Гонитба в парламента: Кой предложи повече на пенсионерите

Народното събрание прие на първо четене актуализацията на бюджета на ДОО

Обратно в новината

Коментари - Гонитба в парламента: Кой предложи повече на пенсионерите | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Докато демагогствате въпросната минимална пенсия от 369 лева от миналата година, ще стане 400до края на 2021-а годфина. Инфл ацията е по-бърза...

Steve image SUV I Korekom I banana Samoa na Nova Godina I Samo Perla 04 tova e peralnja.

"По думите й другото предложение на ГЕРБ е да отпадане на таванът на пенсиите." Докато бяхте на власт защо не го направихте??? Популисти.

...PARI ZA PENSIONERI ..NEMA!....DEPUTATI I MINISTRI....ZA TEH IMA!

Които не работил и не внасял получава повече. Цветнокож българин да си, най кяриш.

Така е с всички получаващи над 600 лв пенсия. Някои получава с хиляда лева повече от това, което са работили реално.

Бабушкера Зайкова, току що, с безумното си предложение за преизчисление само на действителния трудов стаж, "закла" всички пенсионери с приравнен трудов стаж, като тези от МО, МВР и др. Само ИТН.

Ще вземат по 20 лева отгоре, ама след 1 година!

Надпреварват се да дават пари, които ги нямат..

Е, наглеци са всички(с малки изключения), ама и герп забравиха преди години КОГАТО ПОД ТЯХНО УПРАВЛЕНИЕ СЛОЖИХА ТАВАН НА ПЕНСИЯТА, А СЕГА ОБЪРНАХА ПАЛАЧИНКАТА, НАГЛИ ПОЛИТИЧЕСКИ ТЮФЛЕЦИ! Всичко тръгнало да прави популизъм, но хората не са малоумни да не виждат тези подробности!

Не спряхте да се гаврите с пенсионерите.Наясно сме,че не ви пука за тях.Пак предизборни пушилки,но да си знаете- няма да мине.Тези пари лично на вас и за закуска не ви стигат, а карате хората да живеят цял месец с тази жалка сума.

Тез хептен за балъци взеха пенсионерите. Алоооу, нещастници такива, не правете хора на луди, не сме чак толкова прости. Или давайте увеличение спрямо ръста на цените и сметките, или излизаме и ви измитаме, повече няма да ви търпим, помияри такива

Този парламент трябва да бъде разпуснат и да се свика Велико народно събрание, което да гласува излизането на България от ЕС и НАТО и да приеме нова конституция, даваща по-големи правомощия на президента Радев.

Чакай да пийна една ракия със салата няколко пъти и после ще ти кажа, какво мисля.

И ................ влизаме в СИФ ................

Само може да си мечтаете за СИВ където имахме директен консуматор на почти всичко произведено от нас. В момента ние сме само консуматор на западните стоки и почти нищо не се произвежда което те да купуват от нас.

Че кой не мечтае за неконкурентен пазар на който да може да продава боклуци?

НЕЩАСТНИК