Германия спира компенсациите за работещи под карантина, ако не са ваксинирани

Правилото всъщност неформално налага задължение за ваксинация, особено за хора, посетили високорискови страни

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

за пореден път сме най- простите в Европа.Там гонят 80 процента ваксинация , тук едва 20, останалите 80 процента явно са прословутите дебили на професор Христов. Затова в Европа скоро ще се възстановят и почнат начисто , тук ще карате четвърта , пета вълна и т.н. Ганьо ще се тътрузи още години да покаже колко е прост и героичен да покаже на тия хора как се мре от дебелоглавие и инат..

Винаги си бил най-простия. Е я де е Германия. Иди, направете я 100% и престани с тези ваксърски истерии.

Jens Spahn, du schwule Sau!!!

"за работещи под карантина, ако не са ваксинирани"

След три месеца и в Чалгаристан ще се наложат същите мерки, като спретне Бойко една коалиция с БСП и ДПС. Друго не заслужават хора, които са избрали Слави Трифонов и слушат психото Мангъров.

Естествен ход. Има държави в Западна Европа, които наистина мислят логично. За мен е изключителен напредък и идеята в Германия зоните са се определят според броя на хората в болници, а не според общата заболеваемост.

защо лъжете, Германия е ваксинирала 63,7%, какви 74% или за около 10% процента няма проблем.

Фашисти!

После тези двуличници ще говорят за демокрация и свобода, докато сега ги потъпкват.

Една държава, която знае как да се оправя с дебелите чугунени антиваксърски глави. Резултатите са налице -

Какви резултати? Ние от предната година сме номер 1 по изкарвана смъртност на констатирани. Преди да има въобще ваксини. Примерно за 2020г. спрямо англичаните за починали къмто констатирани 3.754% къмто 0.2568% - 14-15 пъти повече. И някой ще ни натяква какво е правилно. Не искаме си "грешното", пък да си носим последиците! С тази лудост докараха само за година (от среда до среда) над 36 хиляди повече починали. Само за втората половина на 2020г. 19.5-20 хиляди починали. Като броените починали лица констатирани с ковид-19 (без уточнение на причината) бяха 7576. Част биха си умрели и чисто статистически. Трябва да бъдат съдени, защо умряха 34-40 хиляди човека в България. И там от 0 да си доказват тези от ковида. И защо имаме най-скапаното здравеопазване в цяла Европа, като резултат? Последното от преди ваксините от предната година досега. И след като ваксинираните се заразяват и предават вируса, защо изобщо имат предимства? С какво един ваксиниран е по-безопасен за околните?

Ами за околните не ваксинирани може да е опасен , но за ваксинираните и изкарали ковида не . Трудно ти е да го схванеш явно ?

Дори разни като Кунчев си го призна с неохота, че ваксинираните пак могат да се заразят. В Масачузетс от новорегистрирани преди, 74% били напълно ваксинирани. От което следва, че са разпространител и не пазят никой от околните. Евентуално само себе си.

Ми тогава защо отдържат здравни и социални осигуровки на неваксинираните? Да кажем германец е работил 30 години.Нима е честно с неговите пари да се плаща на един ваксиниран афганистанец,който никога не е работил или плащал,а е отишъл да се боцне и ще си стои на обезщетение за безрабитица цял живот? Либерастите в Германия четат закона както Дявола Евангелието.

Защото видиш ли, има и други неща освен ковид. Ако ме си ваксиниран, плащаш лечение при ковид. Иначе за останалите болести нямаш драми, всичко е по старому.

Ми ако не са разбоелееш от Ковид

Пълен абсурд. Защо ваксинирани ще са под карантина?! Нали ваксините предпазват?

Нито предпазват,нито са ваксини.

Сте ми големи умници - фани единия, удари другия.

Добро утро фашаги, а ален звезди ще им шием ли по гърдите? За един приятел питам....

По една тапа ще раздаваме. Кожена, за гъз. За тебе специално - две.

Още ги помня в началото на ваксинацията и правеса пропаганда с интервюта на разни отрепки по опашките за ваксини - ваксината ще ни върне живота, аз вярвам на науката бля бля бля - върна ли ви живота майка ви проста неука. Сега ще ги карат да си слагат трета доза иначе се водят неваксинирани и така докато измрат.

Питай Датчаните. В България няма достатъчно покритие, няма как да има съществена промяна.

Вярно е че ваксинираните се заразяват и пренасят вируса но в болницата са 97% неваксинирани. Целта на правителствата вече не ограничаване на вируса а спасяването на здравната система и ограничаване на разходите по лечение на болните. Ако още вярвате че този вирус ще изчезне по добре си пуснете фиш за ТОТО

След като ваксинираните се заразяват и пренасят вируса, няма нито едно основание за налагане на ваксинационни паспорти, на първо място, защото в това няма никакъв медицински смисъл. Неваксинираните били повече в болниците и натоварвали здравната система... Не може да бъде. Хората, които цял живот са внасяли здравни вноски и за тях не е изразходван нито един лев от тези пари, в момент на нужда трябва да се чувстват престъпници, защото не са ваксинирани, може би. Ще ти кажа какво - отказвам се веднага от всякакви лечения и бих го заявил и в писмен вид. Не само ще откажа, а ще забраня, ако мога, защото не желая да стъпвам там. Целият фанатизъм със 100% набоцкани на всяка цена няма никаква медицинска обосновка. Самият факт, че прекаралите вируса са в много пъти повече от хванатите на случаен принцип с PCR и това, че наличните антитела не важат за този сертификат показва само едно. Показва, че това цялото активно мероприятие няма нищо общо с медицината, а идеята му е тотален контрол и отнемане на човешки права. А защо някой иска да набоцка всички с ваксини, щом като мотивите не са медицински, оставям на теоритиците на конспирацията. Ваксини, които не предпазват от заболяване, не са ваксини и това трябва да е ясно на всички. Ваксини в задължителния имунизационен календар са тези ваксини, които дават имунитет от 10 години доживот. И няма нужда от втори, трети и четвърти дози в рамките на толкова кратък интервал от време.

Тая реч ще те помоля пак да я изнесеш когато ти наврат тръбата в гърлото.

Между другото, в отделните държави хората се считат за ваксинирани чак две - три седмици след поставянето на втората доза от съответната ваксина, така че не е ясно колко от тези "неваксинирани" всъщност са получили първа или дори втора доза, и са болни от ваксините!

Според вас защо се бавим с внасянето на плана за възстановяване! Да не се окаже че от плана могат да се възползват само държави с над 50% ваксинирани! Ама това ако нашите управляващи го кажат, ще има много бизнеси, които ще легнат на държавния бюджет, който да ги поддържа вместо този план за възстановяване! Затова чакат и не казват, защото реално пари няма!

Eто кадри от Австралия - протестърите прогониха полицаите: https://rumble.com/vmsdgt-revolution-protesters-in-melbourne-shut-down-major-freeways-over-covid-tyra.html Прочистването от ваксъри, ковидисти и други отрепки вече започна там.

Ваксинираните също се заразяват и предават вируса. Така че те никого не пазят освен себе си, като последното не е съвсем сигурно. На какво основание им се дават права, различни от тези на неваксинираните?!

Така трябва. Но не трябва да спират до тук. Ще бъде добре по някакъв начин да бележат неваксинираните, за да може ние ваксинираните да се пазим от тях. Предполагам, че ще измислят нещо...

по една жълта звезда и после по един QR код на главата ;)

От кого и какво да се пазиш мслоумнико прост , нали си защитен ? Знам , сложен въпрос за едноклетъчното ти подобие на мозък

Боже, колко си тъп!!!

Това е нагледно доказателство какво става в държавите с много набоцкани. Въпреки че са достигнали и даже надхвърлили с малко сакралните 70%, мерките продължават, животът не е нормален, а натискът към неваксинираните "еретици" и тиранията се засилват. Разбира се, набоцканите, които се радват на временните си права, продължават да са роби и скоро ще им искат ъпдейт с 3-та и 4-та доза, но най-същественото е, че не се знае тази бомба със закъснител, която са вкарали в тялото си как ще подейства. За последното е зловещо човек дори да се замисли...

Продажници мръсни, за 50 милиарда и пола ще си смените! Вече и гейове фашисти рекламирате.

И Хитлер се е мислил за велик...

макя ви фашистка!

Всички ваксини вече няма да бъдат обосновани от 01-10-2021. https://ec.europa.eu/commission/presscorner/detail/bg/ip213299 Европейският съюз одобри пет лечения за Covid, които ще бъдат на разположение във всички болници в страните-членки. Тези лечения са одобрени с регламент на Европейския съвет (Европейския парламент) и ще влязат в сила от 1-10-2021 и постепенно ще се разпространят. Ваксините бяха одобрени на "временна експериментална основа". Но тъй като постановлението се задължи да предпише тези пет нови лекарства, "ваксините" ще бъде преустановени. Добрата новина: ивермектин сега е признат от научните изследвания като ефективно лекарство за профилактика и лечение на Covid-19 от изследователи в Института Пастьор във Франция. Правителството на Макрон знаеше това. Сега, когато ивермектин е одобрен повторно, няма нужда от ваксина.

ХАИЛ..ФРОИЛАНД ..МЕРКЕЛ..

Ще уплашат някого с 5 дена карантина ! В Германия може да вземеш до 3 дена болничен без въобще да ходиш на лекар и да доказващ нищо. А колко му е да кажеш, че си зле и дори теста ти да излезе отрицателен да ти напишат един по-дълъг болничен. Никого няма да трогнат с тия глупости. Ако тръгнат да затягат още повече като в Италия, ще трябва да плащат социални помощи. Един човек като иска да работи, какво е виновен че му забраняват ?

Фашагиии, ха хаа пак сами ще се охакате като със Сталин

Айде 1935-1945 година се повтаря ,слагайте звездите на яките….

Извинете, ама длъжни ли са данъкоплатците да издържат политици които взимат регулярно решения в ущърб на данакоплатците?За да може последните да живеят по-дълго и по-добре от тях?Например, длъжни ли са данъкоплатците да издържат цялата пасмина, нариаща себе си "бежанци", напромер?

ти немец ли си, че се пенявиш в дир-а? хахаха кой знае от кое село до Сусурлево си ама пяна чак ти излиза от устата....

Корона вирус съществува колкото американците са ходили на луната

Тия си ги влече фашизмът и тва си е!

Доколкото знам, според разните му "експерти", ежедневно гастролиращи по медиите, ако поне 70% от населението се ваксинират, ще бъде постигнат "стаден имунитет", ковид епидемията ще изчезне, и мерките заради нея ще бъдат отменени. Според тази статия 74% от населението е ваксинирано. Тогава защо в Германия има още ковид епидемия, и трябват допълнителни мерки за справяне с нея?! И защо германските власти се опитват да накарат всички германски граждани да се ваксинират, след като вече имат предостатъчно ваксинирани сред населението?! Ако ковид епидемията не изчезва при 74% ваксинирано население, каква е гаранцията, че ще изчезне и при 100 % ваксинирано население?! Какъв е тогава смисълът населението да се ваксинира (освен за да носи огромни печалби на фарма мафията)?!

Ковид болестта е повод за ваксиниране. Целта е 100 ваксинация и не касае никакъв колективен имунитет. Както при тръгване на кола не се включва директно 5-та скорост, така и на народа бавно го подвеждат с по-малки цифри ( %). След време ще се разбере истинската причина за масовата ваксинация, в момента всичко е теория на конспирацията. Всички съвпадения на принуждения, томболи, стъкмистики и дг. са случайни!

74% това е спекулация и една медийна шибана пропаганда за да стресира хората и да ги настрои един срещу друг. Така най-лесно се управлява "Разделай и владей"

Германците са велик народ, ще победят и Ковида! Германците не се мразят по между си, когато са на различни позиции по каквато и да е тема, включително и по политическа. Това е формулата на успеха!

Нямат си мунчо да ги настройва брат срещу брата.........

Статията казва точно обратното, мунчо. Този велик народ предизвика две световни катастрофи.

2000 години са се клали като диваци. Обединени са от няма и 200 и то не съвсем.

Да, така е. Стелят се по бенИностанциите с любов. Няма омраза. P.S. Не се ли усещаш, че пишеш глупости?

С две думи.....ковид фашисти.

Хора които отказват съмнителен и не достатъчно добре изпитан препарат, който дори и не е точно ваксина - НЕ СА АНТИВАКСЪРИ

"74 на сто от германците са изцяло ваксинирани при 72,3 средно за ЕС" Нали говореха, че при 70 % ваксинирани вируса ще изчезне ??? Ко Стана ?

Те говореха, че и през лятото ще изчезне! Това са предположения! Все пак при 70 % уязвими остават 30 %.

Ще изчезне след деветдесет и деветия бустер :)

Адолф в гроба се върти и място не може да си намери. Светът задминава и най-големите му мечти : ) : ) : )

Интересно ми е какъв % от ромите у нас са ваксинирани... Не ми отговаряйте... :)

Ромите не се ваксинират там, където има действащи евангелисти. Иначе са първи на опашката - хич не ги мисли. Може да са нискообразовани, ама не са будали.

За съжаление не е така. Масово се страхуват Бил Гейтс да не ги чипира да ги следи и тем подобни идиотии!

Почти цяла Европа се управлява от САЩ. Германия си гледа интереса-ще получава Руски евтин газ ,а не шивтов от САЩ! Какво е получила България от членството в Европа? ЕВРОПЕЙСКИ ЦЕНИ С МИЗЕРНИ ДОХОДИ!

Да виж какво са получили тези в руската Зина в която бяхме умноко или по скоро троле копейкин

Как какво бе?Магазини "секънд хенд".Малко ли е?

И на всеки сто хиляди човека, които бъркат по кофите един кара Бентли. Един вид има просперитет при капитализма.

Винаги когато сме били в съюз с Германия сме попадали в национални катастрофи, и сега пак е така.

Честито на ваксърите, шефът на американският НОЩ твърди, че трябва да си поставите трета доза ваксина, за да сте "напълно ваксинирани": https://www.naturalnews.com/2021-09-22-fauci-three-shots-full-vaccination-passports.html Така че не плюйте срещу "антиваксърите", понеже току виж се оказало, че и вие не сте ваксинирани, и нямате право на ваксинационни сертификати и привилегии! И така, на всеки няколко месеца властите ще ви поставят допълнителна доза "ваксина", понеже са много загрижени за вашето здраве (а и за печалбите на фарма мафията!). А с всяка доза организма ви ще търпи все по големи поражения от "шипчетата", които "ваксините" карат тялото ви да произвежда! След някоя поредна доза вероятно ще се споминете, но поне ще знаете, че сте се жертвали за "науката", и при това сте платили доста пари на фарма корпорациите, за да си тестват "ваксините" върху вас!

https://e-zdravey.com/bg/d-r-kehayov-pfayzer-otkazva-da-saobshti-dannite-za-toksichnost-na-vaksinata/#.YUjeTWOP7bA.facebook

БЪЛГАРИЯ КАТО Е СЛУШАЛА ГЕРМАНИЯ-ВИНАГИ Е ГУБЕЛА,НАЦИОНАЛНИ КАТАСТРОФИ И НЕЩАСТИЯ! ЛАПАЙТЕ ГМО И ПАЛМОВО МАСЛО,ТРЕТА КАТЕГОРИЯ ГЛУПАЦИ....ПОСЛЕ ДА НЕ РЕВЕТЕ.БОЦКАЙТЕ СЕ НА ВСЕКИ МЕСЕЦ-ГЕРМАНИЯ И ЕВРОПАТА ВИ ГО КАЗВАТ!

Ей, мангърчета прости! Графен все още не съществува! 100 пъти ви питах - дайте ми химическата формула на графена, че искам да стана най-богатия човек на планетата! Вие - не, та не! ПС: магнитен алуминий също не съществува, мангърчета прости! И рептилско ДНК няма, щото... рептили не съществуват!

https://en.wikipedia.org/wiki/Graphene

Я го махай, ще му обясняваш!

А за колко секунди им просъществува графита върху тиксото под формата на графен, бе магърче глуповато?

Едно интересно научно четиво за който разбира английски. Заповядай https://www.drrobertyoung.com/post/transmission-electron-microscopy-reveals-graphene-oxide-in-cov-19-vaccines

Е как няма рептилско днк... Че Мангъра си е баш с рептилска физиономийка...

Ей парт-отзад, що не си ЕПМ.

ЕПМ долни и шибани германски политици, гъзоблизци на новия световен ред. Скоро и ваксинираните ще разберат че са прецакани и ще се срещнете с товарния влак и не само при вас.

А вие, клошовете ко ще праите, като се изпразнят кофите за боклук?

България ще бъде лидер в едно - ще заплаща най-много придобивки, ако си неваксиниран. Социални помощи, премии, заплащане на разходи, осигуровки, покриване на лечение, както и рехабилитация. Тук това нещо е нормално - горд и неваксиниран, и понеже неваксинираните са най-много, то сметката излиза, че е по-добре да платим на всеки неваксиниран по едни 5000лв за да го направи, тъй като разходите на данъкоплатците ще е много по-голям в дългосрочен план.

КОЙ Е НОВИЯТ ДЕВИЗ в света през 2021 г. ,СКЪПИ ШЕРЛОК ? ЕЛЕМЕНТАРНО , УОТСЪН ! Просто сега трябва да перифразираме основния принцип от лагерите на смъртта в Третия Райх и да каже м на всички : "ВАКСИНАЦИЯТА ТЕ ПРАВИ СВОБОДЕН !"

http://www.romea.cz/en/news/czech/czech-mp-publishes-collage-comparing-vaccinations-against-covid-19-to-the-holocaust-and-using-imagery-of-the-gate-at

Новият световен ред владее почти всички правителства и държави. Владее и Русия и Германия. Така че....

Псалми 23:4 BG1871 И даже в дола на смъртната сянка ако ходя Не ще се оплаша от зло

ама от игла се посираш

Пише се Уплаша ве, мангърче неграмотно!

Бах, 12 прости мангърчета са ми ударили минуси! Ей, мангърчета глупави, аз колко пъти ви казах, че сте неграмотни? Обратно в 3-ти клас! Веднага! И си пийте хапчетата!

Ти си за една здрава кожна ваксина!

Направо да отварят Заксенхаузен и Треблинка. Всички неваксинирани - през комина!

КАТО НЕ ИСКА БЪЛГАРИНА ДА Е С ПРАВОСЛАВНА РУСИЯ,НЕКА СИ БЕРЕ ПЛОДОВЕТЕ НА ЕВРОПА. И ТУК СКОРО ЩЕ СТАНЕ,ЧЕ КОЙТО НЕ Е ВАКСИНИРАН-НЯМА ДА МОЖЕ ДА РАБОТИ И ДА ИЗЛИЗА ОТ ВКЪЩИ.ИМАМЕ ПРОСТИ И ПРОДАЖНИ БЪЛГАРСКИ ПОЛИТИЦИ!!.

в "православна" пРосия има над 35 мнл мюслита В "ислямска" Германия 12млн... Де е Илия на кирия?

Неваксинираните не са ли граждани на Геймания? Неваксинираните не плащат ли данъци и осигуровки? Тогава на каква логика ще има такова разделение?

че влизане в болница струва м/у 16 000 и 83 000 спрямо данните изнесени по RTL че ПУШАЧИТЕ плащат доста повече ЗДРАВНИ от НЕПУШАЧИТЕ че Ваксината струва 17-21 евро, а за един тест се плаща по 30 евро на път от здравната каса Още искаш ли? или просто питаш без да ти пука за отговорите.

Типичен трол. Аз пиша едно , платените си ръсат опорките! Знам че си тъп, ама за такива като теб не става да ви нарисувам коментара си.

ТИ МУ ОБЯСНЯВАШ ТОЧНО И ЯСНО - ТО СЕ ДРАЗНИ, ЧЕ СИ МУ ОТГОВОРИЛ ТОЧНО И ЯСНО. ВЪПРОСА ТИ БЕШЕ "каква логика ще има такова разделение?" АЗ ТИ ОБЯСНИХ КАКВА Е ЛОГИКАТА... Той ми тръгна да ми обяснява това което НИКОГА НЕ Е ЧУВАЛ, че било опорка... абе смешко... опорката са твотие УЖ ВЪПРОСИ !!!!!!!!! койти се опитваш да ги представиш като ФАКТИ. аре не на нас с тия фалшиви комунистически приоми на мишока СерГей СтаниШЕФ от Костово време. Малоумник - ЧЕТИ !

Ако можеш да ми обясниш как “пушачите плащат повече здравни”. Ходят по къщите да гледат кой пуши ли? А и да плащат, колко мислиш струва едно лечение на рак? А тия дето ядат нон стоп junk foid като Макдоналдс и те ли плащат повече здравни? А алкохолиците? А фирмите, които докарват работниците си до burn-out? Айде, моля ти се. Ясно е като бял ден че с ваксинирането на здрави , млади хора срещу ковид и санкциите които се поставят на тези, които не искат, имат съвсем друга цел

Логиката е такава,ама май не е такава.....Пушачите умират по-рано и сумарно не получават по-големи медицински грижи.Един масивен инфаркт и айде към Орландовци.Един 80 годишен с 1001 хронични заболявания дето ще откара до 102 по малко ли консуммира?А едни непущач след автокатастрофа, кво го правим?Или спортист гълташ 20 години забранени медикаменти?Или пансионер живееш на Орлов мост и дишаш газовете на автомобилите?Ако имаш статистика, цифри -дай да ги видим.Другото са фантазии.....

данъците нямат общо с осигуровките. ЗДРАВНАТА ОСИГУРОВКА е тази която плаща лечението. Това не ти е България. Здравните каси за ЧАСТНИ предприятия които соигуряват на ДЪРЖАВНА ПОРЪЧКА или ЧАСТНА. Но са ЧАСТНИ ПРЕДПРИЯТИЯ !!!! Никой НЕ РАБОТИ НА ЗАГУБА. Ако ФАЛИРАТ - ВСИЧКИ МРЪТ... не само КОРОНА БОЛНИТЕ. ИМА ХИЛЯДИ БОЛЕСТИ ! Доволен? или още незадоволен си? Да да... знам.. ще ми отговориш с ИП сменячка и минуси...