Инфлацията продължава да тегне над пазарите на акции в България и по света

На БФБ с най-голям седмичен спад е имотният индекс BG REIT (-1.28%), следван от BGRX 40 (-0.05%) и с най-малко понижение е българският измерител на "сините чипове" SOFIX (-0.03%), а единствен в зелената зона е BGTR 30 (+0.11%)

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Инфлацията не е природно явление. Тя се създава от определени хора, и служи на определени хора.

Заради МАСКИТЕ, ПОСКЪПВА всичко, а хората нямат Пари. Ако ЗАСТРЕЛЯТ Здравния министър, ще ИЗЧЕЗНЕ и ВИРУСА.. Тоя ПРЕНАСЯ вируси, ЗАЕДНО с разни араби, негри и китайци... Пускат арабите и негрите да обикалят БЕЗ маски навсякъде из България, и по футболни и баскетболни стадиони. И дори искал да домъкне някакъв Ислямски ВИРУС от Афганистан, който мъкнел още 14 малки Арабски вируса.... А искат ние, българите да носим МАСКА като влезем в МАГАЗИН... НЕ ни трябва Правителство, нито президент.... ВАЖНОТО е да ИЗГОНИМ предателите, и арабите и китайците, които ни ЗАРАЗЯВАТ с ВИРУСИ... И така ще се ОТЪРВЕМ и от МАСКИТЕ.... Заради МАСКИТЕ, ПОСКЪПВА всичко, а хората нямат Пари. Тия мошеници министри, пускат БОГАТИ араби и китайци да ОТКРАДНАТ бизнеса Работата и Парите на българските бизнесмени и работници.. Араби и китайци започват да продават стоки БЕЗ пари, и като ФАЛИРАТ българите, онези ДОМЪКВАТ още араби и китайци. За да имаш Бизнес, Пари и Работа, трябва да отидеш, в ТЪМНОТО и да УБИЕШ Здравния министър и да се отървем от маските, от арабите и китайците.

Вчера като видях празните магазини, молове и ресторанти заради липсата на Зелени Сертификати си дадох ясната сметка, че системата е предвидена да се срути. Идва апокалипсис.