Кирил Петков в първото Фейсбук интервю за медии и граждани: Ако имах време, щях да закрия Държавната петролна компания

Министерството на икономиката подготвя сигнал до прокуратурата за проекта "правителствен комплекс в София тех парк"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да трябва да се закрие. Когато ЕС прие че колите на бензин и дизел след 14 години няма да се продават, ние вместо Електрически Станции основахме Петрола Компания да прави бензиностанции - все едно няма на всеки ъгъл. Боклуците от ГЕРБ просто искат да крадат. Както дойдат БСП и те това искат и така нататък.

администативен небостъргач за чиновници - вижте защо на https://www.youtube.com/watch?v=RHJ0aFZ_e6E&t=218s

Каквито и да бяха от служебното правителство - така се прави! Без да се губи излишно време, си пак сред народа! И не те е страх от въпроси, които не са предварително режисирани!

Ма те какво са направили реално уволнили тоя закрили това и онова и източват готови пари, Кого назначиха - кадри на НДСВ и Орешарски, Какво откриха - дадоха 34 милки на Домуса за неква хипотетична фабрика. Въздух под налягане са тия, освен похарчени пари и неразбории след тях друго няма да остане.

Дай БОЖЕ да УСПЕЕТЕ!

Да се чете: "Гледайте на умряло в Dir.bg: "Властта мълчи! Скрито" с ДПС.

PEYTSCH

Не ползваме фейсбук и няма да гоползваме защото следи потребителите си. Затова министрите са спокойни че ще проследят противниците си и ще ги изчегъркват...Същото и за ковида и уж ваксинациите...

Gugnelid

Тъп гербераст тъпотии ръси... Виж че вожда ви постоянно краси въпросната платформа бе, кратуно проста! Да не говорим, че доколкото ми е известно, за 3 минути можеш да си направиш фалшив профил, да си зададеш въпросите и да го затриеш. Нека те гонят.

И с какво толкова сте интересни, че да ви следят? И ако ви следят, какво ще видят? Телефони нямате ли? Щото ако имате, не им е нужен фейсбук, за да ви следят. Ама не че на някого му е интересно да ви следи де!

пионерче намерило дъвка!

Служебните натегачи се взеха много насериозно...

A ти, баце, ти как се взимаш? На сериозно ли или просто си платен хейтър?

В Мунчова България вече нищо не може да бъде насериозно! Всичко е пунт и пластика...

Този министър вдигна много високо летвата. Виждаме как пропуснахме 12 години от живота на всички българи за да се облагодетелстват мутрите и невежеството на техните калинки. Вече височината на летвата е недостижима за гробарските мутро-мафиотски калинки. Никога повече мутри и модел на мутрата от Банки. Престъпниците от ОПГ гроб в затвора.

Дай боже това момче да влезе като министър на икономиката! И пак всичко се дължи на моя любим президент. Дано, дано!

Банки им много тъ пако. Банкя е квартал на София - неграмотен трол комунистически

Дам, показно, какъв би могъл да бъде български министър... За жалост, в приоритетите на българските политици никога на стои на първо място интереса и истинския просперитет на България и този човек ще му се порадваме за 2 месеца и после ще го глътне някоя друга икономика.

Как Б.Рашков, стана „имотен крал“??С това че жена му Е нотариус, какво иска да каже! че е узаконявала, престъпления, срещу големи хонорари!???

Gugnelid

Ами включи се и задай въпрос, нали затова ти се дава възможност. Или само си лаеш, но си мишка и не смееш да се включиш? А пита ли Борисов за кюлчетата, къщата в Барселона, комисионите и т.н. и т.н.? Пита ли Цветанов за апартаментите с личните асансьори? Пита ли Горанов за апартамента, в който живееше "по милост"?

Мисирките да се активизират. Усещам ,че ще им бъде отговорено подобаващо.

Тези луди ли са бре, не са ли видели как се прави при герберастите - предварително режисирани въпроси, предварително подготвени отговори, сърдит вид, ръце в джобовете и много-много смрад! И тия ми били политици! Никакви политици не са те, даже не знаем дали имат джобове!