Коментари - Китай спря месото от Тайсън (САЩ), след като прекрати доставките от Тьонис (Германия) | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На САЩ ще им се наложи спешно да си купят хладилници от Китай, за да си запазят месото 10 - 15 години, докато успеят да го продадат на България

Очевидно това са търговски войни. До сега не съм чувал някой да се е заразил от месото. Ако не го ядеш сурово, няма как вируса да оцелее. Ще е хубаво ако това доведе до по-ниски цени тук. Гледам за тарелка 2 кг телешки пържоли в Cosco, цената е 60 долара и нагоре. Скоро стотачката ще е като 20 лв в БГ.

А у нас кога ще спрат вноса от Германия???? или няма значение ние така или иначе си ядем боклуците на западняците!!!!!!!!!!!!!!

Ти вероятно ядеш директно от калта в кочината си в деревнята? Ние българите сме европейци и ядем като цивилизовани хора.

? ти идиот ли си? От така охулената от тебе кал се раждат всички храни. леле-мале---докъде я докарахме след 30 годни демокрадично образование. Млякото идва от магазина, а?

Досега бяха само боклуци, от сега нататък - заразени боклуци! Ама ние сме жилави, ще оцелеем!!!

Китай внася месо от САЩ ,а не от Русия?

Защото сащ е най-големият износител на говеждо.

Дир превежда ТАСС относно американско месо за Китай, за да може българските русофили истински да се зарадват и да изпишат 100 идиотски коментара. Старт!

... само ако кажете какво е месото, да не би да се появи рязко еФтино месо от САЩ.

Тук няма да се появи еФтино това месо, защото, ако въобще, някой няма да пропусне да направи удар. Ще го вложи в колбаси и луканки. Апропо, там е спряно, защото ония си го хапват сурово и полусурово. Средно- до добре опечено не е никакъв проблем.

Според мен вече е в колбасите в България..купено тънкана

това е притеснителното. Но от друга страна, с новите темпове на заразяване, докато дойдот "помощите" от САЩ, тук вече ще сме се изпозаразили.

и правилно. имаше много расизъм към Китай, така че те са 'чисти' да се грижат за себе си и да не им пука за 'амакаквощеправим'.