Интерконекторът получи Акт 16 (обновена)

До петък ще са взети всички необходими решения за начало на търговската експлоатация на новата газова връзка с Гърция

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ДА НИ Е ЖИВ И ЗДРАВ Б О Й К О , СЕГА ВСИЧКОТО ГАЗ , ЗА ГЕРМАНИЯ и ЦЯЛА ЕВРОПА ,, ЩЕ МИНАВА ПРЕЗ БЪЛГАРИЯ ! Б О Й К О - 4 , Е НА ПЪТ ДА СЕ ОСЪЩЕСТВИ ! ГАЗА ПАДА С 30% !

Оф, няма друг като родния бюрократ - гръцкият министър от 2 месеца е готов да пусне газ и технически всичко е изправно, а тия хартиени плъхове до сега си разменяха печатчета.

Много лъжете бе, щот е най-лесно. Ай стига с тази диверсеФекация не в наш интерес.

Браво. Сега остава само да намерят газ.

остава да им се появи и желание да поискат да намерят (газ).

А с кризисния щаб за газа какво се случва-ни вест ни кост. Къде се покриха? Онзи малък Мук-Алексиев. Свършиха ли нещо. На преговори с Газпром, ли са??? Смешници...

И братко този конектор как ще ехти на празно, не ми се мисли Ха ха ха ха

Това ли е новата опорна точка?

на Борисов и Шишков сега имаме завършен конектор. Тия от ПП да не си приписват заслуги. Шест месеца тупаха топката и угаждаха на Газпром. И си пълнеха офшорните сметки. Нищо друго!

Страх тресе кочината! Споко, герберасти! В Европа и САЩ много добре знаят кой как обслужваше Путлер през последните 12 години. Кой кво е построил, какви чекмеджета е пълнил, чий офшорни сметки е захранвал. Има снимки и видео даже как върти крана на Турски поток със Путин и Ердоган.

Най реалната комбинация е ГЕРБ и ДПС. Ако искат и лъжците могат да се присъединят

Интерконекторът с Гърция - започнат от ГЕРБ, спрян от ПП, завършен от временното правителство на Радев. Факт!

ДГД прости копейки, пеперастки тролчета и прочее сган, които пишете тъпизми за жълти копейки. Интерконекторът се случи напук на ПП и мафията. Путин губи и няма вече копейки за вас, жалкари.

Кирчо и Путин в момента газ пикаят!

хахаха, ей колко сте елементарни, тролчета....какъв Петков бе? Нали именно той завърши този проект и показа среден пръст на Путин и всичките му лакеи. Спуснаха ви новите опорки, ама те не минават и пред първолаците.

АРЕ БЕГАЙ ДА ГОРИШ В АДА !

ДГД прости копейки, гербаджийски тролчета и прочее сган, които пишете тъпизми за жълти копейки. Интерконекторът се случи напук на герб и мафията. Гълъбарниците също се провалиха в лизането на руските з*и. Путин губи и няма вече копейки за вас, жалкари.

Б О Й К О ВИНАГИ Е БИЛ З А СВОБОДАТА НА УКРАИНА ! А ОГЪН ГОРИ НЯКЪДЕ ЗА ТЕБЕ ! HELL FIRE WILL BIRN YOU !

Тез същите галфони до оня ден разправяха как се молят на Газпром и изведнъж от небето им падна свършената работа от КП и ПП и съ окичиха с гердан като булка на селска сватба със серитификати... Смешници, че и безсрамни. Забравили само да поканят папата да ги погали по тиквите.

Боко го изгради, тия отчитат дейност.

Е, преди месец казахте, че там нямало нищо освен нещо, което приличала на строеж, сега пък акт 16, след като Мицотакис завоалирано ви каза, че лъжете и то в ефир го каза , а не в телефонен разговор с Мунчо.

Каква точно е заслугата на служебното правителство за интерконектора? Започнаха да си преписват заслугите на бившето правителство, както правеше Бойко Борисов и не чувстват срам!

Вече не е модерно да си путлераст. Щом троловете на Коепйкин и ВъZраждане почнаха да пришиват ПП към Путлер.... ИЗтекоха в канала путлерастите. Ако има останал някой копейкаджия нека да гласува за ПП и Кирчо, щото нали той е с Путин!

Браво! 3 милиарда кубически метра. На нас толкова ни трябват. Ще се къпем в евтин газ. Но къде изоставихме Украйна?

Путин и ибрика му Кирчо плачкат...

Сега остава и газ да потече, само дето сезонът на киселото зеле е далеч !!!

Ех, ако сега имаше и газ!!!

Вижте ги жалките пеперастки тролове как обърнаха палачинката! Кирчо и Кокорчо били направили всичко, а техния президент Радев (когото ни преизбраха) обслужвал бил Газпром! Какво нищожество трябва да си? Същите като вождовете си Кирчо и Кокорчо!

Издишаш, тролчо. НЯма вече копейки! Деньги нет!

И какво има общо служебния кабинет със завършването на интерконектора, че не се сещам??? Че и се хвали тоя бузанко. Много сладко така, да се появиш накрая на целия процес в целия си блясък и да си приписваш заслуги. Определението е ДЕБЕЛОСЕРЕЦ

Ако не е изпълнила най-важната задачка на 3 годишния мандат. Процедурите нямат значение. Само некадърността на кирчовците им попречи да дадат акт16 веднага щом дойдоха на власт декември 2021 г. Цитат от 29.11.2019 г. НПХМустафа: САЩ ще следят отблизо пуска на интерконекторът с Гърция! Ама това е националният интерес на България, бе! Особено след като само две американски фирми ще участват В търга за 40 ГОДИШНА КОНЦЕСИЯ на ПОРТ Александруполис. Двете гръцки фирми са отстранени от участие в собствената им държава Гърция. Смях. Няма начин голям съюзник! да иска нещо и да му се откаже.

Вижте ги жалките путлерастки тролове как обърнаха палачинката! Боко и Радев били направили всичко, а ПП обслужвали Газпром! Какво нищожество трябва да си? Същите като вождовете си Боко и Мунчо!

Кирчо и Путин в момента газ пикаят!

на Борисов и Шишков сега имаме завършен конектор. Тия от ПП да не си приписват заслуги. Шест месеца тупаха топката и угаждаха на Газпром. И си пълнеха офшорните сметки. Нищо друго!

ах, колко жалко е да си гробарски трол! Нищо де! Фактът е, че края с Газпром!

Боко построи руско-турски поток за 3 милиарда за 1 година. Снимаше го с хеликоптер и гонеше Путлер по коридорите да му показва снимките. Факт!

Лъжеш!

А стига бе. Нали Киро Лъжеца го откри преди 3 месеца и вече течеше газ по тръбата? Не може да е вярно!*

Ал Бънди спря всичко, за да плюе по ПП и да се изкара той и гълъбите му, че са свършили нещо.

Сига требе да спрем ПАТОКА и да нарежем тръбите за скраб

Защо Кирчо и Кокорчо шест месеца тупаха топката? За да угодят на Путин и Газпром, не за друго.

АХАХАХ, доообре. Точно заради такива разбирачи като теб, Радев и служебните му пионки забавиха всички процедури, за да може да е готов акт 16 чак в последната седмица преди изборите...

На изборите сяка мастия дето си е търкала куйрука у блядовете ще бъде наритана

Требе да се изфащат сички руски кавали

Някой да обясни на Кирчо Простото, че това е диверсификация! А не да се откажеш от евтиния руски газ, за да го купуваш на 30% по-скъпо чрез посредници на Газпром и да си пълниш джоба.

Не всички са идиоти като избирателите на ГЕРБДПС и Копейкин. Тия опорни точки може да си ги развивате на партийните събрания в ресторанта на Сталийски.

да,не всички са идиоти, но избирателите на Прости Педали са 100% идиоти, факт

Денят на Независимостта от Газпром и Пулеристан трябва да е 1-ви Октомври!

Интерконекторът с Гърция - започнат от ГЕРБ, спрян от ПП, завършен от временното правителство на Радев. Факт!

Истински путлераст! 12 години Боко го "почваше" тоя интерконектор и не му стиганаха да го свърши. За 7 месеца ПП го построиха, свързаха с Гърция. Дойде Мицотакис, напълниха го с газ. Боко, Радев, Доган, Копейкин, свалиха правителството на Петков. За да може служебниците на Радев да забавят пускането заради небоядисани бордюри и да издадат великите акт 15 и акт 16 за 2 месеца. Да се бият в гърдите, че са го пуснали.

НЯкой да обясни на Боко Диверсификатора, че това е диверсификация! А не 12 години да строиш тръбите на Путлер, да крепиш монопола на Газпром и Луксойл да не плащат 1 стотинка данък!

Са наточени да гласуват за места в кметствата и министерствата ма яко наточени!

Министърът напомни, че служебният кабинет е започнал разговори с изпълнителя - гръцката фирма "Авакс" още от първия си ден. Похвали се, че кабинетът е успял да компенсира всичките, макар и минимални забавяния, както и да направи така, че строителят да може да завърши обекта.

Сега като потече еФтината газ, сигурно сметките ни ще скочат още. Те и корабите бяха еФтини затова плащаме с 50% отгоре. Хайде, хаирлия да е!

Ма нали Путлер като ни врътнеше кранчето щяхме да умрем, другарко Мутрафонова?

Имаме вече опит с набързо пуснати проекти и разрешителни. Справка - автомагистрала Тракия

Боко 12 години я бави тая тръба, Кирил Петков за 7 месеца я направи, Радев 2 месеца се опита да тука топката с АКТ 15 и Акт 16 за някакви бордюри, но като видя, че Путлер губи войната и тотално изплиска легена се принуди да пусне интерконектора, за да не изпадне от лодката.

Добре, че Боко я направи, за да има кранчета, до които да се снимат Петков и Радев.

Кое спря Боко 12 години да я завърши и да се снима с нея?

факт офф, прост педал,Простото освен да рендосва на Лена парапета и да чати в грайндъра,друго не успя да направи за 6 месеца- ФАКТ

Тръбата на Бочку!

Айде да идват ИЗБОРИТЕ, че да гласувам за ГЕРБ ! Стига беднотия, крадене и нищоправене ...

В имперския гъз на путкин! Венсеремос и наздраве!

Путин и ибриците му ПП плачкат :((((

Радост за ВгъZраждане!

Довечера ще набия по една кожена тръба на две рускинчета, които забих вчера, верно малко грознички (като повечето рускини), но поне са евтини... Хахахахахахахахаха

Тръбата на интерконектора, може да се интерпретира като един хуй в гъза на Путин! Хахахахахаха

Че нали тръбата е разклонение на руската газ бе. Що за идиотщини пишете. Азерският газ е една десета част от капацитета. То бива безсмислено тролене, но вашето граничи с кретенизъм.

Тежки времена настават за слугите на Путлер в България. Много тежки.

колкото и сега се тълпят...

както обикновено миг без руския ботуш каот при Костов, сега ПП... и стават бели... споко ще му измислим колая... ще въвъдем нужда от акт 99...

Като гледам как се взривяват тръби да не стане така, че да се върнем на акт 14? Хахаха

С Кирчо Лена и Зеления чорап!