Христина Христова: Планираното увеличение на пенсиите покрива инфлацията

Бившият социален министър все пак казва, че това увеличение би струвало на държавата 5 млрд. лева

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Средната пенсия ще стане 600лв.Няма лошо, но работещите на минималната работна заплата не могат да вземат тези пари чисто. Да вдигат и заплатата с 20 процента. Иначе няма смисъл и всичко е предизборен валс с пенсионерите.

колко е реалната инфлация щом говорят за 21% увеличение. ПАк няма да стигнат, това е даване пари на калпак, за да покрият инфлацяита и толкоз. Никакви мерки не взимат.

НА УЛИЦИТЕ НИКОЙ !!! Непростимо е ... Бензина минава 3 лв. - на улиците никой. Хляба минава 2 лв. - на улиците никой. 40 лв. за българско дете на месец , срещу 40 лв. за украинец на ден - на улиците никой. Най-ниски доходи и най-високи цени на храна , гориво и лекарства в цяла Европа - на улиците никой. Деца умират заради липса на лечение - на улиците никой! Протест в защита на фашистите в Украйна и изпращане на оръжие - хиляди по улиците! Българи бият българи заради чужда държава , носейки чужди знамена и скандирайки "Слава Украйне".... Е не съм вярвал ,че ще го кажа , ама дойде времето - майната ви на всички идиоти които нямате грам акъл. Заслужавате си съдбата. И каквото и да последва като противодействие от Русия ще е напълно заслужено. Предатели жалки. Това е българският народ в момента!

Партизан за бой се стяга ! БСП се гласи за извънредни избори. Флиртува с пенсионерите за сметка на младите. От къде ще вземат парите за това увеличение? Държавни заеми , които ще се връщат от младите.

Хвърляме пари, за да има с какво да се купува на новите по-високи цени ...? Уважаеми господа от правителството, това не са антиинфлационни, а ПРОинфлационни мерки!!! Гасите пожар с бензин!!!

Покрива ми покривия, или иначе казано стига за една мушамяна покривка за масата ф куфнята.

Вярно, покрива всички разходи. Особено влизащото в сметката за инфлация увеличаване на цената на силикон за уголемявабе на цици и джуки от 2%, особено актуално за пенсионерите.

Фирма се източва като е на загуба, не като печели.