Китай се готви „да усвои“ безлюдните райони на Сибир

Москва заплаши да наложи забрана за износа на дървесина от китайски компании заради незаконна сеч

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Глупости многократно повтаряни не стават истина.

Не знам как китайците ще живеят в Сибир. Едно време Чичко Сталин е "убедил" много хора да се заселят там и мисля че повечето не оцеляха. То и Северният полюс има много място и е напълно обезлюден ама не мисля че някой иска да ходи и да живее там.

Дружбата с Китай е като игра с питон. Не е ясно до колко го разбират руснаците, а и всички други дето мило и драго дават за техни инвестиции!! Запада го създаде и отгледа такъв като изнесе технологии и производства там с тънки сметчици за големи печалби! Нещо обаче не им се получи точно така и ще се берат много големи ядове за бъдеще!

Дави видим дали правилно съм разбрал. Казвам се Хасан и имам 5 чавета. Живеем на тясно в малка стая, а до нас съседа се шири в цяла къща. И е богат на всичкото отгоре. Някак си е несправедливо викам си аз. Толкова празни стаи има, що да не живея и аз там? Тая новина от кое НПО я изсраха?

бе китайска медия, почти толкова китайска колкото като оная дето миналата година предлагаше Китай да нападне Индия заради териториален спор от 60 години на миналия век.

mk.ru е жълт, чак светло-кафяв вестник, който се казва... Московский Комсомолец! ;-)

И кво ще правят китайците ако им пратят "Комбайн с верикални взльот " ?

После Китай ще "усвои" няколко десетки термоядрени заряда и до там.

Дракон и мечка .....робашките помните ли да сааа идвали у нас но варненските още са тук

Хехе..с руските камъни по руските глави. Да ви видим сега как е да ти късат от територията с аргумент ''длъжни сме да защитим нашите граждани извън пределите на държавата''.

Пророчествата за война между Русия и Китай заради Сибир,са на път да се сбъднат!

военния министър ще натисне копчето на една ракета и ще разреди китайското население и ще им реши проблема същото упражнение може да приложи европа на африканските скакалци

Нищо ново...помним 1968 година .... Остров Дамански..

С други средства. Почакайте.

Русия винаги е готова да помогне, може да съкрати 80% от китайското население за 30 мин. Виж европейските политици нямат такива топки за африка, те са ок сънародниците им да са колени и изнасилвани от ислямистки изроди. Все пак.. трябва да се спазват соростутските принципи.

Навремето Китай усвои Бутан,само преди двайсет години усвоиха отново Хонг Конг,сега почти са усвоили Тайван и естествено дойде ред да усвоят и Сибир.Комунистите обичат да усвояват,нашите така усвоиха всички предприятия и заводи,сега усвояват европейските фондове и по-голямата част от бюджета на държавата ни!

На Киатй не само, но и на Япония и трябва повечко територия, че гъстотата на населението в Россия е в пъти по-малка от японската и китайската. Пита се, а защо са и на Россия Курилските острови? За тях много по-голяма заплаха е Китай да заеме неутрална позиция при една евентуална война, а не че ще имат добър защитен потенциал на тези острови. И Китай им го казва с тази малка информация по техните вестници за драстичните разлики в гъстотата на заселване на кв.км.

Китай ще осигури тонове алкохол на пускащите вертикалния комбанай и тогава гледай майтап.

Скоро ще има "Сибир наш".

И какво помниш там?? Нищо. Сега сме 2018!!

Че Китай кога са казали че ще влязат във война заради Русия???? Никога.

....В Китай всички медии са под контрол, така че това писание съвсем не е случайно, просто на ушанките им се казва какво ги чака,....колкото до брътвежите за копчето с което щели да разредат китайците, това са брътвежи на безмозъчните русофилистични гниди!!!

Колко правописни грешки има в текста?

А Русия казвала ли е някога, че би разчитала на някого за нещо? Руснаците се оправят сами с проблемите си.

Почна се с малоумните коментари...

абе какви ресурси бе???? в тая тайга освен да секат дървета друго няма да могат да направят. Не вярвам Китайците да са се вързали сериозно на въдицата за безкрайните ресурси на Русия...

тоя остров отдавна е китайска територия въпреки легендите за храбрите и юначни руснаци дали отпор.

прирастът в Африка е в пъти повече отколкото в коя да е друга част на света. ефектът ще е нулев.

Що им е Русия бе? Да идват у нас. Хем приятен климат, хем изчезващо население... Я вижте Южна Корея на каква територия са и какво население имат! Така ще станем Азиатския тигър на Европа!

Това не е пророчество а врачуване!

Я сега да видим нашите русофили как се изпотиха? Преди почти година им написах, че САЩ и белия свят развиха Китай с основна цел да се задъха ресурси! Е този момент дойде! И не ви го пиша аз а ДИР-а!!! Та какво ще стане с братската дружба между Русия и Китай за която бълнуват болните ви мозъци скъпи ми русофилчета? Поти те се и ако не си облечете ВАТЕНКИТЕ ще простинете!!!

Тези райони от Сибир не са оставени случайно или нарочно без население. Те не са населени от векове въпреки, че не е имало граница и войски, за да ги охраняват. Излез от Земен и отиди в Китай или Индия и виж с очите си дали живеят натясно и дали имат нужда от още сурувини, които те да си добиват. И най-слабоумния икономист (за пример доц. И.К.) знае, че добавената стойност от преработката на добити сурувини е по-висока от тази при техния добив, но шорош пази това от тъпите си последователи в тайна.

Явно вече си с температура! Китай има нужда, ще има нужда и ще си ги вземе сурОвините, защото са му под носа, защото са с претенции са собственост към Сибир, защото САЩ ги тикат много умно натам и защото аз лично го изкам!!! Единственото което ме притеснява е , че ватенките като ги подгонят от изток ще тръгнат на запад!