17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Външният министър на Русия Сергей Рябков?! Лавров е! Дир-а, трагичен си, да знаеш!

Алцхаимера С неговите Кравари В Защита На Еврейте ! А дали нема а отнесат чепа като светът реши да не търгува с Кървавите им Долари !! АААА идва им Отзад Китайско Руския Влак !!!

Аре. може да почвате да бачката. САЩ ви разреши. Целувайте ръка на Бай Дън.

Не им разреши.......а не успя да им забрани !

А кво правиха 2 години? Милото то... Не успели да им забранят. Ха ха ха...

Швабите и руснаците натрили мутрата на Световната Мутра.

натирили. 2 години що не им дойде достойнството и чакаха? Чак като им разрешиха ви дойде мъжеството на вас троловете да пишете глупости. Целувай ръка на чичо Сам, че ди разреши.

И ся кво - САЩ с цялата си окупационна армия в Германия не можаха да накарат швабите да се откажат от СП2. Немците може да са победени но генът си е ген! А ние тук затваряме печеливши руски проекти и целуваме американски задници напълно без принуда, някак отвътре ни иде.

Укрите и поляците ще го духат. А немците ще са на далавера! Те затова са най - богатите в ЕВропа, защото си гонят интереса, за разлика от нас и нашите гъзолизни политици!

Де ти е ЮП които ГЕРМАНЦИТЕ ти го спряха.

Хакнаха им нефтопровода в Тексас и янките клекнаха! И кво сега, Северния поток ще си върви.. а ние го издухахме за Южния и турците ни изместиха! Прост народ, мръсен въздух вместо да се топлим на газ ще я караме на дърва и стари гуми!

Любовта си е любов, но сиренето си е с пари.

Че то още от началото беше ясно че САЩ играе срещу Германия... тази тръба я строят с европейски пари и по нея ще тече "европейска" газ, защото газта ще бъде добивана от европейски компании сключили джойнт венчър договори с Газпром за добивът и от полетата на Газпром. Единствените от ЕС които реално имаха нещо против бяха французите, поляците не ги броя, заради това че евтината газ подлива вода на ядрената им енергетика. Дори и чехите взеха да се възмущават от Петров и Боширов едва след като тяхната част от разклоненията на Северен поток беше сертифицирана и готова за експлоатация;)

ти какво? За германците ли си? Тези които казаха, че ЮП е лош щото сме зависими от Русия и трябва диверсификация , а те опънаха до старата тръба още една. Не се ли усещаш, че те прекараха здраво фашагите? За тях може руска газ, за България не може. Че и ги възхваляваш сега. Ама САЩ бил лош щото ги спирал тях. Ей... родоотстъпници бе. За едно полуеврейче ще си разцепите на 2 трибуквията

Изключениe по прилагането на Третият енергиен пакет, сиреч дерогация, се дава от правителството на страната в която е тръбопровода... Нашето правителство не посмя но Черна вода, Опал, Газела, тоя на чехите дето още си няма име и половината холандски тръбопроводи се ползват от дерогация. Е, и немците също дадоха дерогация на СП2, тъй че може да ревеш но първо проучи кой е виновен за това;)

ти прочете ли какво съм написал въобще????

В икономиката не е важно кой и какво е казал... а кой и какво е направил, така че пак ти казвам германците не са ти виновни за делата на родните хубавци;)

те сега ще им дойде мъжеството на руснаците и ще го завършат. После ще се бият в гърдите, че въпреки САЩ са го направили този проект. Нищо че 90% е построен до сега от Швейцария и най-вероятно останалите 10% също ще бъдат от тях, щото до сега Русия не е положила и километър тръба. Леле как ще се дуят като завърши. Бързо ще забравят, че го завършват благодарение благоволението на САЩ

Леко да се не задавиш с хиленето. От една година вече руснаците си го строят сами газопровода. Даже кораб си купиха за тази цел и заобиколиха санкциите на краварите при закупуването с "врътка" с Китай, на който също не му пука от санкции (защо ли?)...

Ба си страхливите руснаци. Две години се страхуваха от едни сакнции.

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Язък за напъването на говедата.

Европа не става по-зависима от рузкия газ със СП2, просто две от по-наглите източноевропейски държави изпадат от "хранилката". Както изпаднаха от една друга хранилка балтийските държави след построяването на пристанището Уст-Луга...

_stankow

Идва сезонът за пълнене на подземните хранилища с газ за зимата. В момента цената е много високо. Спекулантите го изнасят за Азия. Газпром не иска да увеличи добива и да свали цената, не му е изгодно. Единствената надежда на Европа е да се пусне СП-2 и да падне цената на газа. Въпрос за много, много милиарди.

Световната Мутра САЩ демонстрира на Света своята Немощ..Импотентност... ..Слабост !!! Русия и Китай показаха отново кой е новият шеф на света. Украйна губи 6 Милиарда Долара транзитни такси от Русия !! Годишно !! С това за напълно пробитият бюджет на фалирала Украйна...е Катастрофа ! Който гроб копае другиму ,сам пада в него.

И поляците доста парички ще загубят, ама така е като се правиш на много отворен.

Соросите пак с пръс в г....