Извънреден Тристранен съвет за увеличението на пенсиите

Ще бъде разгледан целият пакет от антикризисни мерки на управляващите

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По каква логика максималната пенсия ще се увеличи повече от два пъти и ще стане 3400лв ??? То много малко има и с такива заплати? А 90% от пенсионерите ще взимат по 467лв???

Докога тия от правителството ще вдигат пенсиите на тези които нямат никакъв принос към системата. Всички пенсионери на протест пред парламента. Какво чакате.

Какъв смисъл има да се осигуряваш върху реален доход и да плащаш десетки хиляди лева годишно за вноски към НАП. Ако междувременно минималната пенсия вече е близо 500 лева при средна около 700. Минималната пенсия се увеличи за година с над 56%. Та пенсиите вече приличат на социални помощи, всички са приблизително еднакви, независимо от твоите осигуровки. В тази държава явно няма управляващи, които да разберат, че така ще останат само хора, които разчитат на пенсиите на системата, а вноски няма да се правят. Оттук няма да има официално работещи на трудов договор с 30% вноски за осигуровки и още 10% за данък върху дохода, ако след това всичко е с минимална пенсия от 500 лева.

Много щедри обещания но от къде пари? Или ще вдигнат данъците или ще вземат заеми.

Социалните плащания да са отделно от пенсиите. Минималните пенсии се увеличават Несправедливо за сметка на останалите. Хора с по два три апартамента, които са се осигурявали на минимум пак са на далавера.

Се увеличиха Несправедливо за сметка на по високите пенсии. Пенсиите на. Хората, които са се осигурявали на ниски доходи растат най бързо.

Някои хапват само месо, други не могат да си позволят и нагъват само картофи. Но всички, осреднено, се облажват със свинско с картофи.

Трябва да се осъвременят с дохода от 2021 г. Всичко друго е несправедливост.

Всичко това е много хубаво, но можем ли да си го позволим. Можем разбира се, банките отпуска заеми на страната ни и МВФ съветва да се увеличат данъците

Всичко е прекрасно стига да се збъдне ! Укри Омитайте се от България !

До САМО ЛЕФСКИ Ами, ако не се Сбъдне? Токава укрите остават ли? А малко да понаучим правописа? Или ще срамим името на отбора?