И Холандия арестува активи на „Газпром“ заради дълг

Запорирани са дялове на руската компания в нейни дъщерни фирми в държавата

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

КЪДЕ Е ?

Е богата, дреме им за няколко тона стодоларови банкноти.

Е богата, дреме им за няколко тона стодоларови банкноти.

Колкото и пари да получат украинците няма да им стигнат, газовите доставки през Украйна ще спрат, насила не могат да принудят руснаците да им изплащат транзитни такси, да видят какво стана с Полша, че и с нас.

Украйна като цяло има много по-голям дълг към Русия, но от руска страна няма заведени дела... Аз ако бях,въпреки негативите, щях да врътна кранчето "пък каквото сабя покаже и честта, майко юнашка".

Те вече веднъж го врътнаха, през януари 2009 г.

Тъпите корумпирани ватенки са научени да не спазват никакви закони в руското блато. Да но по света не е така и винаги ватенките биват наритвани в задницата. Проблемът на алкашите е че те дори не се учат от грешките си. Деградирала на генетично ниво нация - лишнехромозомни червени фашисти.

ЯВНО ДОСТА ЗЛОБА ИМА В ТЕБ. ДОТАМ,ЧЕ ЗАПОЧВАШ ДА ПИШЕШ ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ. И ОСВЕН ТОВА НИЩО ЯВНО НИЩО НЕ ЗНАЕШ ПО ТОЗИ СЛУЧАЙ.

Украйнците не ги мисли. Както русия може да спре газа за тях така те могат да спрат водата и тока за Крим. Без газ може, но без вода колко ще издържат. Износът на петрол, газ представляват 80% от бюджета на Русия. А сега се сети колко време ще издържи Путин като не плаща на армия, и полици и всичкото чиновник ?

ХОЛАНДЦИТЕ СА МИ МНОГО ВЕСЕЛИ. През 2017 година от находищата в региона на ХОЛАНДИЯ са били добити 21,6 млрд. куб. метра газ. Това е двойно по-малко от пика, регистриран през 2013 година - 53,8 млрд. куб. метра. Холандските власти започнаха да съкращават добива след серия от земетресения в региона, предизвикали щети по домове и обществени сгради. Премиерът Марк Рюте обясни, че през следващите 4-5 години от находището ще бъдат добивани по около 12 млрд. куб. метра природен газ. През следващото десетилетие обаче добивът ще бъде равен на нула. ОТКЪДЕ ЩЕ ВЗЕМЕТЕ ГАЗ ?? НИЩО ДА СТЕ ЧЕВАЛИ ЗА СЕВЕРЕН ПОТОК 3 ??!! КОНФИСКУВАЙТЕ АКТИВИТЕ НА СЕВЕРЕН ПОТОК 2 Той и без това няма да се състои. Интересно е кой ще купи тези активи и какво ще ги прави? Още по интересно е как ще реагира ГЕРМАНИЯ НА ТОВА !! Може би ЕС и лично приятелите на Борисов Меркел и Юнкер ще ни обяснят какво предстои!!

Нещо за Норвегия да си чувал или в света е само русия и никой друг...за какво мислиш е тази война в Сирия или не знаеш......попитай ако партийния не иска да ви каже

ГАЗОПОДАВАНЕТО ОТ ХОЛАНДИЯ КОЕТО през 2013 година е подовало 53,8 млрд. куб. метра газ , а в следващите години ще е само някакви си 12 млрд. куб. метра газ ?! Кой ще компенсира тези 40 млрд. куб. метра газ ? Може би АЗЕРСКАТА ГАЗ която е няколко вагона , или пък Сирийската която ще ЕВРОПА ЩЕ ВИДИ ПРЕЗ КРИВ МАКАРОН?! ТЪПИ И ПРОСТИ ГЛОВОЧИ КАТО ТЕБ И ВОДАЧА ТИ ВМЕСТО В РАЗПРЕДЕЛИТЕЛ НА РУСКА ГАЗ НИ ПРЕВЪРНАХА В ПУСТИНЯ ПРЕЗ КОЯТО НЯМА ДА МИНЕ И КОФА ГАЗ!! УНИЩОЖИХТЕ ДЪРЖАВАТА БЕ ПРОСТАЦИ!!

активи на фирми свързани с изграждането на СЕВЕРЕН ПОТОК 2 !! в СЪЩОТО ВРЕМЕ Газпром" внесе искане за разтрогване на договорите с Украйна за доставки и транзит пред арбитража в Стокхолм. Това означава, че Трансбалканският газопровод, който пренася газ до Румъния и България, а България го транзитира за Турция и Гърция, ще спре. ЧЕСТИТО НА НАС И УКРАИНЦИТЕ!

"АРЕСТУВАНЕТО НА АКТИВИ" озночава, че е открита война на ГАЗПРОМ. В една такава война горят дребосъци като УКРАЙНА и БЪЛГАРИЯ, чиито празни тръбопреносни системи се превращат в место за развъждане на паяци. ОТКЪДЕ ЩЕ ДОЙДЕ ГАЗТА НИ ТАЗИ ЗИМА ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ, ЧЕ ПРЕЗ УКРАЙНА НЯМА ДА ИМА ПРЕНОС?! ЗА НАС И УКРИТЕ НЕЩАТА ЗАПОЧВАТ ДА ПРИДОБИВАТ АПОКАЛИПТИЧЕН ХАРАКТЕР.

явно на село все с газ се топлите,че плачкаш така....няма износ няма и денги селски а търговията не търпи празно място ако не си чувал до сега

НЯМА ИКОНОМИКА. ПЛАЩАШ ЗДРАВИ ЕКОТАКСИ ЗА КЮМЮРА НА АЕМРИКАНСКИТЕ МАРИЦИ И ФАЛИРАШ. ТАКА СТОЯТ НЕЩАТА ТЪП СЕЛЯКО!