17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е един от тия закони които колкото по-вече го четеш толкова по тъп става. Определено не върши нищо съществено. Комунистите са крале в писането на такива закони.

Комунетата видяха какво е, в Китай Гугъл, Ютуб, Бинг, Фейсбук и какво ли не е забранено, за да се развиват местните аналози.

На първо време ще се забрани износът на германий и литий.

Америка си добива литий, а най-големите производители са Чили, Аржентина, Боливия. ТeckCominco в Канада е производител номер едно на германии и добива около 25% от германия. Та голема работа като забрани износа на нещо, което Китай ползва повече отколкото добива.

Ще му пръднат на бай Дончо на кура!

Краварите си намериха майстора!! Китай е единствен износител на редица ресурси нямащи аналог никъде по Света с изключение на Русия/която също забрани износа им в САЩ/!!!Така редица производства в страната на "неограничените възможности" ще бъдат в огромно затруднение. Ще е доста интересна ситуацията след изборите в САЩ! Цирка предстои и ще е интересен.

глупости, но затова пък много точно си избрал псевдонима си.

Не са никакви глупости, купонът предстои. Глупавите действия на САЩ получиха първоначалните си резултати, които бяха във вреда на Китай, безспорно. Ами сега, накъде!? Може ли само със забрани и заплахи да останат на върха, май не...

тъпунгер, в Китай отдавна са забранени и ограничени - Фейсбук, Амазон, Ютюб и още много. Действията на САЩ били глупави? А действията на Китай са умни така ли? И кои са тия суровини, които добива само Китай, чед нещо не се сещам и за една такава.

Не само си намериха майстора ами .... и нещо повее намериха. Някой трябва да спре Хамериканската Тъпотия, или ще копуваш от нас и от никой друг или ще ти наложим "санкции", да копуваш САМО от нас. Това е свободната търговия на Хамерика. Или не си спомняте онези чки момчета "които предлагаха да те застраховат" в началото на 90-те? Че това сега е по-лошо от тогава, та дори Германия "скръцна" през зъби. Сега Китай. То иначе не може. Си Дзинпин каза ясно: "Времето когато някой може да налага "неговата" демокрация с оръжие СВЪРШИ"! Просто трябва да се съобразяваш с останалата част от света. ФАКТ.

Няма нужда да налага нещо с оръжие и глада ще свърши работа.А Китай не е известен със въжмостта си да се изхранва самостоятелно.Ако нямат поръчки ще изпаднат в ситуацията на Соц лагера 1988 година но много по-лошо.