото.

Ти що не си в прекрасната Русия прекрасния Китай или в още по-прекрасната Корея? Не сме по времето на комунизма свободно можеш да пътуваш навсякъде.

...и в кучи газ!

Шило

Най-вероятно знаят нещо, за което не се говори.

Не. Виждат нещо - по всяко време и под чуждо давление ЕС може да налага глоби, да блокира сметки, да краде пари от тях, да краде движимо и недвижимо имущество и т.н. Та затова не щат.

Гледам Европейския съюз само на агресора Русия налага санкции. Но пък явно за вас Русия е целия свят.

Някъде да съм написал нещо за целия свят? За Русия? Всъщност ЕС и щатите са наложили рестрикции и на турски и на китайски компании и персонално на хора. Така, че не говори глупости.

дрОгаре на гърия не и берете гайлето! в гърия и със златни визи, и без, си ходят достатъчно хора! в туркия тоже! ма в китай и рассия не се наблюдава наплив от мераклии да се заселват там!

Ша доди и това време...

Не им се гледат маслини на хората , а и сигурно не харесват и вкуса им.

а ако прочетеш статията ще видиш че става дума за хора които си купуват имоти там над 250хиляди евро..... АМА НАЛИ ПЪРВО ТРЯБВА ДА ПРОЧЕТЕШ СТАТИЯТА

Кака само ми каза заглавието. Останалото е ''моя работа''. Шиши- искам да съм,,писател,,

Жабата погледнала в чуждия гьол и рекла: Хм, не го бива, много е зеленясал.

При очертаващата се нова криза в ЕС - Гърция и Италия са първите, за които пак ще се заговори за default по дълга…

Не мога да разбера защо напоследък някои хора, в т.ч. политици упорито повтарят думи като дефолт, дори и на латиница, които си имат точен превод на български.

Защото са общовъзприети и защото точния превод е “невъзможност за навременно покриване на задължение” - така ли да го пишем всеки път?

Фалит, май?

Фалит (bankruptcy) и невъзможност за навременно плащане (default) са две различни състояния, ако трябва да сме с точна обща култура.

Може и по просто-фалит.

Ами то педал и педерас са две различни състояния,ама се възприемат еднакво-бъркащи си в задниците.

Фалит им звучи грозно, а дефолт някак изтънчено... Гадно е да приказваш за фалит и банкрут - 3-годшшно ще те разбере... Друго си е дефолт - звучи все едно не фалираш, а забогатяваш за пред масата оли-голи-та.