17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аххахахахаха

На колене,продажни слуги.

Вече е ясно, че в Германия управляват пълни дебили! Да налгаш санкции, да доставяш оръжие на укронацистите, да си слуга на сащ и в същото време да недоволстваш, че Русия също ти отвръща на удара както може??? Наистина в ес управляват дебили, в частност и в Германия.

Хахаха ЕС се простреля в краката с тези санкции

Ма въпроса ,че те им предложиха и алтернатива със северен поток 2

А нам всьо равно.......

в главата... или гъзът , че при тях е едно и също....

И това вече се обсъжда в Германия, а се очаква Канада да откаже да върне турбините и тогава ще пуснат и СП2 :)

Питайте Щатите де, сигурно те имат три пъти по евтини турбини. Направо ще ги изпратят със следващият танкер.

Почнахме с молитвите :D що не помолите за Газ от ГОСПОДА...

- Шприцен, шприцен!!! - Вайда, вайда!

ХАХАХАААХААААХААА ... ААААА ... Извинявайте просто не мога да спра да се смея .... Къде са сега ония гнусни краварски тролчета дето джафкат тука да се посмеят и те

Време е Русия да произвежда , а не да продава ресурси ! А ние ще събираме съчки , зимата иде .

нищо нема да върнем , може още да вZемем ! вие дойчивците хубавко си търгувкахте с москалите то не бе Северен паток 1 па Северне паток 2 , е сега ше гриZнете тва дръвце Za което ви предупраждавахме ! у нас има милионна украинска диаспора от ВСВ и малко след нея ! берете си евраZийските плодове , които садихте и наливахте милиарди в москалите !

Рос за какво са им турбините? Нали не искат руснаците да им извиват ръцете с по-изгодно газ. Да си търсят от друго място някое по демократично.:)

драги москалчета лежте вие на zимната кълка , че нема да има ток , не zнам za zимата , ама на москалите още лятото ше им се види нанагорно , вие явно не сте на ясно на какво са способни 1 милиард души от Запада ! москалите много скоро ше духат постната супа и ще станат окончателно пудела на китай ! ако не zнаете да ви светна , китайците купуват руския гаz по 250 $ за 1000 куб.м. т.е. 3 до 4 пъти по евтино отколкото ЕС съюз плаща ! и още нещо , явно не знаеш , че през 1974 г е имало същия казус ОПЕК най вече арабите спират всякакъв нефт и газ за запада , пълно ембарго налагат заради войната в близкия изток през същата година , няколко месеца имаше големи проблеми на запад , огромни опашки за бензин , спиране на някои предприятия ! но след този случай запада спря да произвежда по 5-6 метра коли огромни коли които харчеха по 15-20 литра бензин на 100 км , а започна производсто на малолитражните коли , тогава започна да се произвеждат енргоспестяващи хладилници , перални и всякаква битова техника клас А и тем подобни , започнаха производство на много добри изолационни дограми и саниране на сградите , това беше преди почти 50 години ! резулатата е на лице запада си живее в пъти по добре от тогава , същото ще се случи и сега , ще има известни сътресения ,но ще се избегне зависимостта от евразийските въглеводороди и ще се ускорят новите енергоспестяващи и енергодобиващи технологии , които ще помоганат на хората да живеят в един по екологично чист свят ! човече до 15 години няма да има коли с бензинови двигатели , всички коли , микробуси , рейсове и тирове ще бъдат електромобилни ! това се отнася за запада , а москалите нека си произвеждат москвичи без въздушни възглавници , без електроника ои катализатори , връщат се в 80-те години на 20-ти век !

Ох, много сладко. Чакай пак да прочета кой кого моли. Чета го и пак е много сладко. Тия германци лижат там дето са плюли. Дали им е много сладко?

"Нравится, не нравится - запускай СП2, моя красавица"

НЕ ни интересуват руснаци и украинци !!! ВАЖНОТО е да НЕ носим МАСКИ ние, българите !!! ЧУЖДЕНЦИТЕ- китайци и негри нека се ГЪРЧАТ в мишешка дупка, навсякъде, дори и на улицата, за да НЕ ни ЗАРАЗЯВАТ с ВИРУСИ !! Хората ГЛАСУВАХА за партия"" Продължваме Промяната"" за да МАХНАТ всякакви МАСКИ И Сертификати за българи... И да ИЗГОНЯТ всички китайци от БЪлгария и да ЗАТВОРЯТ и закрият Китайските Ресторанти и китайски Магазини, за да НЕ ни ЗАРАЗЯВАТ с Китайските Корона-вируси и техните мутации.. Всички Китайски и араби, продаващи, МАСКИ И ВАКСИНИ да бягат ДАЛЕЧЕ от България. Негри- маймуни да ходят с ТОРБА на главата навсякъде, дори и на улицата !! Ясно е че Китайските Ислямисти искат да УНИЩОЖАТ Икономиката на България и другите държави по света и така да ги ЗАВЗЕМАТ... Затова и РАЗПРОСТРАНЯВАТ Китайския Корона- вирус, КОВИД и неговите мутации- омикрон, делта... А идиоти, като оня предател Боклук Борисов ЗАТВОРИ българските магазини , ресторанти и всичко в БЪлгария.. Така хората, които изкарваха по 500 лева месечно от Бизнес, ФАЛИРАХА... И разни араби и китайци искат да ЗАЕМАТ мястото им.. Тия от"" Продължаваме Промяната"" трябва да пратят в ЗАТВОРА, пандиза, всички китайци ( китайски вируси, китайски магазини и китайски Ресторанти)... А после да ги ИЗГОНЯТ от България, за да НЕ ни ЗАРАЗЯВАТ с китайските корона- вируси и да НЕ ни КРАДАТ Бизнеса, Парите и Работата.. Някакъв Китайски Измамник- Пун се е домъкнал в България, по Черноморието в големите градове.. ТОя има няколко милиарда долара като Цветан Василев, който избяга в чужбина.. Обаче Предателя Цветан Василев направи ЗАВОД в Сърбия и дава пари и работа на сърбите.. И ИЗНАСЯТ стоките за продажба в чужбина.. И сърбите ЗАБОГАТЯВАТ.. А Китайския башибозук Нашественик тръгна да РАЗПРОСТРАНЯВА китайски корона вируси, да РАЗБОЛЕЕ българите и след това започнал да прави Китайски Магазини и Китайски Ресторанти, за да ОТКРАДНЕ Бизнеса и Работата на Българите... И така българите стоят ГЛАДНИ и без Пари и без Работа.. Трябва да пратят китаеца Пун, в ЗАТВОРА и да му вземат милиардите долари..

Тези на какво се надяват се чудя. Все едно да ти зависи храната само от готвача и ти да го тероризираш и обиждаш. Със сигурност ще ти се изплюе в яденето па и отгоре.

Тръмпи се оказа прав. Левичарите в Германия му се смяха със елитарна снизходителна усмивка. Сега, който иска социализъм и марихуана ще види реалността. Няма добър комунист. Има тъп, има злобен , има завистлив, има уплашен, има подлизурко, има горд, има корумпиран, има лъжлив,но няма добър и мъдър социалист. Само лукави и невероятно тъпи !

Aйдееее.....съюзниците вече почнаха да си пречат.Едните -принципни т.е. безплатно принципни, защото със задържането на обурудването не губят нищо, а другите условно принципни, го удрят на молби?Ако се наложи да се прави подобен компромис за източноевропейците в ЕС, особено тези които са далече от Брюксел, познайте какъв ще бъде резултата!нащите нови "братя евроатлантици" ще ни изтъргуват без да им мигне окото!

Да питам съфорумниците, това дето става нормално ли ви се вижда!????? тия да не би да страдат от тежка шизофрения??? Искат санкции, ама тези санкции да се едностранни. Е няма как и агнето цяло и вълкът сит. НЯМА!

Олаф Шолц обвини днес Русия ЩО ВИЕ СИ СЛАГАТЕ ЗАБРАНИ ВИЕ СИ БЕРЕТЕ БЕЛЯТА .

Просто евросъюза от доста време тормозеше по-дребни жертви като Иран и Сърбия. Заради това забравиха какво е да водиш икономическа война със силен противник. Подцениха Русия и сега не знаят какво да правят. Оттам идват и налудничавите им движения.

Жалко за Германия с подобни второкласни политици.

ДРУГАРЮ , НИКОЙ НЕ ТИ ЧЕТЕ ДЪЛГИТЕ И НАПОИТЕЛНИ ФЛАШКОВИ ТЪПНИ , НЕ СЕ АБИ НАПРАЗНО ! ПО ДОБРЕ СИ ЛЪСНИ ПЕТОЛЪЧКАТА , ИЗПЕРИ СИ ПАРТЕНКИТЕ , СВАЛИ СИ УШАНКАТА , ЧЕ ЯКО ТЕ Е СТЕГНАЛА И НАЙ НАКРАЯ , НО НЕ ПО ВАЖНОСТ , НАМАЛИ МАНЕНКО КИТАЙСКОТО БЕЛО И СИ БЕГАЙ БЪРЖЕ НА СЕЛО !

eй промосковскi сукалчета , от 2 месеца москалите спряха гаZтта за България , да си видял нещо да се случва , да няма топла вода , да спира някоя фабрика , при положение че нямахме никакви Zапаси , Zначи се справяме и беZ москалите ! нали не си мислиш , че Zимата ще пускаме москалска гаZ да минава преZ нас Zа сърбия и унгария и че няма да вдигнем транZитните такси 10 пъти , не може цената на гаZтта да се е вдигнала в пъти а транZитните такси да стоят Zаковани ! ще иZхвърлим москалите и от АЕЦ коZлодуй , ще вZимаме ядренно гориво от САЩ , Франция или Китай , а москалите ше духат постана супа , ще националиZираме бургаската рафинерия , въобще ще рaZмажем целата евраZийска енергийна Zавера/ мафия ,ще поканим Шел или BP да бачкат в Бургас Нефтохим и ще сложим веднъж Zа винаги край на руския гаZов , бенZинов и диZелов рекет !

ТИ ОТ КОЕ СЕЛО СИ БЕ ДЕБИЛ….Хахахахаххахах

На акъл го докарваш някъде колкото Зеленски. И това не е похвала.

ти не си патриота , а платен и маZен промоскалски идеот

Кои сте вие бре?!? Америка за България?!? Ха ха ха

Опа излезе истината.... американофили да я прочетете шо то само ревете че руснаците са спрели газта....

яZe съм от село големокурково , а ти явно си от село лапникурково :)

Болшевици като вас от миналия режим слагаха лепенки на хората с други мнения и им казваха американофили.

Как беше? Кой каквото си направи...

да кажа следното нещо - и хляба и ножа държи този, който има ресурси точка Оттук нататък всичко е дебилщина. Тия дето вземат решенията въобще няма да разберат за какво иде реч, защото имат финанси да посрещнат всякакви условия, тъй като те ползват обществени ресурси, но обикновения човек, на който се гради икономиката на ЕС, той ще понесе тежестта на техните решения.

Умирам от кеф евроатлантици се еба-ат едни с други ............ Руснаците казаха няма турбини няма газ . Сега какво стана англосаксите от канада еба-ат германските джендъри и онези им се молят . Да де свалиха клоуна Божо днес ама Трюдо се дърпа . Абе джендърска драма

цитирам...Всяка вятърна турбина, всяка фотоволтаична инсталация, всяка инсталация за биомаса е стъпка по пътя да направим нашите енергийни доставки по-независими и устойчиви, като гарантираме, че те са сигурни и че ще останат достъпни....край на цитата. Е,това не е ли висша степен на кретенизъм? ИМЕННО ЧЕ ТЕЗИ ДОСТАВКИ ПО ПРИРОДА НЕ СА СИГУРНИ, СА ДОПЪЛВАЩИ ,А ОСНОВНИТЕ СА ОТ ПОСТОЯНЕН ИЗТОЧНИК НА ЕНЕРГИЯ...Германците самонадеяно изхвърлиха атомните централи,затвориха тецовете, и сега си хапят гъза как да оживеят без газ...А този им плямпа небивалици..Е, след лятото идва зима...много ,колкото и да са тъпи, ще схванат какво са имали, и какво за загубили заради този умник...

прееби другарче :)

дир-списвачите: "Вчера канцлерът на Германия Олаф Шолц обвини днес Русия" - уникално

Поздрави на Дивотино

В залата :)

Ха ха - може би е започнал в 23:55 и е завършил с обвиненията в 00:05

Лека по-лека всички лъжи излизат на яве, никой не ви вярва вече!

Цялата тази европейска - и не само, неразбория се разиграва от САЩ - основно на плацдарм Украйна, но не само, в полза на щатските "национални интереси". А васалите щат - не щат работят за щатските интереси в разрез със собствените си. Пример: за САЩ беше важно да провалят СП2, за да пробутат втечнения си газ - и безогледно успяха. И Русия не от добро нападна Украйна - но Русия била лоша, а САЩ - златни ...

Най-големият автогол на Европа не е спирането на СП2, а въвеждането на спотовия пазар. Едва ли стратезите на СП2 са пропуснали сценария със санкциите срещу него. Е, ще избият вложените $ билиони (милиарди, на бълг.) от спотовите цени.

Многото пяна около устата ти и други телесни отверстия явно пречи да видиш 3-та космическа на цените!

Смях, смех, наречи го както си искаш...

А мы своя турбинауже не хотим. Пусьт будет подарок Трудю и канадскому народу.А есть ли хотите заснуть её в жопа германского канцлера