Иранската валута удари нов исторически минимум спрямо долара

През 2015 г. валутният курс бе 32 000 риала за един долар, сега е 262 000 риала за долар

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Колкото и да се заяждаме положенито в Иран с Корея Венецуела е такова защото ме искат евреите да им диктуват какво да правят . А те пък искат всичко да е тяхно . Ние да си направим извод как трябва да реагираме

Защо при Брежнев доларът струва 64 копейки, а сега при плешия пигмей струва сто пъти повече - 80 рубли? И къде са вашите петролни рубли или петрол-юани, за които кукуригахте от много години? НЯМА ГИ . И няма и да ги има. Има само голям спад на рублата и юана. ЦАР ДОЛАР Е ХЕГЕМОН В СВЕТА. БЕДНАТА псевдо "велика" сила е Раша. Ватника за 1 долар е готов и майка си да продаде. Само един туит на Тръмп е достатъчен, за да обезцени рублата. Що е русофил- получовешко същество в наведена поза с задни части на изток Путя и очи на запад. Русоробите грухтят тук против Велика Америка…А всъщност: Ето Супер-оръжието срещу русофилите и руските троловете - Покажете им долар и веднага забравят всички опорки на Кремъл ... В процентно съотношение най-много подадени документи за зелена карта са от русия. Руските "патриоти" и българските русофили лаят против свободна, демократична и богата Америка... И като се приберат в дома си веднага попълват бланките за емиграция и зелена карта.

"... доларът струва 64 копейки...." Явно не си бил в Русия. Това може и да е бил официален курс, по който реално не можеш да купиш валута. На черния пазар - като у нас. Въобще глупости на търкалета.

и Митю боба и прецедента пръдлето не могат да го вдигнат.... риала. Най добре е да си затворят миризливите уста. Със заклинания и руска помощ, икономика не се прави!

Ротшилд неспи. Всички сме му роби. От баце Бойко до последният клошар. Блажени са вярващите че има демокрация. Без маска хляб не можеш да си купиш.

Имаш ли право да си кажеш на висок глас мнението? Имаш ли лукса на имаш храна на масата? Имаш ли устройство, с което да влизаш в Интернет? А може би дори успяваш да отидеш на почивка? А сега се замисли в Иран при тяхната прекрасна диктатура какво могат да си позволят. Ако Ротшийлдс ти е виновен за нещо, замисли се за кое по-точно. Има хора във Венецуела, Иран, Северна Корея и т.н. които твърдят, че са свободни и се борят срещу външен враг, което винаги е симптом на диктатура.

Ама те са сложили и диктаторите в тези държави като Иран, С.Корея, Венецуела и д-р., не е само да управляват така наречените демокрации. Иначе искаш да кажеш, че само диктаторите не са сложени от т.н. "Родшилдс"?!? Нещо не си го мислил много задълбочено.

Са се готвят рублата и турската лира

Рущщщщаццците ще по агат, нали са приятели с аятоласите, руската рубличка не е така волативна, доларът пще не е минал сто руски измишльотини за долар!

Щото доларчетата не са измишльотини....

Аятолаха лапна шпека, мисли се за велик,ама Тръмп му разказа играта както и на Турция преди 3 години.Аллааах

Той аятулаха си го мести от единия джоб в другия, не ходи гладен и не ходи никъде без златните си одежди. Санкциите удрят бедните, на богатите парите и там са във чужда валута. Брей колко сте ми прости. Ако стане 1$ 100лв. Ти ли ще изгубиш повече с твоята заплата от 800 лв. или някой като Домусчиев къде ги държи милиони долари и евро по банките и левове също?