Храните на едро поскъпнаха с над 16% през 2021 г.

Най-много са се покачили цените на зеленчуците (+21.90%), следвани от месните, млечните и други храни, вкл. варивата (+15.93%), и плодовете (+10.71%).

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Обожавам статиите в ДИР!Просто не е истина.Ма то кеф да ти стане от новините...От хубави по-хубави ги подбирате.Убийства, шок, инфлация, цени...

То аз хапвам без пари в ресторанта на ШЕРАТОН, даже и по некое уйски с Рашков удряме, ама Йотова яде като за последно, все едно ще поскъпват не 16 процента ми 1616 процента Последния път на Нова година омаха две тави кюфтета и накрая изяде и 6 катми с мас

е стига де . Нали вдигнаха пенсии и заплати..ха.ха

Свирепо лъготене пада. Поскъпванетоо е от м.октомври до м.декември 2021 тоест при Кирил Петков ! Толкова са му уменията...

Храните в Мутрокенефа поскъпнаха най-малко между 50% и 100%! Защо лъжете хората?? Сякаш сме олигофрени да не виждаме какви са цените по рафтовете на магазините и по хладилниците си вкъщи! Щом една детска новогодишна сурвачка от 2 клонки е 20лв на пазара , за кво говорим???

Колко ги вдигнаха бе тъпанар? От 120 на 60!

Основният фактор в България беше изчегъркването на всичко нормално и решенията на Радев. Като вземеш един милиард спестени пари за строеж и подкупиш пенсионерите да гласуват за теб, всъщност има повече пари за същите домати и олио. И се предизвиква инфлация, спад на икономиката и разруха. Другото са празни приказки на учени икономисти на държавна издръжка. Също както "лекуващите" ковид доктори на пътечки.

Ако ще и с 5000% да поскъпнат, имам си всичко! Отглеждам си плодове, зеленчуци, имам си кокошки, мисирки, че даже и 3 патки. Имам 3 овце, 2 козички... прасето го заклахме преди 2 седмици. Ракия и вино предоволно. Инсталация слънчеви батерии. Кладенец на двора. Свиря си на гайдата и не ме брига за инфлацията!

Като няма хляб да ядат пасти Като им е скъп тока да палят свещи Ако и свещите са скъпи- да палят стари гуми Зеленчука бил поскъпнал !!! Вии знаете ли колко струва една краставица при ескимосите в Канада бе, че се оплаквате ?

Като няма какво да ядеш, яж ми уя!

Всъщност зеления сертификат и харвардски фашизъм за да си пазел болната щерка са главните причини 6 милиона българи да страдат. И да видим какво ще измислят за по-нататък за да получат повече инфлационни фондове от геноцида фон Лайен.

И най-важното- тази година пленихме турска гемия и сме на плюс

ОСНОВЕН ЗАКОН НА КАПИТАЛИЗМА: Надувай до Космоса цените на всичко, всеки ден, всеки час, всяка минута и винаги намалявай заплатите и ги прави близки до числото 0(нула). Така се забогатява от хорската мъка, бедност и нещастие.

Ами 9 месеца Муньо, Чашков и Каца, сега Муньо с Кимченун и Кокорчо - промяната е налице!

Юмручко и Дамаджанков изчегъркат България борейки вируса и българите със сертифицирани забрани, пищови и глоби. Некадърника от харвард ги подпомага.

Яжте ваксини и зелени сертификати.

В икономиката има инерция - държавата е като голям кораб, докато обърнеш посоката трябват месеци, а в някои сектори като енергетиката - години. Затова сега берем плодовете от некадърното управление на Герб. Най-рано лятото може да се търси резултати ин равносметка от работата на новото правителство

Всичко е точно.. Не е толкова много. Само най-нужното е с 50% по-скъпо.. Тепърва започва. И докато в чужбина се справят, тук си имаме Радев и всичкото му курва. Да изгнието всичи, които гласувахте за тия..

Както отидеш при зъболекаря да ти пломбира еди зъб и олекнеш за 10мин със 150лв ще те забрига /щото половината ти пенсия ще отиде/

Не се страхувайте. Кики и Коки ще замахнат с магическата харвардска пръчкаи нещата ще се оправят.

Алоооо... Радев , социалната Курнела, ПП - начело с Киро измамата Време е да индексирате заплатите и пенсиите спрямо инфлацията, щото Март - Април ще фръкнете като коркови тапи

с вечно изненадан капитан трудно ще обърнеш кораба освен наопаки и -към дъното... поне спасителни лодки да имаше.

Курса който са изкарали в Харвард е точно по източване на държави. Ама като не им четете биографиите преди да гласувате.

С капитани от Харвард и Мунчо изтребител на българите, кораба пътува с голяма инерция по пътя на Вера Су. Към каменният бряг.

на дребно с 32% за всеки случай! Но по-важното са Елените сертификати и да Страхуваме!

ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПРОМЯНАТА

Яжте пасти!

скапаната демокрация дебили

Честит ви комунизъм другарЕ! От десния джоб ще слагате в левия!

"Трябва да се отбележи, че три зеленчукане се предлагат целогодишно: червениятпипер" "червениятпипер" не го предлагам аз.... но "зеленчукане" предлагам по всяко време

тъп безказарменик

Искаше да кажеш нещо или само се изкашля? Тъпанар!

Жоли ме фара. Язе кот ми треба си го вземам без пари. Цените никига не са ме интересували.

Ракията е в мазето. Мръвчак във фризера до горе. Зарзават от градината тая година дал Бог. Дали ми е все тая?

спермата на неграта от Козяк

керестето евродебили

А колко хубави бяха преди - биби с джипа тук , бибис джипа там .

са 25 % процента на тия избори.Радев защо не каже че тия избори са нелигитимни?

2021 г най- успешната година по ръст на инфлацията от последните 10-15 години. Всичко това под вещото ръководство на президента, който получи и втори мандат ! Две служебни правителства с основна задача "изчегъртване на ГЕРБ" и репресии , манипулации на изборите с машините на Мадуро , последващо отново пропрезидентско управление на "умните и почтените от хардардо " с рекордни постижения по инфлация на всички стоки и услуги за Честита нова година 2022 ! И това е само в началото - първите дни на януари 2022 г . Очакваме нови постижения на коалицията с пет куци коня !