17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На два часа осигуровки,300 лева заплата. 15 смени по 4 часа.Нема работа у Враца.

Пъ у Видин да не мислиш че има работа...

Наскоро ми се наложи да си ремонтирам входната врата на къщата, която е от дърво. Никой не пожела да я ремонтира, всички искаха да ми продадат нов врата. Гледаха я поне 5-6 души, другите даже не пожелаха да я гледат. Наложи ми се да си докарам майстор от 200км като му платих всички разходи. Да, по-скъпо ми излезна, но вратата станна перфектно. Още ли мислите, че има безработица? В моите очи, майсторите просто ги мързи защото си е разигравка да поправиш нещо. Много по-лесно е просто да сложиш ново и да вземеш макар и по-малко пари.

Получавам Язва от нерви

Много нескопосана анкета. В този случай анкетата трябваше да е с отметки(защото може да имаш повече от един отговор) и допълнително поле за собствен такъв, а не само с един възможен ... Та... Аз получавам: 1. Купони за храна, които не се режат при болнични или отпуск. 2. Допълнително/макар и минимално/ медицинско осигуряване 3. Възнаграждение, ако успея да използвам 3/4 от отпуската за годината 4. Осребряване на фактура от почивка в размер на 250 лв еднократно за годината 5. 13-та заплата 6. Карта Мултиспорт на 1/2 цена

Сам съм си работодател. Осигурявам си каквито си искам придобивки.

И това е, защото имаме работещ синдикат

Ти само виж колко нескопосано се пишат статиите... тогава ще ти стане ясно какви хора седят зад сайта... Сега може би знаеш защо анкетата е толкова нескопосана :)

Направо счупи глупомера

Получавам къщи в Барселона, апартаменти та 1/5 от пазарната цена с безплатни тераси, ТЕЦ-ове, Сараи, Булгартабаци и още много други. Най-много ми харесва, допълнителното здравно осигуряване в НАП, Прокуратурата, ДАНС и още няколко.

Здравейте, ще е полезно ако посочите сферата, в която работите. Но предполагам е ИТ

Напоследък никакви, само съсипани нерви. Имаше добри времена, можеше и сега да е така, но го е ударил на безхаберие, загуби куп читави служители и куп дългогодишни клиенти, защото вярва на тъпотиите на глупавите си роднини и техните познати, които е назначил. Тази фирма върви към закриване и COVID-ът няма ни най-малък принос за това. И аз си заминавам след 15 години служба! П.П. В началото бяхме 5 човека и всеки работеше яко, от една страна заради доброто заплащане, от друга страна просто защото нямаше как да се скатаеш ... а и всички бяхме работливи и с достатъчно акъл. После дейността се разрастна, взе хора от кол и въже ... накрая и роднините. Нататък - историята за работливата мравка, която я уволнили поради липса на мотивация, я знаете.

Здравей Грухи. Ти ли си? Само внимавай да си плащаш навреме осигуровките, че ако ти изтече здравното осигуряване ще пишеш от Дубай. С уважение, - Черепа

Получавам един голям К*Р!

Явно не ти се е случвало да търсиш майстор за нещо! Късметлия!

Един голям КУР

zdrafkof

Бегай да си мериш пишката с Бил Гейтс.

Напротив, работа има колкото искаш, но за без пари.

Ти поне получаваш нещо!

Всички изборени, но което е по-важното: динамичен екип от млади хора, с които споделям желанието си не само да бъда полезна на работното място, но и да се развивам в личен план.

При нас социалната придобивка беше купуване на скъпа лимузина и два апартамента от шефа ни,понеже е криза с коронавируса и пари нямал,зле станал,та си купи 2 апартамента и скъп джип Мазерати! А за всички работници - ножицата,заплатите бяха орязани,защото нямал пари,корона криза е,зле било,оправдание намери веднага,затова всичко живо сега се изнася в чужбина,в тази държава бъдеще няма!!! Няма ги синдикатите,няма никой,който да те защити при такива обстоятелства,в България в частния бизнес си чист роб и нямаш никакви права!!!

На всички работещи? Ти трудов договор подписвал ли си? Или работиш на минимална а останалото под масата? Докога частните ви правоотношения ще са проблем на държавата?

Важното е да ти харесва и да те прави щастлив

Не работи в тая сфера но получавам същите неща. Края на краищата всичко зависи кой къде си е избрал да работи. Това са си частни правоотношения между работодател и работник и нямат нищо общо с държавата.

Получавам правото да гледам колекцията Мерцедеси на шефа. На завалията не му стигат парите, поне така казва. Трябва да е в крак с времето и да има последния от премиум моделите и да си плаща за пристана на няколкото яхти и данъци на 10-т3 си къщи и апартаменти. Жал ми е за него. Само гражданската отговорност и най-вече каското му са по 5 000 на месец, но поне не харчи за ремонти, Че тия нашите скапани пътища постоянно прецакват ниските коли. Обаче за нископрофилни гуми няма как и всяка седмица ремонтира поне по една, къде с джанта, къде минава само с гума евтинко, 22 цоловите гуми не са с цени като на Белаз от 80 000 лева на брой, а само 1300 лева. Но е щедър - за нова година ни дава по цели 50 лева бонус.

За мен заплатата е най-важна - ако е добра, ще си позволя всички изборени социални придобивки.... Не приемам за купони за храна за 60 лева, карта за фитнес, в който няма да стъпя, защото предпочитам да тренирам у дома, и прочее, да се използва като извинение заплатата ми да е по-ниска с поне тройно тази сума.... нали разбирате че най-честата фраза е: Заплатата не е много висока, но за сметка на това ви даваме това-и-това-итова, нищо че няма да ви свърши работа.... айде, нема нужда. Заплатата е най-важна, останалото ще мога да си го позволя

Получавам ваучери за храна, които извадиха от заплатата ми!! Шефа е хитър :) ....

Шут в гъзъ за повече работа на минимална заплата и осигуровки

Ела да работиш при мен, заплатата е минимална, обаче екипът е млад и може да се развиваш колкото искаш. Давам и безплатно ходене до тоалетната, както и вчерашни сандвичи, също безплатно... ценим хората, които искат да са полезни на работното място и нямат претенции за заплата. Добре сте дошла!

Масово е така,половината под масата! Но при нас направо предложи нови договори на по ниска заплата,които никой не подписа! Изнасяме се,аз в чужбина,но до колкото разбирам от колегите и те се изнасят в чужбина,тук оправия няма!

Що не си си сменил работата? Или викаш по-лесно е да си лежим на едно място и да се оплакваме как ми е зле? Това е единственият работодател в България ли? Значи писнало ми е да гледам вечно мрънкащи, дето не желаят да си мръдна пръста за да си подобрят положението, а само чакат наготово и псуват държавата. Държавата няма да ти намери по-добра работа, нито ще ти намери по-добър работодател. Това си е лично твоя работа.

Работа има, кадърни хора няма. Егото ви е в космоса, а не можете една гайка да завиете.

Никъде не съм писала, че заплатата на мястото, където работя, е минимална. Напротив! Ако действително Вие работите при такива условия, и то при неадекватно заплащане, би трябвало сериозно да се замислите за ново предизвикателство. Смелостта да потърсиш промяната винаги печели!

А някой друг ти е виновен че ти подписваш някакъв договор ли? Мен защо ме осигуряват на пълната заплата? Защо всичките тези придобивки ги получавам извън заплатата? Някой насила ви кара да подписвате договори, или ви е по-лесно да не желаете да си мръднете пръста но да се оплаквате? Докато продължавате да чакате някой друг да ви оправи положението така ще е. Какъв договор ще подпишете с работодателя си е ваша работа и Вие си решавате.

Нещо има грешка у заглавието...социални преебавки-осигуровки на 4часа,заплащане минимална заплата и над 200работни часа на месец.

Къде видя да се оплаквам? Защо смяташ, че не съм си сменял работата? Работа има много, но ти трябва и гръб за няколко месеца, ако си сам като тебе е лесно, ако имаш семейство и деца не е толкова лесно. При родните работодателит работата е от трън та на глог.

Че много от работодателите са за бой е вярно но и работещите не са стока.Винаги мрънкат, винаги недоволни дори и когато условията не са лоши пак ще намерят нещо да мрънкат по цял ден ей така по навик.

НИКАКВИ!!!

Откакто работя в частни фирми, никога не съм ползвала пълната отпуска, която ми се полага. Да не говорим, че само две от фирмите склониха да ме осигуряват и то след постоянни уговорки, почти заплахи. Толкова за "социалните придобивки".

За алчни психопати-робовладелци само шут в задника и затвор.

Глупаци колкото искаш. Всичко извън възнаграждението води до допълнителни разходи за администриране.

Цялото писание на 22 е оплакване от тук до края на света! И останалите имаме семейства и СИ сменяме работата когато нещо не е ОК!!! Ако не ти харесват работодателите, ми направи си компания и си бичи мерцедесите по цял ден. К'во те спира? Сменям си работата достатъчно често за да съм наясно с рисковете и имам як гръб за да понеса и плюсовете и минусите от тези си решения :) Ти явно нямаш => безгръбначен ли да те наричаме?

Единственото допълнително до сега от работодателя беше 13-та заплата. Сега покрай кризата ни дадоха да разберем, че 13-та няма да има. Освен това фирмата от 7 години не са преразглеждали заплатите на служителите. Води се успешна фирма в областта на комуникациите...

Извинете DIR.BG - но снимката която сте сложили на статията е меко казана опасна, за хората които бягат с маски на пътека може да има само един край и това е понижение на кислорода и загуба на равновесие. След това, ако имат късмет ще са с комоцио, ако ли не смърт.

Заплатата е доста добра, осигряват ме на реалния доход, но няма нищо отгоре.

...намалена заплата

Има,но за синдикат трябва и членове да има,а не скатавачи.