Към момента не се извършва строителство в Алепу, заявиха инвеститорите

Единствено прокуратурата и съдът са в състояние да установят фактите и тяхната законосъобразност, се казва в позиция на "Алепу вилидж" И "ГБС Турс"

Обратно в новината

Коментари - Към момента не се извършва строителство в Алепу, заявиха инвеститорите | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В мутристан имаш ли пари и то много от кражби никакъв не е проблем да си харесаш някое местенце и да започнеш да строиш.Строиш,уж те спират ,но после пак и така всичко ще сди стане както си искаш.Все още има незастроено ,а от ЕС ще дойдат нови пари са "усвояване"

Иска ми се да кажа, че са ни направили на маймуни с това Алепу, но не искам да обиждам маймуните. Знам, че всички бизнесмени си мислите, че сте големи хитреци с тези дребни измами, но километричната опашка на границата с Гърция е най-жестоката присъда за безумията ви, заради които страната и народът ни ще изчезнат. Включително и вие, защото когато паразитът убие растението от което се храни, умира и той.

А тук кораПче плува ли?

Не се тревожете и продължавайте да укрепвате този бряг. Всички виждаме и оценяваме колко хубава и полезна работа свършвате и няма никакъв смисъл да вадите документите и да ни доказвате нещо което всички виждаме. Вие сте едни полезни хора и доказателство как 'бизнеса' само 'налива' или добавя капитал в обществото. Боклук Божков ги дрънкаше напоследък тези неща от някакъв арабски уебсайт, явно Лилана от него не ЛСЕ ги е усвоила тези идеи. Всъщност 90+% от бизнеса е най-жестокият паразит създаден някога. Няколко съвета към банки-кредитори и бъдещи купувачи. Ползвайте добре и бързо, защото рано или късно 'озверялата' тълпа бедняци ще отиде на плаж отново в България. Няма да се съобразяваме със законите, както е модерно и ще дойдем у Вас. Ако не ни пуснете ще Ви запалим и ще гледаме сейр, после ще си легнем върху остатъците. Догани, Насрани, СИГМИ, Генерали - бая дървета има да отсечете за да ни се наложи да ползваме стълбове. Семействата облажи ли се от кражба също. Има около 10 хил човека за спешна среща с Господ - той ще ви разбере и прости.

пак ни гъбаркат, какви са тия глупости "Прокуратурата внесе протест срещу новото разрешително за строеж" Прокуратурата е държавен орган, който основно и най-общо представлява държавата като страна на обвинението. защо Прокуратурата не се придържа към основните си функции???

Мисълта "Как да бетонираме и заграбим това райско кътче?" се е появила още преди да преместят пътя за Приморско и всички, които са вземали решения и са се подписвали са набъркани в лай..та, дори зелените и червените!

онзи ден, беше подпорна стена - единствено и само това!. Сега пък има разрешително за строеж на два етапа - етап 2 е курортен комплекс.. А „изграденото“ вече има Акт 16, ама надали някой ще се навие да каже кой етап е завършен, че и годен за експлоатация .. Това вече не е и жалко - смешно е... Б@си!!

чекайте ме на строежо...ааааа...на плажо. Идвам! ...ама друг път

за затвора сте барабар с цялата продажна пасмина по веригата - община-РИОСВ-РДНСК! жалки проститутки!

А кога този бетон там ще изчезне???

като го измажат

...и като го напълнят с мебели.