Г-7 в тревога от задаващата се икономическа криза

Обсъждат нарастващата инфлация, недостига на суровини и нови санкции срещу Москва

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЗАПОМНЕТЕ ТЕЗИ ЛИЦА! ТОВА Е ЛИЦЕТО НА ЗЛОТО! НА АБСОЛЮТНОТО ЗЛО!

Имбецилни идиоти!

От борсите в Г7 изчезва руското злато. Там намалява предлагането. Цената скача. (Справка никела от Лондонската борса.) По борсите в Азия става обратното. (Справка Латвийската и Индийската нефтени смеси).. И Русия пак си продава. Например нефт с 30/ повече..

Г7 някога е създадено от 7-те най-развити икономики. Но в днешни дни в Г7 трябва да влязат Китай и Индия, а Италия и канада да са вън и не след дълго и Бразилия да измести Франция. Другата група БРИКС, техния БВП надвишава е по-голям от Г7, а в паритет над 2 пъти е по-голям. Там е бъдещето.

Когато запада създаде Китай, ние глупците на балканите воювахме, за това ни подминаха и заминаха за Китай. Китайците от своя страна ограбиха всички западни идеи, патенти и започнаха бързо да развиват своя паралелна индустрия. Сега е време за корекция. Инвеститорите разбраха, че големите печалби в Китой вървят ръка за ръка с кражби, понижена репутация и невъзможност в бъдеще да осъществяват контрол. Ако си спомните кои и къде бяха Китойците преди 30 години - още ходеха по джапанки и събираха де що шава из оризището за да ядят. Е, вече не е така и то благодарение на "лошия запад и лошите американци". Но китайците се опитаха да дават акъл и да цакат тези, които им дадоха бизнеса. С една дума искат да хапят ръката, която ги нахрани и изведе от блатото от преди 30 години. Между другото допреди 30 години те също бяха съюзници на Москва и не прокопсаха. Та сега е време да научат, че който хапе ръката която го храни ще трябва да целува подметките на този който го рита. Толкоз.

Запада създаде също и Индия, която също се превърна в Троянски кон. Колкото до Русията , колективният Запад, особено немските кренвирши им наляха трилиони за газ, петрол и т.н. За ЕС две загубени десетилетия. Запада също заряза Африка, Ю.Америка и Азия- резултатите са плачевни, неоколонизация на Русия и Китай с цел банкрутиране и завладяване на Запада и буквално. Каква е гаранцията като тръгва да завладява Тайван, другаря Си няма просто да национализира всички западни фабрики и производства и просто превърне Китай вече в официална пиратска държава, след като няма нито ООН , нито адекватни международни съдилища за фрапантно нарушаване на човешки права?

Не се тревожат а се радват, защото при всяка светова криза богатите стават още по-богати, а всички останали Д*Т таратора.

Запада създаде от алчност икономиката на Китай,сега се бори срещу нея,Запада сега в борбата си да запази световното си влияние включи и Русия в борбата си,като и наложи небивали санкции,което докарва на света инфлация и криза,бедност и мизерия,глад... А може целият свят да се развива и всички да си помагат едни други,не да се борят за власт и кой да управлява тоя свят,но уви,всички се кланят на парите от алчност и всички следват Дявола,което води до войни,кризи,глад,мизерия,борбата за световно господство няма да доведе до нищо добро!

ДЕБИЛНОТО НАСЕЛЕНИЕ,ДОБРОВОЛНО СИ СЛАГА ВЪЖЕТО!!! А Е ТОЛКОВА ПРОСТО!!! НЕ ПОЛЗВАЙТЕ: БАНКОВИ КАРТИ,ПЛАЩАЙТЕ КЕШ! ХИПЕРМАРКЕТИ,ПАЗАРУВАЙТЕ ОТ ПРОИЗВОДИТЕЛИ,МАЛКИ МАГАЗИНИ(МЕСАРНИЦИ,МЛЕКАРНИЦИ,ПАЗАРИ) НЕ ПОЛЗВАЙТЕ ПЛАТФОРМИ ЗА:ДОСТАВКИ,РЕЗЕРВАЦИИ! ОБЯВЕТЕ БОЙКОТ НА:ЛИХВАРИТЕ-ОРКИ!!!

Г 7 направиха тази криза,а сега говорят,че се тревожили... Те самите направиха и инфлацията,проблемите с горивата,а сега се тревожили били,мама ви д..ба лисугерска!

Която сами създадохте? Определено не сте в тревога и дори не ви пука за най-бедните. Точно тях искате да занулите, мръсни джендърски боклуци !

Абе как така изостанала и опияндурчена Русия обърка проспериращия и нареден цимилизован свят!?!

ЧРЕЗ МЕДИЙНА ИСТЕРИЯ,ГРАБЕЖЪТ ПРОДЪЛЖАВА!!! ИМАМЕ:ДЪРЖАВНИ ПРЕДПРИЯТИЯ(КОРПОРАЦИИ),И:ПОЛИТБЮРО(ОБСЛУЖВАЩИ КОРПОРАЦИИТЕ-БЮРОКРАТИ-ПОДЛОГИ)!!! САМО ПРОСТ ПРИМЕР! ПО КОЯ ПАЗАРНА ЛОГИКА,ТОКЪТ Е ПОСКЪПНАЛ С:2000-%(ДВАЙСЕТ ПЪТИ)? ПРОИЗВЕЖДА СЕ(90-%),ОТ:АЕЦ,ТЕЦ(МАРИЦА,БОБОВ ДОЛ),ВЕЦ…ИЗГРАДЕНИ ПРЕДИ МНОГО ГОДИНИ,ДОСТАВЯ СЕ ПО МРЕЖА,ИЗГРАДЕНА….1956-1970-ГОДИНИ!!! СЪЩОТО Е ВОДАТА! В СОФИЯ ИДВА ОТ:ЯЗ.БЕЛИ ИСКЪР(ЦАРСКО ВРЕМЕ),ЯЗ.ИСКЪР(НАЧАЛОТО НА КОМУНИЗМА)!!! ТОВА Е-ОРГАНИЗИРАН ГРАБЕЖ,ОТ:ОРКИТЕ-ЛИХВАРИ!!! ОТ ВЕКОВЕ ПРАВЯТ ТОВА: ПРЕДИЗВИКВАТ:ВИЙНИ,НЕЩАСТИЯ,И -ГРАБЯТ! ЧИЧКОТО С МУСТАЧКИТЕ…ПАК ЩЕ СЕ ПОЯВИ!

Имало ли е включване с драма и патос на Володiмiр Зiлiнский, който до преди 4 години се казваше Владимир Зеленский? Обикновено на всеки такъв форум и той се появява с камуфлажната тениска, за да говори за оръжия, санкции и с молби за още по-дълбока криза за нас, но в името на неговите азовци със свастиките:))))

Стана им ясно че ще им бият шута и ще отидат при Кирил Петков и се разтревожиха....

Нахендрили се на Руският и сега се чудят как да не клатят дупарата, да не му правят кеф! … Седем G точки … Смях в залата!

Милиони ++++++++++++:) Изкеэи ме със 7-те G- точки:)))

Цялата група в червена тревога поради кризата и въпреки това на дневният им е само Русия и какви още санкции да им наложат!? Защото всички санкции работят тъй добре срещу тях. Първо щяха да държат на страна Русия от Украйна, след това щяха за отрицателно време да прекратят войната, а после според Джо Байдан "ами те никога не са били за предотвратяване на каквото и да било". И сега какво? Ами руското злато за да се спре финансирането на армията им, въпреки че според британците забраната е само за богаташите!?!? Чудно защо не спрат черното злато??? Или пък да наложат забрана над руският газ? Нали все трябва да се спре Русия и финансирането на армията й? Хей Зеленски как е във вашият край? Какво? Затъвате и губите на ред територии? Браво ето санкциите работят с пълна сила! О почакай не невършат работа. "Изменението на климата също ще бъде включено в дневния ред на Г-7." Ама сигурно ли е че ще имат време за това? След цялото ама Русия та Русия та Русия и санкции та санкции?

Те така се хилеха като пачи на 24 Февруари 2022, и после като се събираха неведнъж да подкрепят Украйна срещу Русия. Голямо хилене е и потупване по рамената и по теметата, че и наш Киро така се беше ухилил на една от срещите им.

Като им гледам ухилените физиономии....толкова угрижени са за нас простосмъртните...Нагли и бизскруполни!

Крокодилски сълзи. Вие сте виновни за третата световна война. Както и за предишните 2.

НЯМА:”ЗАДАВАЩА СЕ ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА”,А ПЛАНИРАН ГРАБЕЖ ОТ:ЛИХВАРИТЕ-ОРКИ!!! СЛЕД ДВЕГОДИШНА- ПЛАНДЕМИЯ,УНИЩОЖИЛА НАЗЕМНИЯ:ДРЕБЕН,СРЕДЕН БИЗНЕС,СРЕДНАТА КЛАСА,В ПОЛЗА НА-КОРПОРАЦИИТЕ(ТЯХ ВИРОЗИТЕ,НЕ ГИ ЛОВЯТ),СЕГА ГРАБЕЖЪТ ПРОДЪЛЖАВА!!! ВСИЧКО КОЕТО НИСИ ПЕЧАЛБИ,МОНОПОЛИЗИРАНО Е С ДИРЕКТИВИ,В ПОЛЗА НА СЪЩИТЕ КОРПОРАЦИИ,ПОСКЪПВА ДРАСТИЧНО,БЕЗ НИКАКВА-ПАЗАРНА ЛОГИКА!!! ЕНЕРГЕТИКА,БАНКОВИ ТАКСИ,ДОСТАВКИ И ТЪРГОВИЯ С ХРАНИ,ТЕЛЕКОМУНИКАЦИИ…!!! ОРКИТЕ-ЛИХВАРИ,ТРЯБВА ДА БЪДАТ-УНИЩОЖЕНИ!!!

Тези ухилени, самодоволни и нахални люде се самозабравиха.... Световната История се повтаря за съжаление - царедворците се оядоха и изглупяха до такава степен, че пропуснаха да забележат глада и недоимъка на народа си....после - справка всички бивши империи, Френската революция и пр. И всичко от една пуста алчност!

А аз съм разтревожен, от нивото на Г-7! Това не са политици, а бледи карикатурни копия на Кол, Митеран, Тачър.....

Икономическото джудже Русия им го вкара яко....

Пълни олигофрени и мазохисти. Затънали до шия в лайна ама пак налагат санкции срещу себе си. Няма пари за Европа, те ще дават 400 млрд на Африка щото американците искат противопоставяне на Китай. Гадни гъзолизци и боклуци!!!

Когато намалиш предлагането, при увеличаващо се търсене, ЦЕНАТА ВЪРВИ НАГОРЕ. Това се учи буквално в първите уроци по икономика. Не може да отрежеш 20 процента от руския нефт и да очакваш цената да падне. Същото се отнася и за газа, неона, както и половината Менделеева таблица, която се копае в Сибир. И извинявам се за израза, АМА Е ИДИОТСКО да продължаваш да мислиш за санкции, когато икономиката ти изпада в дълбока стагфлация.

"Всички членове са обезпокоени от кризата, пред която сме изправени - намаляващи равнища на растежа в някои страни, нарастваща инфлация, недостиг на суровини, нарушени снабдителни вериги - това не са малки предизвикателства", каза Шолц." Ами вземете да наложите още санкции на Русия. Може пък тогава кризата да ви отмине. Нали досега все това правите, това е лекарството. В момента не действа ефективно даже напротив, кризата се разраства. Явно дозата е недостатъчна, нали така ви е устроено мисленето. Нахакайте още санкции. Е може да стане и по-зле, може даже да самоунищожите икономически, но важното е да сте обединени след лидера ви САЩ в глобалния доскоро свят и да крачите уверено към икономическа пропаст. Апропо много ми е интересна тая идея с налагане на таван на цените на руския петрол и газ. Как точно смятате да я постигнете? То верно, че отчаяното положение изисква отчаяни мерки, но пък чак такива фантастични хрумвания вече са индикатор за увреден разсъдък.

Като им видиш ологофренското излъчване и се сещаш защо европа вече не е същата.

DГ*ухат Бедните! Г-7 са си добре! :)

Важното е да не се нервирате! Ха ха ха ха Другото, ще се нареди! Ха ха ха ха

Саудитският принц, започнал да си разпродава имотите в Европа Ха ха ха ха

И си купил имение в Масквата, Сочи? Или е отишъл в Северна Корея или Чайнатауна? Сега турците и арабите от ОАЕ приютяват мафиотите на Путкьо ама ще им излезе през носа и аналните отвърстия, когато държавиците им се събират мафиотски кочини, а държавниците им васали на жуженцето, за сверка Беларус и Германистан

За урана от Русия нищо не казват? Ха ха ха ха

Каква "тревога", вижте им ухилените, доволни и охранени физиономии?! Още ли им вярвате, че самите те предизвикаха кризата!

Те създадоха кризата, пък били разтревожени.

Съдейки по това как са се нахилили явно са мооого загрижени.

Пълни малоумници! Обезпокоени, обаче продължават самите те да задълбочават кризата с този инат срещу Русия! Виждаш, че ти самия страдаш, ама тропаш с крак и продължаваш! Безумие от т.нар. лидери !!!! Европа трябва да се събуди, хората трябва да поискат това да спре! Русия може да страда от санкциите, но Европа страда 5 пъти повече!!!! Стига!

Тия майтапчии, хем се самопрострляха в 2та крака хем риват, че друг им е виновен. Но от имперско-колониални мераци не се отказват. Щели да наливат новонапечатани милиарди в бедните страни, т.е да ги заробват, ама...

Абе, може ли да си такъв Дебил бе! Ти предизвикваш кризата, ти се притесняваш от нея. Шизфоренна работа, НЕ Е ЛИ?

Русия не може да обслужи дълг с падеж днес от 100млн евро. Русия тръгва стремглаво надолу.

Значи ония немоат си приберат парите.

Напротив, Русия може, но не САЩ не дава, което по същество означава че САЩ се поставят във фалит.

... как так сега Г7

Тези хора предизвикват проблемите и после били "разтревожени". От какво - от луксозният си живот ли, за сметка на терора над населението?

Лъжат като дърти цигани. Въобще не са в тревога, а капитала прави инфлацията за да си вдига цените. Ако пожелаят инфлацията може да я стопират само за 5 минути, защото има такива ефективни инструменти. Лошото е за народа , а доброто е за капиталиста и за държавата, защото държавата (администрацията) печели повече от повишени приходи от данъци, а капиталиста от по-високите цени. Дървото остава за народа, защото му се стопяват парите. Заплатите изостват 2-3 пъти назад от цените. Стачки до дупка! Всички боклуци вън!

Добро утро проукраински тъпаци. Не се тревожете за инфлацията, като изпукат ваксърите ще намалее търсенето и съответно цените. Дарвин го е измислил отдавна. Боооц.

не виждам да са притснени на снимката

Господарите им в Давос са им обещали места в подземните градчета. Що да се притесняват? Военните ги пазят. Полицията ги защитава. Народа е затъпял. Парата ги бие през задниците. Естествено, че ще се хилят като тикви.

Нали сме 21 век? Нали запада е "демократичен", "либерален" и носи светлина за хората по света? Нали запада е люлка на цивилизацията? Начи не би трябвало да е в криза. Кога исторически нещо, което е в криза е постигало целите си? Кога исторически нещо, което налага мирогледа си като единствена гледна точка е оцеляло? Кога исторически нормализирането на фашизма, който по дефиниция е власт на корпорациите през държавните администрации е оцелявал за дълъг период? При Хитлер ли? Или при Мусолини? От кога ситуацията, мисленето и поведението на под 5 процента от населението на света е оказвала 100 процента влияние? https://williamsinstitute.law.ucla.edu/publications/how-many-people-lgbt/ От кога спекулата, лъжата, липсата на реална оценка за събитията и неграмотността на лидерите е основополагаща? Или по-скоро комерсиалната програма имаща за цел Глобалистична религия на потреблението е изчерпала връзката си с традициите и се опитва да ги замени с Трансхуманизъм, Дигитален контрол, Синтетично мислене и храни. Опитва се да убеди света, че единствената пътека към бъдещето е избраната от Давоските корпоративни плъхове и гущери. Опитва се да наложи риторика на омраза, отрицание и хипер ограничения в името на нелогичната си власт. Опитва се да скрие пъклените си планове за доминация зад расизъм и фашизъм. И ще се провали както винаги досега. Светът не е САЩ и ЕС. Набийте си го в простите кратуни *

снимката показва друго - безгрижие и непукизъм

богати боклуци още се водят по акъла на склерозата Байдън.Дразниха и събудиха сибирската мечка, която ги търпя доста време. Сега се събрали и тръгнали да се присмиват на Путин . Само дето не знаят, че Вселената си има свои закони. Като закона за бумеранга. Или каквото направиш на други, ти се връща в троен размер. Така че, ще видим кой ще се смее последен. Колкото повече санкции налагат, толкова повече ще я патят. Жалкото е, че пак сме на погрешната страна, че и ние най-бедните страдаме заради тия глупаци.

Икониомиката на Русия върви бързо надолу, днес спира да изплаща дълг от недоимък.

Ха-ха-ха! Верно ли бе, дебил!

Не от недоимък бе, профан!

Организирана престъпна група!

Са Путин , Медведев, Лавров.

Не ,козяшките тролове са ОПГ и скоро ще бъдат евтаназирани до крак.

Снимката в Бергхоф ли е направена?

Да викнат Тиквата - той ще оправи всичко.