Икономическата комисия одобри държавните бензиностанции на първо четене

Ще бъде изградена и инфраструктура за зареждане на електрически автомобили

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

начялниците на монопола да не одобрят монопола

"Караниколов отвърна, че подобни анализи предстоят" Още един пример за гербероикономика - внася се законопроект, а анализите по него тепърва предстоят. Тези къде са учили икономика, в Северна Корея?

Интересно защо все накисват Караниколов да се грижи за обречени каузи? Набутаха му преговорите с Фолксваген и 'преговорите' с Тесла. Набутаха го да отговаря за тръбопровода с Перник. Нбутаха го с фурмите. Той даде 75 млн на малката колекторска фирма. и т.н. Сега и това въпреки ,че беше идея на Горанов. Изглежда като да знаят ,че не става и нарочно го натрисат на обречени каузи за да изгори като бушон и да спаси Горанов. Само дето с Горанов излязоха смс-ите с Божков и сега не е ясно кой ще изгори.

Доживях демократите да изграждат планова икономика а комунистите да са против! В интересни времена живеем

Във връзка с понижаването на цената на природният газ ДКЕВР увеличава цената на парното от юли с 22%. Да се надяваме, че след реализирането на тази далавера бензина ще поскъпне с по-малко от 50%.

Не знам защо, но нещо дълбоко в мен ми говори, че след като пресъхна КТБ, а после и Националната лотария, тези "държавни" бензиностанции са поредната далавера за милиони, а може би и милиарди на гърба на народа.

Ще строим бензиностанций на Дебелото момче!

Анти

Значи в държавните бензиностанции ни акциз,ни ДДС голям кеф.Е няма нищо лошо човек и да си пофантазира.

Банки Вецове Лотария Хотели Бензиноснанций Герб заграбва всичко на територията.

Анти

Малко въпросче.Тогава защо продадохте Петрол на безценица.Бензиностанции,терминали,хранилища и какво ли.

по-лошото дори да предположим, че няма да има далавери, тези бензиностанции автоматично ще се превърнат в главна тема на всички предизборни кампании - "Гласувайте за нас и ще свалим цените на бензина!". Цените държавата може да си намали колкото си поиска, ако ще и на 5 ст. на литър, а след това да компенсира загубите от централния бюджет. Демек например половината цена на бензина плащаш на бензиностанцията, другата половина НАП ти я съдира от гърба. И така с "ниски" цени за бензина за които плаща цяла България ще бъде унищожен пазара на горива и обратно в комунизма - държавния глава каза има бензин значи има бензин, ако каже че няма бензин няма бензин, пък ний простолюдието да му се молим и кланяме на негово светейшество.

Не може да няма и тука нещо за което пак ще се разбере след като някой айдук го изхвърли схемата и избега в Дубай, но за сега всички участват барабар с опозицията.

"накисват Караниколов да се грижи за обречени каузи" или щом Караниколов поема грижата значи каузата е обречена

Какво прави тази конска глава в Парламента? Нали Боко беше разпоредил старото ръководство на ББР вън? Май никой вече не го ебава за нищо...

Ако може законопроекта да се публикува за обществено обсъждане. Ай ше им е.а номерата. Едни 2 милиарда ше се налеят в нищо и след 3 години ще скляпат, че не се бил получила работата. А било хубава идея за добруването на нацията...

Държавни бензиностанции!!! Пълен потрес!!! Ако ги направят като едно време - бензинджията ти зарежда, плащаш му кеш и си тръгваш...

То не е от вчера. Въведоха плосък данък преди години. Никви комунисти не са нашите комунисти, направо са си по-десни от ГЕРБ.

Не одобрявам. Защо? Марешки не успя да счупи мафията. Сега ще направим държавна верига със складове и после като скочат цените на горивата ще приватизираме държавната верига. Не благодаря. От нашите данъци ще построим нещо, да речем читаво и после ще го продадат за едни комисионни, а за народа чеп отзад. Не. Чеп отзад за провалените партии. Искам си нови партии. Все ми е тая. МАя, Слави, Възраждане. Нови и читави обаче.

Плоския данък НДСВ и ДПС го наложиха на БСП. Щото щели да дойда тинвеститори. Е, чакаме ги още. 3-5-8 и 3+5=8 демек ДПС и НДСВ си имаха поне равен глас на БСП.

Пари няма. Явно в парламента още не са разбрали това. САЩ вървят към безработица над нивата от депресията след 1929та година. Криза в САЩ е криза в света, просто най-големия пазар спира да купува. Ама те не знаят. Явно са калинки и кауни. Има 256 общини у нас, нещо такова. За кого напред 100 бензиностанции. Марешки колко има? Да не би да успя да повлияе. На Пеевски ли ще харижете после държавната верига? Ама и колко ще струва. Тва парцели на добро място в София и др. големи градове. Само за това няма да имат пари, ами строителство, техники, инфраструктура, ами акладове и т.н. Ако се дадат поне 500 милиона лева въобще да не почват. Не, че ще стигнат. За начало казах.

Трябва да спрат тъпите изявления на Мангъров, не на щаба

Браво на Борисов! Тънко ги торби руските кърлежи. Първо Газпром свали цената с 40% и сега ще накара мафията Лукойл да свали цената или просто да си отиде от България. Борисов ще бъде изучаван в учебниците като освободителя на България от руско икономическо робство.