Инфлацията в еврозоната с рекорден ръст през юни

В национален план най-бързо растат цените в Гърция с 12% и в Испания с 10 на сто

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Данък Байдън , глупаци ! Като го слушате , така е !

ма той е умрял ма... както казва една сиганка от скеч на господарите едно време...

Абсолютно тъп форум! Руските тролове са наизкачали като чакали!

Да се махаме от тази кочина ЕС , докато е време

Не може, не покриваме критериите за излизане.

Даже се натскаме за еврото. Няма такива идиоти.

Европа пак изостава тука е 16 и водиме

Но официалната пропаганда тръби, че санкциите работят и Русия е на колене! Само дето май е точно обратното!

Продължавам да съм на преждеспоменатата бензиностанция в Tarbes,France. Един готин тип каза,че ще стреля срещу Макрон. Аз обещах да му помогна. Ситуацията е вълшебна тук. Хората сънуват газ и предполагат,че газта е Дух Свети,който е напуснал очертанията на ЕС перверзията. Няма как да не се съглася. А аз автомобил няма .Аз прося,за да се нахраня и пийна нещичко. Мразя автомобилите,но със сигурност искам да стрелям срещу евреинът Макрон.

Който не умре от студ ит глад тази зима, не е никакъв евро-атлантик.

Какво стана бе тая бедна и слаба Русия разтури целия "демократичен" свят. Европейците си спирст колите и ще гледат телевизия облечени с балтони. Душ ще има един път седмично -в петък. Съкратените работници нчма да получават много за да не се изпразват хранителните магазина. В Германия ще питат какво е това вурст и дошъл ли им е реда да си получат купоните за бирата. Ха хахахах,,

С цел икономия, ще се спре индустрията. 96% от частите на ФауВе Бе-Ен-Ве и Трилъчката, ще се внасят от Китай. Пезидентът Си, е признателен на Путин и онази - Фон-НещоСи.

За кой ли път Българите сме от грешната страна. Ние сме заложници на чужди интереси! Продажните "наши" политици ни затриват като нация!

Ма ако искате да имате какво да ядете на прилични цени, единствената пътека е бунтове и задължаване на следващото правителство да приеме България неутралитет, да напусне ЕС и да пристане на тия с ресурсите на достъпни цени. Демек на Русия. Това не го виждам да стане по редица причини, съответно се подгответе психически за цени на петрол над 10 лева литъра. От там се сещате как се развиват ценовите реалности. Може едно погледче да хвърлите, колко струват сега кубик дърва и колко миналата година по това време.

Ние винаги сме били бедни и с най-простите политици! В цял свят казаха- няма да вземаме скъпи ресурси, за да не се увеличи инфлацията, само САЩ и ЕС застанаха най-отпред като си мислеха, че кой знае какво правят. САЩ не спазват санкциите- те си купуват пак руски суровини на ниски цени, а пък тъпата Европа ще ни закара като стадо на заколение.... Да мрем от глад или от студ и ще се хвалят, че налагат санкции... Санкциите не трябваше ли да ощети страната към която са насочени??? Яз ли съм тъп или ваксините нещо са ни побъркали.....?

Нема да се плашите копел.та, важното е, че изгонихме руснаците. Първото място ни е в кърпа вързано.

С 50% щот не сме европейци ами английска колония!

На бензиностанция L'eclerc до Tarbes съм. Шофьорите псуват. Няма газ. В момента е 16.36 ч. тук.На предната бензиностанция бе същото. Това е реално,а не фикция. Всеки ден има липса на автомобилни горива.

Искай си 25 стотинки първо, след това си сложи очилата и се обади на Киро да ти прати сгъстен газ.Ако не стане значи си в друго измерение !

Избори час по-скоро!

Поредната национална катастрофа предизвикана от Кирил Петков!

Плана на краварите за разорение на Европа върви с пълна сила! А честито!

Излизане от ЕС незабавно! Няма смисъл да бъдем лоялни и да стоим с другите на потъващ кораб.

Ще те пусне някой да излезеш.....тия лидъли, кауфланди , за това ли ги сториха...

Европа се фана за Зеленскио Чеп. Слава Кокаине.

Ценности: Глад, Студ, Режим на Тока, Студен Душ, Ходене Пеша - няма горива и т.н. и т.н. Индия, Китай и Бразилия се Смеят на Велика Западна Европа и се подиграват по форумите им - в Китайските пише, че Фалшивите Зелени в ЭС, които били Зелени само за да крадат Трилиони по измислени Зелени Проекти, най-сетне щели да разберат какво значи, да си Истински Зелен!!

Ценностите в ЕО са само за тези, които имат много ц€нности и могат да купят останалите.

800 рубли пенсия. 28 рубли билетче за автобуса. Нека Европа да страда.

20000 рубли е средната пенсия в Русия и при 50 рубли за долар прави 400 долара или към 700 лева. А ти си просто лъжец.

всичко е наред , всичко е под контрол, казваше той докато бавно копаеше гроба си...

Санкциите почват да действат;)

Русия ще се оправи, ние какъв ще го ядем не е истина. Национални предатели, гледат само интереса на САЩ/Израел и въобще не ги интересува с тия санкции от къде ще има горива, ще има ли ток, ще има ли български деца. Пределно ясно е че българина, не се множи ако няма условия. За това и е политиката, да ни държат на предела на бедност, за да ни приключат. Няма бели деца с бъдеще, няма да има пенсии и някаква форма на оцеляване, на тези дето сега са в работна фаза. Ковид мерките показаха, че политическата класа иска да управлява без значение човешките свободи, без значение какво пише в конституцията ни!

В конституцията ни пише че законите на ЕО са над конституцията.

Честито на печелившите.

Русия е най-печеливша. Една пенсия = 30 билета за автобуса ;)

содом

20000 рубли е средната пенсия в Русия и при 50 рубли за долар прави 400 долара или към 700 лева. А ти си просто лъжец.

Топла радост, която те облива. Вкарай си я в буркани за зимата. Ще ти бута колата, ще ти пълни хладилника, и ще ти плякат гъзерете от кеф.