Към момента не се извършва строителство в Алепу, заявиха инвеститорите

Единствено прокуратурата и съдът са в състояние да установят фактите и тяхната законосъобразност, се казва в позиция на "Алепу вилидж" И "ГБС Турс"

Обратно в новината

Коментари - Към момента не се извършва строителство в Алепу, заявиха инвеститорите | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А кога този бетон там ще изчезне???

като го измажат

за затвора сте барабар с цялата продажна пасмина по веригата - община-РИОСВ-РДНСК! жалки проститутки!

...и като го напълнят с мебели.

чекайте ме на строежо...ааааа...на плажо. Идвам! ...ама друг път

онзи ден, беше подпорна стена - единствено и само това!. Сега пък има разрешително за строеж на два етапа - етап 2 е курортен комплекс.. А „изграденото“ вече има Акт 16, ама надали някой ще се навие да каже кой етап е завършен, че и годен за експлоатация .. Това вече не е и жалко - смешно е... Б@си!!

Мисълта "Как да бетонираме и заграбим това райско кътче?" се е появила още преди да преместят пътя за Приморско и всички, които са вземали решения и са се подписвали са набъркани в лай..та, дори зелените и червените!

пак ни гъбаркат, какви са тия глупости "Прокуратурата внесе протест срещу новото разрешително за строеж" Прокуратурата е държавен орган, който основно и най-общо представлява държавата като страна на обвинението. защо Прокуратурата не се придържа към основните си функции???

Не се тревожете и продължавайте да укрепвате този бряг. Всички виждаме и оценяваме колко хубава и полезна работа свършвате и няма никакъв смисъл да вадите документите и да ни доказвате нещо което всички виждаме. Вие сте едни полезни хора и доказателство как 'бизнеса' само 'налива' или добавя капитал в обществото. Боклук Божков ги дрънкаше напоследък тези неща от някакъв арабски уебсайт, явно Лилана от него не ЛСЕ ги е усвоила тези идеи. Всъщност 90+% от бизнеса е най-жестокият паразит създаден някога. Няколко съвета към банки-кредитори и бъдещи купувачи. Ползвайте добре и бързо, защото рано или късно 'озверялата' тълпа бедняци ще отиде на плаж отново в България. Няма да се съобразяваме със законите, както е модерно и ще дойдем у Вас. Ако не ни пуснете ще Ви запалим и ще гледаме сейр, после ще си легнем върху остатъците. Догани, Насрани, СИГМИ, Генерали - бая дървета има да отсечете за да ни се наложи да ползваме стълбове. Семействата облажи ли се от кражба също. Има около 10 хил човека за спешна среща с Господ - той ще ви разбере и прости.

А тук кораПче плува ли?

Иска ми се да кажа, че са ни направили на маймуни с това Алепу, но не искам да обиждам маймуните. Знам, че всички бизнесмени си мислите, че сте големи хитреци с тези дребни измами, но километричната опашка на границата с Гърция е най-жестоката присъда за безумията ви, заради които страната и народът ни ще изчезнат. Включително и вие, защото когато паразитът убие растението от което се храни, умира и той.

В мутристан имаш ли пари и то много от кражби никакъв не е проблем да си харесаш някое местенце и да започнеш да строиш.Строиш,уж те спират ,но после пак и така всичко ще сди стане както си искаш.Все още има незастроено ,а от ЕС ще дойдат нови пари са "усвояване"