Гонитба в парламента: Кой предложи повече на пенсионерите

Народното събрание прие на първо четене актуализацията на бюджета на ДОО

Обратно в новината

Коментари - Гонитба в парламента: Кой предложи повече на пенсионерите | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този парламент трябва да бъде разпуснат и да се свика Велико народно събрание, което да гласува излизането на България от ЕС и НАТО и да приеме нова конституция, даваща по-големи правомощия на президента Радев.

Чакай да пийна една ракия със салата няколко пъти и после ще ти кажа, какво мисля.

Тез хептен за балъци взеха пенсионерите. Алоооу, нещастници такива, не правете хора на луди, не сме чак толкова прости. Или давайте увеличение спрямо ръста на цените и сметките, или излизаме и ви измитаме, повече няма да ви търпим, помияри такива

И ................ влизаме в СИФ ................

Не спряхте да се гаврите с пенсионерите.Наясно сме,че не ви пука за тях.Пак предизборни пушилки,но да си знаете- няма да мине.Тези пари лично на вас и за закуска не ви стигат, а карате хората да живеят цял месец с тази жалка сума.

Е, наглеци са всички(с малки изключения), ама и герп забравиха преди години КОГАТО ПОД ТЯХНО УПРАВЛЕНИЕ СЛОЖИХА ТАВАН НА ПЕНСИЯТА, А СЕГА ОБЪРНАХА ПАЛАЧИНКАТА, НАГЛИ ПОЛИТИЧЕСКИ ТЮФЛЕЦИ! Всичко тръгнало да прави популизъм, но хората не са малоумни да не виждат тези подробности!

Надпреварват се да дават пари, които ги нямат..

Само може да си мечтаете за СИВ където имахме директен консуматор на почти всичко произведено от нас. В момента ние сме само консуматор на западните стоки и почти нищо не се произвежда което те да купуват от нас.

Ще вземат по 20 лева отгоре, ама след 1 година!

Бабушкера Зайкова, току що, с безумното си предложение за преизчисление само на действителния трудов стаж, "закла" всички пенсионери с приравнен трудов стаж, като тези от МО, МВР и др. Само ИТН.

Които не работил и не внасял получава повече. Цветнокож българин да си, най кяриш.

...PARI ZA PENSIONERI ..NEMA!....DEPUTATI I MINISTRI....ZA TEH IMA!

Така е с всички получаващи над 600 лв пенсия. Някои получава с хиляда лева повече от това, което са работили реално.

Че кой не мечтае за неконкурентен пазар на който да може да продава боклуци?

"По думите й другото предложение на ГЕРБ е да отпадане на таванът на пенсиите." Докато бяхте на власт защо не го направихте??? Популисти.

Steve image SUV I Korekom I banana Samoa na Nova Godina I Samo Perla 04 tova e peralnja.

Докато демагогствате въпросната минимална пенсия от 369 лева от миналата година, ще стане 400до края на 2021-а годфина. Инфл ацията е по-бърза...

НЕЩАСТНИК