Как да ограничим вредните емисии: Ето три предложения на Еврокомисията

Предвижда се създаването на водороден пазар, стимулиране на инвестициите и развитието на необходимата за това инфраструктура

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много лесно ще намалим вредните емисии ама не им отърва. Като спрем да купуваме печурки от Полша, лук от Египет или месо от Испания и Германия.

Въглеродния диоксид или малоумниците дето ще го ловят от въздуха . Ах тоа диоксид даге само да ми падне!

Как съ съхранява този чист водород?

С тия ,,зелени енергийни напъни,, тези ще увеличат пръднята многократно. ...И доста опасна била и тая на говедата. Маани!

Каквато и енергия да ползваме, без значение как е придобита, в крайна сметка тя се превръща в топлина, която се разсейва в атмосферата. Това, че задържаме до повърхността на земята по голямо количество слънчева , вятърна или друг вид енергия и после я ползваме за да ни извърши някаква работа, не означава, че с нея не затопляме изкуствено въздуха около нас. Населението на земята е твърде многобройно и ползването на всякакви устройства захранвани с каква да е енергия спомагат за затоплянето, а не само парниковия ефект. За декарбонизацията има лесно и евтино решение, залесяване на свободните площи, но от това инвеститорите не печелят кой знае колко. По печелившо е да се внедряват скъпи технологии и апаратура.

Най-екологичния метод е да садим дървета. Едно дърво годишно изяжда до 25 кг. въглерод, а кислорода го освобождава в отмосферата. Но питай Моше, той ще ти извади 1001 теории да ти вземе парите. Света върви към неандерталски обществен строй.

Едни швейцарци развиха точно тази теория. Хич не ги харесаха ! Представи си колко пари взимат от Грийн Пийс да се борят със замърсяването на въздуха и изведнъж идват едни учени дето казват, че нещата могат да се оправят елегантно, без лишения или безумия ! От ЕС пък въобще не обсъждат темата ! Фиаското е пълно !

С едно просто действие нещата ще си дойдат на мястото. Брадатия евреин от снимката да изчезне от политиката. Този за пари забърка такава каша, след като се върна от "посещението" си в Русия и с въглеродните квоти и с цената на газа. От което най-на далавера е .... ... познайте от 3 пъти!!!! Ми Путин бе зелени еврогийове, Путин!! Платиха му Северен поток 2 повече от 10 пъти. А евро-електоралните сърбат попарата, в това число и ние българските идиотски евро-електорални единици. Честито на печелившите.

123

По - малко да пърдим

Една гигантска далавера.Вместо логично енергията да поевтинява,тя поскъпва.Борсовите спекуланти диплят пачки.Но има банани..

Забраняваща дишането.

Въглероден диоксид - българо-латинска измишльотина на мисирките. На български е въглероден двуокис. По "европейски" е carbon dioxide.

Да прав си. Или "въглероден двуокис" на български Или "карбонов диоксид" - на латински с български букви. "Въглероден диоксид" си полу-превод. Но това е нищо. Ако отвориш учебниците по химия ще се хванеш за главата, какви "уникални" простотии са надробили "писателите на учебници" за децата ни. Трябва да си господ, за да се оправиш в "терминологичния буламач"

тези са пълни идиоти, само Гулаг за тях!

Като строим АЕЦ-и.