Италианският зехтин поскъпва заради студа и болести по маслиновите дървета
През февруари средната цена на италианския "екстра върджин" бе 5861 евро за тон
Обратно в новинатаКоментари - Италианският зехтин поскъпва заради студа и болести по маслиновите дървета | Бизнес.dir.bg
Коментари
Видяхме вече колко зехтините им са "зехтини" и какви боклуци сипват в шишетата. Същото е и с италианските сирена - една област" произвежд"а и храни цял свят със своето "пермиджано реджано"?! Ама друг път. Когото не го мързи - лепи етикети и продава "италиански специалитети"
Да бе . А днешните почти 30 по средата на март са само " глобално захлаждане" според глупавата ти глава.
защо за тази бактерия, за която се писа преди години, не може да се намери спасение? Макар че част от конструктивните, пардон, конспиративните теории, може да допусне диверсия в селското стопанство като част от стратегия за отслабване на икономиката на страната, защо вече 5 години италианците не могат да се справят с тази бактерия?
Бях в Тунис на почивка, от там какъв зехтин взех за 8 лв 1 лв - не е истина. Тука пробвам вече с 2 марки х 20 лв реномирани прозиводители - НИЩО общо, лъжат, не е каквото пише ... Единя - след 1 месец отворен взе да горчи ... тоя от Тунис - 4 месеца отворен - НИКАКВО горчене... Търся, ама никъде в БГ няма зехтин от Тунис, странно, ще е по-евтин. Това 8 лв 1 ллитър говоря - взет от магазин в Тунис, 1 бройка, от обикновения им беше, имаше по-хубаво с 20-50%. ДОатавчик ако вземе да купува с тонове - ще падне 20-30% сигурно ...