Храните на едро поскъпнаха с над 16% през 2021 г.

Най-много са се покачили цените на зеленчуците (+21.90%), следвани от месните, млечните и други храни, вкл. варивата (+15.93%), и плодовете (+10.71%).

Обратно в новината

Коментари - Храните на едро поскъпнаха с над 16% през 2021 г. | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

2021 г най- успешната година по ръст на инфлацията от последните 10-15 години. Всичко това под вещото ръководство на президента, който получи и втори мандат ! Две служебни правителства с основна задача "изчегъртване на ГЕРБ" и репресии , манипулации на изборите с машините на Мадуро , последващо отново пропрезидентско управление на "умните и почтените от хардардо " с рекордни постижения по инфлация на всички стоки и услуги за Честита нова година 2022 ! И това е само в началото - първите дни на януари 2022 г . Очакваме нови постижения на коалицията с пет куци коня !

са 25 % процента на тия избори.Радев защо не каже че тия избори са нелигитимни?

керестето евродебили

Ракията е в мазето. Мръвчак във фризера до горе. Зарзават от градината тая година дал Бог. Дали ми е все тая?

Жоли ме фара. Язе кот ми треба си го вземам без пари. Цените никига не са ме интересували.

"Трябва да се отбележи, че три зеленчукане се предлагат целогодишно: червениятпипер" "червениятпипер" не го предлагам аз.... но "зеленчукане" предлагам по всяко време

Честит ви комунизъм другарЕ! От десния джоб ще слагате в левия!

тъп безказарменик

Искаше да кажеш нещо или само се изкашля? Тъпанар!

спермата на неграта от Козяк

скапаната демокрация дебили

Яжте пасти!

ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПРОМЯНАТА

на дребно с 32% за всеки случай! Но по-важното са Елените сертификати и да Страхуваме!

Алоооо... Радев , социалната Курнела, ПП - начело с Киро измамата Време е да индексирате заплатите и пенсиите спрямо инфлацията, щото Март - Април ще фръкнете като коркови тапи

Не се страхувайте. Кики и Коки ще замахнат с магическата харвардска пръчкаи нещата ще се оправят.

Всичко е точно.. Не е толкова много. Само най-нужното е с 50% по-скъпо.. Тепърва започва. И докато в чужбина се справят, тук си имаме Радев и всичкото му курва. Да изгнието всичи, които гласувахте за тия..

В икономиката има инерция - държавата е като голям кораб, докато обърнеш посоката трябват месеци, а в някои сектори като енергетиката - години. Затова сега берем плодовете от некадърното управление на Герб. Най-рано лятото може да се търси резултати ин равносметка от работата на новото правителство

с вечно изненадан капитан трудно ще обърнеш кораба освен наопаки и -към дъното... поне спасителни лодки да имаше.

С капитани от Харвард и Мунчо изтребител на българите, кораба пътува с голяма инерция по пътя на Вера Су. Към каменният бряг.

Яжте ваксини и зелени сертификати.

Юмручко и Дамаджанков изчегъркат България борейки вируса и българите със сертифицирани забрани, пищови и глоби. Некадърника от харвард ги подпомага.

Ами 9 месеца Муньо, Чашков и Каца, сега Муньо с Кимченун и Кокорчо - промяната е налице!

ОСНОВЕН ЗАКОН НА КАПИТАЛИЗМА: Надувай до Космоса цените на всичко, всеки ден, всеки час, всяка минута и винаги намалявай заплатите и ги прави близки до числото 0(нула). Така се забогатява от хорската мъка, бедност и нещастие.

Като няма хляб да ядат пасти Като им е скъп тока да палят свещи Ако и свещите са скъпи- да палят стари гуми Зеленчука бил поскъпнал !!! Вии знаете ли колко струва една краставица при ескимосите в Канада бе, че се оплаквате ?

Като няма какво да ядеш, яж ми уя!

И най-важното- тази година пленихме турска гемия и сме на плюс

Ако ще и с 5000% да поскъпнат, имам си всичко! Отглеждам си плодове, зеленчуци, имам си кокошки, мисирки, че даже и 3 патки. Имам 3 овце, 2 козички... прасето го заклахме преди 2 седмици. Ракия и вино предоволно. Инсталация слънчеви батерии. Кладенец на двора. Свиря си на гайдата и не ме брига за инфлацията!

Както отидеш при зъболекаря да ти пломбира еди зъб и олекнеш за 10мин със 150лв ще те забрига /щото половината ти пенсия ще отиде/

Основният фактор в България беше изчегъркването на всичко нормално и решенията на Радев. Като вземеш един милиард спестени пари за строеж и подкупиш пенсионерите да гласуват за теб, всъщност има повече пари за същите домати и олио. И се предизвиква инфлация, спад на икономиката и разруха. Другото са празни приказки на учени икономисти на държавна издръжка. Също както "лекуващите" ковид доктори на пътечки.

Храните в Мутрокенефа поскъпнаха най-малко между 50% и 100%! Защо лъжете хората?? Сякаш сме олигофрени да не виждаме какви са цените по рафтовете на магазините и по хладилниците си вкъщи! Щом една детска новогодишна сурвачка от 2 клонки е 20лв на пазара , за кво говорим???

Свирепо лъготене пада. Поскъпванетоо е от м.октомври до м.декември 2021 тоест при Кирил Петков ! Толкова са му уменията...

Всъщност зеления сертификат и харвардски фашизъм за да си пазел болната щерка са главните причини 6 милиона българи да страдат. И да видим какво ще измислят за по-нататък за да получат повече инфлационни фондове от геноцида фон Лайен.

Курса който са изкарали в Харвард е точно по източване на държави. Ама като не им четете биографиите преди да гласувате.

е стига де . Нали вдигнаха пенсии и заплати..ха.ха

Колко ги вдигнаха бе тъпанар? От 120 на 60!

То аз хапвам без пари в ресторанта на ШЕРАТОН, даже и по некое уйски с Рашков удряме, ама Йотова яде като за последно, все едно ще поскъпват не 16 процента ми 1616 процента Последния път на Нова година омаха две тави кюфтета и накрая изяде и 6 катми с мас

Обожавам статиите в ДИР!Просто не е истина.Ма то кеф да ти стане от новините...От хубави по-хубави ги подбирате.Убийства, шок, инфлация, цени...

А колко хубави бяха преди - биби с джипа тук , бибис джипа там .