Коментари - Киев не успя да договори с кредиторите сделка за преструктуриране на международния си дълг | Бизнес.dir.bg
назад

Киев не успя да договори с кредиторите сделка за преструктуриране на международния си дълг

Предложението на Украйна и контрапредложението на кредиторите обаче сериозно се разминават

Обратно в новината
| Редактор : Надежда Христова

Коментари - Киев не успя да договори с кредиторите сделка за преструктуриране на международния си дълг | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Статиста, националният външен дълг на крайна за миналата година е 135 милиарда долара, като се очаква тази година да стигне 183 милиарда. 20 миларда са само падежа към август (което укрите трябва да изплатят на хората, които са ги кредитирали). Зеля, обаче, иска отписване на дълга. Нещо, с което кредиторите не са съгласни. Украинците започнаха да чувстват последствията на войната. Мизерия, след красивите думи на Запада. За много години. Тази статия, между другото, трябваше да е на първа позиция, а не скрита между финансовите новини. Защото, новината е много важна за цялото бъдеще на света.

Тия се крепят на парите на ЕС и САЩ, иначе отдавна са фалирали. Всички го знаят, но се мълчи, по заповед от едно място, но ако инвеститорите си загубят парите, то това място ще трябва да им ги върне, иначе нещата ще се разсмърдят.

В началото разните му там американски конгресмени хвалеха количеството и качеството на доставеното в Украйна Западно оржие, някои от тях даже твърдяха че са видели укринските военни планове, особено бяха впечатлени от миналогодишната разработка на западните военни инстрруктори за лятното настъпление на украинските войски, които по онова време имаха превъзходство в танкове, артилерия и жива сила... е, там стана каквото стана и вече финансистите не вярват на политиците, а сами плащат на военни анализатори да оценят вероятността Украйна да върне заемите които е взела, та и от там идват трудностите в преговорите между Украйна и независимите кредитори;)

Защо? Не съм писал коментар от 1 година

Остави това, ами скоро няма да има кой да плаща дълговете на Хохлите!

Може би зеления сега ще разбере, че е изгубил Окрайна и собствениците не са Руснаци :)

_stankow

Който се е повел по акъла на запада, това го чака. Депопулация, война с ядрена свръхсила, видиотяване на населението и, разбира се, много, много дългове ...

Така е с "помощите"

Кредиторите показаха на Украйна сметката и Зеленски е умопомрачен. Как някой ще има наглостта да поиска да си върне заемите, а да не ги опрости? Безплатното плюскане свърши, само българските политици продължават да наливат държавни средства в Украйна с подряването на реакторите и "излишно" военно оборудване, след заповеди от Посолството.

$20 млрд нищо не е за страна с 42млн население (преди войната). Сега е около 20млн, но пак не е много Нашия сигурно и той е толкова, а сме 7 Путкин също има дълг около $60млрд, така че недей да цвилиш на чужд гроб, погледни първо този на господаря си!

Къде прочете, че това е дълга на Украйна ? Пише че това е част от дълга с падеж на 01.08.2024, колко е целия дълг един господ знае :) общият дълг към края на 2021 г., около два месеца преди нашествието, достигна 98 млрд. долара

Споко путлерастче, сега ще прехвърля на Украйна 350 милиарда блокирани руслямски средства. Затова кредиторите се надяват да преберат колкото може повече от кредитите.

Нямаше ли да ги прехвърлят ..... миналата година ?

Украйна все повече се приближава към победа хахахахахахахаха

Факт. Да му мисли руслямска държава. Сега ще загуби 350 милиарда, а после ще трябва да плаща репарации от поне трилион долара.

А аз чакам ли чакам момента да спрете да ползвате "ще" .... ама едва ли ще спрете :)