Френският концерн "Тотал" се изтегля официално от Иран

Компанията е водещ участник в консорциума за разработване на най-голямото в света газово находище

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Типичната американска политика натиск,ароганство и лицемерие. Така си прокарват интересите по цял свят. А който не слуша получава в началото натиск, после санкции и накрая и война.

Целият проблем на Иран е, че има наглостта да притежава на територията си американски газови и петролни находища. Че и на това отгоре им се репчи и не им дава да ги откраднат!

Жалки страхливци.

тотал булшит./.

По заповед на Щуката, концернът на "независимата" френска държава се изтегля от Иран. Ех, колко жалко! Иначе много приказки изприказвахме как няма да отстъпим от Иран и колко сме Независими, а то какво излиза,..., същото дето си го и знаехме.

Китай е новия голям играч в Иран, а Иран става ядрена държава.

Пак ще са си там, сам че с друго име. Светът е разпределен отдавна, място за нови играчи няма.

Процесът на замяната (на Тотал) с друга компания тече... Ало, шорошорастите, имате ли вече опорни точки какво да пишете за новата компания, която ще влезе в проекта на мястото на Тотал? Или още не знаете коя е тя?

Само глупаците не знаят коя ще бъде - Роснефт. Вече две години Путин и Тръмп са си поставили задача да ерозират Европа, и да си осигурят жалкото съществуване.

Процесът на замяната (на Тотал) с друга компания тече... Ало, шорошорастите, имате ли вече опорни точки какво да пишете за новата компания, която ще влезе в проекта на мястото на Тотал? Или още не знаете коя е тя?

На тези французи само претенциите им голями иначе са обикновенни гъзолизци , кой ше им вярва хайде на боклука.

Еми през ВСВ това е държавата оказала "най-яростна" и в същото време най-краткотрайна съпротива. На 9-тия ден от нахлуването на Адолф Хитлер и войските му са направали тур по Париж за почетни овации на населението. На 14-тия ден Франс е имала нова администрация назначена от вермахта... Те така.

Преди 4 години ШЕЛ пусна първото си моторно масло, изцяло изработено от природен газ. Който има газ, гладен няма да стои.

Я попитай някой венецуелец дали е вярно!

До колкото знам Венецуела не е газов гигант.

Schilo

Голям праз. Друг ще отиде на неговото място.

Не е точно така. Не може всеки друг да отиде. Ето Булграгаз или Булгрансгаз не могат да отидат, защото им липсва опит и не притежават никакви технологии. Не е баш всеки.

ами ако назначат някоя олизана калинка за шефка на Булгаргаз? Или из чужбина не ни вървят мафиосмешните номера?