Фон дер Лайен: ЕС има нужда от ядрена енергия и от газ

В контекста на кризата с цените на природния газ 10 страни от ЕС, оглавявани от Франция, публикуваха в средата на октомври обща позиция в подкрепа на ядрената енергетика

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тия западняци не знаят какво да се прави затварят атомни -в Германия а тука Американците не дават да се прави нова атомна. Сега трябва да има .

виж в действие https://www.youtube.com/watch?v=NWMli6SUjyk

_stankow

Ами тогава разрешете ни да довършим Белене, наполовина е готова. Що давате пари да си затваряме мини Марица-Изток ?

Европа има нужада и от войска и федерализация.

Навреме се сети! Побързай с мъдрите мисли, че с това ниво , скоро няма да има какво да управляваш. А ние пък ще станем "долината на водород" - така каза нашата калинка.

Тоя прост пожарникар къде е сега да ни каже, че нямаме нужда от АЕЦ Белене? Че заради неговите интереси не започнахме строежа, защото руснаците му казаха, че няма той да строи. Достатъчен ни бил Козлодуй, нямало къде да изнасяме ... И пак него искате прости българи

ЕС има нужда от ядрена енергия и от природен газ... ами има решение. Всички слуги на Москва в урановите рудници за минимална заплата... както те правиха с българския народ.

защо променяте гласуването както ви е удобно?

Кунева и Тиквата кога ще ги бесят?

Не думай

Сетила са Мара, да са побара....

Шибани еврогейове.

Са куневица и евреина паси сега а,мамсъа ви мръсна и предатели

Ние си затворихме малките реактори на Козлодуй, не построихме Белене и сега хоп, в цилиндъра има заек а Кунева не е виновна? Турците строят Аккую. румънците си имат Негру Воду а ние посетени от комисари ня янките се пре.....ахме.... Честито управляващи. че мислите за националните интереси на САЩ.