17-11-2017 20-11-2018

Коментари

...намалена заплата

Заплатата е доста добра, осигряват ме на реалния доход, но няма нищо отгоре.

Извинете DIR.BG - но снимката която сте сложили на статията е меко казана опасна, за хората които бягат с маски на пътека може да има само един край и това е понижение на кислорода и загуба на равновесие. След това, ако имат късмет ще са с комоцио, ако ли не смърт.

Единственото допълнително до сега от работодателя беше 13-та заплата. Сега покрай кризата ни дадоха да разберем, че 13-та няма да има. Освен това фирмата от 7 години не са преразглеждали заплатите на служителите. Води се успешна фирма в областта на комуникациите...

Глупаци колкото искаш. Всичко извън възнаграждението води до допълнителни разходи за администриране.

НИКАКВИ!!!

Че много от работодателите са за бой е вярно но и работещите не са стока.Винаги мрънкат, винаги недоволни дори и когато условията не са лоши пак ще намерят нещо да мрънкат по цял ден ей така по навик.

Нещо има грешка у заглавието...социални преебавки-осигуровки на 4часа,заплащане минимална заплата и над 200работни часа на месец.

Работа има, кадърни хора няма. Егото ви е в космоса, а не можете една гайка да завиете.

За алчни психопати-робовладелци само шут в задника и затвор.

Шут в гъзъ за повече работа на минимална заплата и осигуровки

Откакто работя в частни фирми, никога не съм ползвала пълната отпуска, която ми се полага. Да не говорим, че само две от фирмите склониха да ме осигуряват и то след постоянни уговорки, почти заплахи. Толкова за "социалните придобивки".

Получавам ваучери за храна, които извадиха от заплатата ми!! Шефа е хитър :) ....

За мен заплатата е най-важна - ако е добра, ще си позволя всички изборени социални придобивки.... Не приемам за купони за храна за 60 лева, карта за фитнес, в който няма да стъпя, защото предпочитам да тренирам у дома, и прочее, да се използва като извинение заплатата ми да е по-ниска с поне тройно тази сума.... нали разбирате че най-честата фраза е: Заплатата не е много висока, но за сметка на това ви даваме това-и-това-итова, нищо че няма да ви свърши работа.... айде, нема нужда. Заплатата е най-важна, останалото ще мога да си го позволя

Получавам правото да гледам колекцията Мерцедеси на шефа. На завалията не му стигат парите, поне така казва. Трябва да е в крак с времето и да има последния от премиум моделите и да си плаща за пристана на няколкото яхти и данъци на 10-т3 си къщи и апартаменти. Жал ми е за него. Само гражданската отговорност и най-вече каското му са по 5 000 на месец, но поне не харчи за ремонти, Че тия нашите скапани пътища постоянно прецакват ниските коли. Обаче за нископрофилни гуми няма как и всяка седмица ремонтира поне по една, къде с джанта, къде минава само с гума евтинко, 22 цоловите гуми не са с цени като на Белаз от 80 000 лева на брой, а само 1300 лева. Но е щедър - за нова година ни дава по цели 50 лева бонус.

Що не си си сменил работата? Или викаш по-лесно е да си лежим на едно място и да се оплакваме как ми е зле? Това е единственият работодател в България ли? Значи писнало ми е да гледам вечно мрънкащи, дето не желаят да си мръдна пръста за да си подобрят положението, а само чакат наготово и псуват държавата. Държавата няма да ти намери по-добра работа, нито ще ти намери по-добър работодател. Това си е лично твоя работа.

Къде видя да се оплаквам? Защо смяташ, че не съм си сменял работата? Работа има много, но ти трябва и гръб за няколко месеца, ако си сам като тебе е лесно, ако имаш семейство и деца не е толкова лесно. При родните работодателит работата е от трън та на глог.

Цялото писание на 22 е оплакване от тук до края на света! И останалите имаме семейства и СИ сменяме работата когато нещо не е ОК!!! Ако не ти харесват работодателите, ми направи си компания и си бичи мерцедесите по цял ден. К'во те спира? Сменям си работата достатъчно често за да съм наясно с рисковете и имам як гръб за да понеса и плюсовете и минусите от тези си решения :) Ти явно нямаш => безгръбначен ли да те наричаме?

При нас социалната придобивка беше купуване на скъпа лимузина и два апартамента от шефа ни,понеже е криза с коронавируса и пари нямал,зле станал,та си купи 2 апартамента и скъп джип Мазерати! А за всички работници - ножицата,заплатите бяха орязани,защото нямал пари,корона криза е,зле било,оправдание намери веднага,затова всичко живо сега се изнася в чужбина,в тази държава бъдеще няма!!! Няма ги синдикатите,няма никой,който да те защити при такива обстоятелства,в България в частния бизнес си чист роб и нямаш никакви права!!!

На всички работещи? Ти трудов договор подписвал ли си? Или работиш на минимална а останалото под масата? Докога частните ви правоотношения ще са проблем на държавата?

Масово е така,половината под масата! Но при нас направо предложи нови договори на по ниска заплата,които никой не подписа! Изнасяме се,аз в чужбина,но до колкото разбирам от колегите и те се изнасят в чужбина,тук оправия няма!

Всички изборени, но което е по-важното: динамичен екип от млади хора, с които споделям желанието си не само да бъда полезна на работното място, но и да се развивам в личен план.

Ела да работиш при мен, заплатата е минимална, обаче екипът е млад и може да се развиваш колкото искаш. Давам и безплатно ходене до тоалетната, както и вчерашни сандвичи, също безплатно... ценим хората, които искат да са полезни на работното място и нямат претенции за заплата. Добре сте дошла!

Никъде не съм писала, че заплатата на мястото, където работя, е минимална. Напротив! Ако действително Вие работите при такива условия, и то при неадекватно заплащане, би трябвало сериозно да се замислите за ново предизвикателство. Смелостта да потърсиш промяната винаги печели!

Един голям КУР

Ти поне получаваш нещо!

Важното е да ти харесва и да те прави щастлив

Получавам един голям К*Р!

Напоследък никакви, само съсипани нерви. Имаше добри времена, можеше и сега да е така, но го е ударил на безхаберие, загуби куп читави служители и куп дългогодишни клиенти, защото вярва на тъпотиите на глупавите си роднини и техните познати, които е назначил. Тази фирма върви към закриване и COVID-ът няма ни най-малък принос за това. И аз си заминавам след 15 години служба! П.П. В началото бяхме 5 човека и всеки работеше яко, от една страна заради доброто заплащане, от друга страна просто защото нямаше как да се скатаеш ... а и всички бяхме работливи и с достатъчно акъл. После дейността се разрастна, взе хора от кол и въже ... накрая и роднините. Нататък - историята за работливата мравка, която я уволнили поради липса на мотивация, я знаете.

Получавам къщи в Барселона, апартаменти та 1/5 от пазарната цена с безплатни тераси, ТЕЦ-ове, Сараи, Булгартабаци и още много други. Най-много ми харесва, допълнителното здравно осигуряване в НАП, Прокуратурата, ДАНС и още няколко.

Здравей Грухи. Ти ли си? Само внимавай да си плащаш навреме осигуровките, че ако ти изтече здравното осигуряване ще пишеш от Дубай. С уважение, - Черепа

Сам съм си работодател. Осигурявам си каквито си искам придобивки.

zdrafkof

Бегай да си мериш пишката с Бил Гейтс.

Много нескопосана анкета. В този случай анкетата трябваше да е с отметки(защото може да имаш повече от един отговор) и допълнително поле за собствен такъв, а не само с един възможен ... Та... Аз получавам: 1. Купони за храна, които не се режат при болнични или отпуск. 2. Допълнително/макар и минимално/ медицинско осигуряване 3. Възнаграждение, ако успея да използвам 3/4 от отпуската за годината 4. Осребряване на фактура от почивка в размер на 250 лв еднократно за годината 5. 13-та заплата 6. Карта Мултиспорт на 1/2 цена

И това е, защото имаме работещ синдикат

Ти само виж колко нескопосано се пишат статиите... тогава ще ти стане ясно какви хора седят зад сайта... Сега може би знаеш защо анкетата е толкова нескопосана :)

Има,но за синдикат трябва и членове да има,а не скатавачи.

Здравейте, ще е полезно ако посочите сферата, в която работите. Но предполагам е ИТ

Не работи в тая сфера но получавам същите неща. Края на краищата всичко зависи кой къде си е избрал да работи. Това са си частни правоотношения между работодател и работник и нямат нищо общо с държавата.

Получавам Язва от нерви

Наскоро ми се наложи да си ремонтирам входната врата на къщата, която е от дърво. Никой не пожела да я ремонтира, всички искаха да ми продадат нов врата. Гледаха я поне 5-6 души, другите даже не пожелаха да я гледат. Наложи ми се да си докарам майстор от 200км като му платих всички разходи. Да, по-скъпо ми излезна, но вратата станна перфектно. Още ли мислите, че има безработица? В моите очи, майсторите просто ги мързи защото си е разигравка да поправиш нещо. Много по-лесно е просто да сложиш ново и да вземеш макар и по-малко пари.

Направо счупи глупомера

Явно не ти се е случвало да търсиш майстор за нещо! Късметлия!

На два часа осигуровки,300 лева заплата. 15 смени по 4 часа.Нема работа у Враца.

Пъ у Видин да не мислиш че има работа...

Напротив, работа има колкото искаш, но за без пари.