Голямо харчене и скъпи суровини - инфлацията расте

В еврозоната ръстът на цените допря тавана. В САЩ отчетоха най-силния ръст на цените от 13 г. насам

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ахахахаха. Имало инфлация. Ама то няма нищо общо с факта , че всички печатат пари като луди, стоките намаляха заради ковида (пример чиповете) и правителствата раздават пари на калпак като помощи - по 1500$ в САЩ. направо се чудя къде се бави хиперинфлацията.

'ЕЦБ прогнозира инфлация от 1,9 на сто през 2021 г.'- нещастни щрауси, инфлацията е вече поне 25% за една година.

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Инфлацията расте, защото хората харчели повече... Вие малоумни ли сте или да? Това, което се наблюдава в момента се нарича хронична инфлация, която не в толкова далечен период от време ще се превърне в хиперинфлация. Което беше и първоначалния замисъл на гениите отвъд океана, с цел да спасят собственото си жалко съществуване. За жалост ще потопят всички...

Това "няма нищо общо" с денонощното печатане на пари и последващата инфлация от това! Наливат пари в големите фирми, а обикновените хора обедняват още повече, май целта е постигната - превърнаха обикновения човек в роб на капитала!

Че това винаги си е било така. Това, че капитализма се самопрекръсти на демокрация не е променило нищо само по себе си. Нямаме право да се оплакваме след като се оставихме като овце в кланницата да ни вкарат в капана!