"Газпром" гори собствения си газ на входа на "Северен поток-1"

Има свидетели, потвърждава го и системата за наблюдение на пожарите на НАСА, пише финската преса

Обратно в новината

Коментари - "Газпром" гори собствения си газ на входа на "Северен поток-1" | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Евтин фейк, за който явно ви е платено да е водеща новина ...

Няма трепери

Газът си е техен. Ще правят каквото си поискат ...

Очевидецът Ари Лайне

99% от хората не са виждали компресорна станция. Там има утечки, технологични загуби, изпразване на тръби и други обеми (особено както е сега ремонт), изпитаниа, сертификации и т.н. при които има утечки на газ. И този газ контролирано се изгаря, иначе може да образува гърмяща смес и др. под. безобразия :)

Супер! БЪЛГАРИЯ НЕ ИСКА РУСКИ ГАЗ!

Или по принцип си на заплата при мутраФонова и го играеш адвокат на путлерастите?

западната пропаганда е направо усмивки от старите ленти с чарли чаплин.Ряпа да яде .Путин Враг на клошарите в Манхатън Берлин и Столипиново и първи враг на купонната система на САЩ.

Газът е техен, явно могат да си позволят да го горят.

"очевдица анре" тези стават смешни,а очевидка Баба Пенка ми каза, че Голяма част от западни политици вземат висока доза хапчета за успкояване на нервите, защото са в безисходица и се чудят с какво да оправадаят, фиаското което организираха в Украина през 2014 в ущърб и на ЕВропа и на Русия

Е и???? Газа техен !!!!! Ако щат и в бутилки могат да го бутилират!!! Много ми е интересен финикиеца какво го боли дедовия за Газпром ?????? Аааа ама той отряза финикийците!!!! За това плаче нещо и там всичко лети нагоре!!!

Той е просто глупак.

Начи ше ми открадне съседа парите щото се събрал с оборотни мутри и ще иска да си продължи да ми зима от двора вода по договорената схема преди кражбата. Като му пусна новата цена и начин на плащане, ще ми обгради двора с мутри с пушки и ще откаже да си плаща и ще ме е псува, че си поливам градината а на него му давам по-малко от преди? Абе, тия от ЕС кой клас са? 3ти, 5ти? Имат ли поне средно образование завършено? Водата си е моя. Мога да си правя каквото си поискам с нея. Капиш неграмотници. Нали сте евро мутри, влезте да си я вземете безплатно.

След като за този газ в ЕС няма да им плати и една копейка, защо да не го горят?! Прави са си хората! Като започнат в ЕС да им плащат, тогава и ще го транспортират.

Поредния "умен" ход на бункерното джудже Това е бъдещето на путлеристан Производство никакво Суровини на безценица в азия или изхвърлени на боклука

Да правят ракети на газ. Хем им е попътно. ;)

Няма как да го съхраняват, ама няма и как да го спрат. Тя затова и земята е почнала да се върти по-бързо, от реактивната тяга хихи

Троле! За този газ е платено до края на годината.

150 000 000 000 дурака се водят по акъла на един оглупял плешив комунист! ХИ ХИ ХИ Това е резИлтата!

Имат в излишък - горят. Ние що не горим ? Имаш кравичка - пиеш мляко. Имаш бик - пиеш ....

Тъпанар си тъпанар ще си останеш. овека ти обяснява защо трябва да се гори а ти се прафиш на тъпара, ами такъв си.

А турбината путлеровото джудже ли я демонтира? Да бе мирно седяло, не би чудо видяло, нали?

Тия са напълно превъртяли, е така с молоумните си решения, ще направят пак някоя беля, като Чернобил. Оня казал спирай, тоя казал вдига се налягането, оня казал може още, и накрая третия казал ,пали.

...от тази газ ! така да ни писна на кура от тая газ ! никой вече неще и да чуе ни за газ, ни за гад-пром, ни за рассия , ни за путлер ... цяла година вече едно и също, едно и също -газ, газ , газ .... омръзна ни ! а пък този сайт само с това се занимава, това са му "радините вълнения" - газ, нефт, путя и рассия ! тези 4 думи станаха най-противните и омразни думи на света !

Това не е вярно и е фейк! Ако се окаже, че е вярно, ами Русия така е искала, така е направила вие пък биете черните!

Или трябва да го горят или да затворят находището. Затворят ли го, шансът да го хванат този газ намалява. В скоро време и нефтените кладенци ще започнат да затварят поради липса на пазар и поради липса на техника, с която да го вадят Това не е полит пропаганда, а просто факти.

Гладна еврогейска кокошка, руско просо сънува.

Да, Русия си връща територии. И са по-добре от ЕС сравнено с преди кризата.

Нормално...имат си хората газ - ще си правят каквото си искат с него... Подавали по-малко по газопровода... така искали - така направили... Явно демонстрират нещо - защото могат да си го позволят...

Щом така ти е казала расия, за тебе е така. Но в действителност е друго.

Троле къде са парите????? Бъдъня ги открадна нали!!!!! По точно заблокира!!! Нет рублей нет газа!!!!!!!

Как викаха руските клоуни! ЕС като не иска да плаща в рублей, ще си продаваме газа в Африка! ХИ ХИ ХИ Видно е как го "продават" малоумните блядове! То кво да очакваш от паплач, от която всеки 3ти си мисли, че Слънцето се върти около Земята!

Те си имат и атомна бомба.

за опазване на природа и глобялно затопляне ествествено не е чувал.

Овцо, къде го видя това плащане - може би в сметки в долари и евро в чижди банки който са блокирани? Занчи Русия ще дава Газ/Петрол на цени който Запада ще определи, Запада ще плаща когато и където реши и руснаците като послушни роби ще изпълняват?

ХАХАХАХАХА Да бе, тролче! Даже и ти не го вярваш и трябва да ти плащат за да го пишеш! :))))))

Руснаците могат да си продават газа, но не искат. Защото държавата се управлява от автокрация. Хора, които ще тормозят своето население, ще тормозят всички съседи, ще тормозят и цялата планета само и само да останат на власт и да натрупат още пари. Власт и пари. Затова Путин стои президент вече 25 години. Докато "еврогейовете" сдават властта на всеки 8, 10 години макс

Платената газ се транспортира. Ти не си мисли, че руснаците са идиоти. 27-30 по СП-1, 15 + 15 по турски поток и 40-42 по украинската тръба.

Тази жалка дописка ми напомня за една безумна реклама на месо по време на пости. "Блажиш ли блажиш ли дядо попе?"... ха-ха... гладинте еврокатунари се облизват за руска шунка (газ) ама няма да ги огрее. ха-ха... А сега сериозно, защото това е идиотия за евроскотовете. Видите ли руснаците горят газа вместо да ни го дават на нас... Това са пълни идиотии. Вземете се просветете, че до всяка компресорна станция има изравнителни кули за безопасно изгаряне на определено количество газ в рамките на подържането на нормално функциониране на системата. Газопреносната мрежа не е като да врътне крана на водата у вас. Там врътването на крана е досто сложно техническо решение.

Това си е тяхна работа. Доста дебилно е да искаш да трепеш руснаци чрез укро-дебилите , като им доставяш оръжия и да искаш от тях да ти доставят газ.

Това е нормална практика при аварийно спиране. Газът засилен по тръбата има огромна инерция, това че компресорът на 1000км от проблемната точка е спрян, не значи че и газта в тези 1000км тръби спира моментално да тече. Ако не бъде изгорена просто ще гръмнат тръбите.

природния газ като гори изкарва това което ти издишаш бе безмозъчно копеле Въглероден диоксид и вода нали за това се и смята за екологично чисто гориво

Техен си е, ако искат могат да го пият!

Ела на преглед .

Това положението Европа сама си го направи, когато Тръмп искаше да доставя газ германците се правеха на утрепани. Сега плащаме четворно и Путя се прави на велик. Това е за урок, нещата имат и положителен аспект, отрезвяване.

По-скоро прогнози, при това лично твои. За газа има пазар, при това европейците припират. За нефта има недостиг, едва 100 хил. барела е увеличението, въпреки напъните на Байдън. Няма как на-големият износител на енергийни суровини изведнъж да загуби пазарите си. Няма как това да стане дори в близко бъдеще. Толкова е просто, както казваше Про100 Киро.

Тоя газ не е техен, а е на хората на цялата планета. Горейки го така директно само засилват отделянето на парникови газове и влияят върху глобалното затопляне

Т'ва руснаците са редки блядове, просто нямам думи. Трябва да им се спре всичко, да се изолират абсолютно от Европа, даже ако може една по-височка стена да се вдигне по границата...

Абсолютно вярно, на обурдването за обезгазяване , още му казват " свещи" , и са обезточване на газопровода и системите в компресорната. Същото е и при добвините кули(сондажите) било нефт било за природен газ.

Са като арабите без гориво са кръгла нула