Кирил Петков в първото Фейсбук интервю за медии и граждани: Ако имах време, щях да закрия Държавната петролна компания

Министерството на икономиката подготвя сигнал до прокуратурата за проекта "правителствен комплекс в София тех парк"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тези луди ли са бре, не са ли видели как се прави при герберастите - предварително режисирани въпроси, предварително подготвени отговори, сърдит вид, ръце в джобовете и много-много смрад! И тия ми били политици! Никакви политици не са те, даже не знаем дали имат джобове!

Мисирките да се активизират. Усещам ,че ще им бъде отговорено подобаващо.

Как Б.Рашков, стана „имотен крал“??С това че жена му Е нотариус, какво иска да каже! че е узаконявала, престъпления, срещу големи хонорари!???

Дам, показно, какъв би могъл да бъде български министър... За жалост, в приоритетите на българските политици никога на стои на първо място интереса и истинския просперитет на България и този човек ще му се порадваме за 2 месеца и после ще го глътне някоя друга икономика.

Този министър вдигна много високо летвата. Виждаме как пропуснахме 12 години от живота на всички българи за да се облагодетелстват мутрите и невежеството на техните калинки. Вече височината на летвата е недостижима за гробарските мутро-мафиотски калинки. Никога повече мутри и модел на мутрата от Банки. Престъпниците от ОПГ гроб в затвора.

Служебните натегачи се взеха много насериозно...

пионерче намерило дъвка!

A ти, баце, ти как се взимаш? На сериозно ли или просто си платен хейтър?

В Мунчова България вече нищо не може да бъде насериозно! Всичко е пунт и пластика...

Gugnelid

Ами включи се и задай въпрос, нали затова ти се дава възможност. Или само си лаеш, но си мишка и не смееш да се включиш? А пита ли Борисов за кюлчетата, къщата в Барселона, комисионите и т.н. и т.н.? Пита ли Цветанов за апартаментите с личните асансьори? Пита ли Горанов за апартамента, в който живееше "по милост"?

Дай боже това момче да влезе като министър на икономиката! И пак всичко се дължи на моя любим президент. Дано, дано!

PEYTSCH

Не ползваме фейсбук и няма да гоползваме защото следи потребителите си. Затова министрите са спокойни че ще проследят противниците си и ще ги изчегъркват...Същото и за ковида и уж ваксинациите...

Да се чете: "Гледайте на умряло в Dir.bg: "Властта мълчи! Скрито" с ДПС.

Gugnelid

Тъп гербераст тъпотии ръси... Виж че вожда ви постоянно краси въпросната платформа бе, кратуно проста! Да не говорим, че доколкото ми е известно, за 3 минути можеш да си направиш фалшив профил, да си зададеш въпросите и да го затриеш. Нека те гонят.

Дай БОЖЕ да УСПЕЕТЕ!

Каквито и да бяха от служебното правителство - така се прави! Без да се губи излишно време, си пак сред народа! И не те е страх от въпроси, които не са предварително режисирани!

И с какво толкова сте интересни, че да ви следят? И ако ви следят, какво ще видят? Телефони нямате ли? Щото ако имате, не им е нужен фейсбук, за да ви следят. Ама не че на някого му е интересно да ви следи де!

администативен небостъргач за чиновници - вижте защо на https://www.youtube.com/watch?v=RHJ0aFZ_e6E&t=218s

Банки им много тъ пако. Банкя е квартал на София - неграмотен трол комунистически

Ма те какво са направили реално уволнили тоя закрили това и онова и източват готови пари, Кого назначиха - кадри на НДСВ и Орешарски, Какво откриха - дадоха 34 милки на Домуса за неква хипотетична фабрика. Въздух под налягане са тия, освен похарчени пари и неразбории след тях друго няма да остане.

Да трябва да се закрие. Когато ЕС прие че колите на бензин и дизел след 14 години няма да се продават, ние вместо Електрически Станции основахме Петрола Компания да прави бензиностанции - все едно няма на всеки ъгъл. Боклуците от ГЕРБ просто искат да крадат. Както дойдат БСП и те това искат и така нататък.