17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На не 1 германец съм казал да внимават много какви сигнали дават на останалият свят напоследък.Защото не малко хора вече знаят, че VW лъже, че и другите германски производители (даже и Мерцедес) лъжат за изгорелите газове ( никой не поставя въпроса,че се поголовно лъже и за консумацията),че Deutsche Bank лъже....Мен от Австралия до Швеция най-много са ме лъгали в Германия. Даже вече никога не пазарувам в големите супермаркети без проспект. 1 пише в проспекта-друго на касата...Zigeunerarbeit...За 6 години тук ми паднаха 16 етажа под земята...

Никога Фолксваген!

Аз не мога да разбера клиентите какво ги бърка толкова..

трябва да плащат повече данък за колата и трябва да дишат по-мръсен въздух.

С тези пари автомобилът ще се превърне ли в това което Фоксваген са продали на клиента си? Колко от допълнителните разходи свързани със ползването на тази система ще бъдат възстановени? И те ли идват от тази сума? Истината е следната - фолксваген трябваше да бъде принуден да изкупи всеки един автомобил който не отговаря на спецификациите при продажба на продажната му цена. После може да им сложат правилната спецификация и да се опитат да ги продадат отново. Капитализъм - цената определя търсенето и т.н.... И това пак нямаше да е на 100% честно, но поне щеше да е нещо. Фолксваген са направили повече пари от продажбата на тези автомобили отколкото е глобата им. Какъв е смисълът да не го направят пак?

Е нали немците били много стриктни и коректни. Нали били много добри инжинери- Ами да направят двигател с най- добрите показатели. Не могат, затова лъжат.

бърцилонъ геЙт кога

Как е за българските клиенти? По-специално за онези, които не са приели да им се настройват двигателите?

Подаваш си иска в Порше БГ , правят ти оглед , пускаш претенция на база констатираното и си в джаза . Проверено и възползвано . Все пак сме в ЕС а не в някоя страна от третият свят на изток :)

парасето си въобразило , че е в европейски палати, а се оказа, че е в обикновенна кочина. ха-ха-ххо

Порше имаха сервизна акция. Ако участваш в нея - подписваш, че нямаш повече претенции. Питам те за НЕПРИЕЛИТЕ условията на сервизната акция български купувачи, къде могат да претендират щети. В САЩ VW се договори за обезщетенията. В Германия сега ги принуждават. От България има ли няма постъпки ?

Абе това е само за клиенти, които са подали иск или са се включили в колективен такъв. Ти чакай, някой да ти се обади да ти даде пари.

Моля да уточниш чий е иска. Имаше за немци. За българи няма. Не е ли така? Всяка страна самостоятелно действа. Например САЩ накараха VW да платят, индивидуални искове бяха след това. И въпросът ми е българите в кой иск да се включим?

Това беше най продаваният автомобил но понеже не е американски не тряба да е

Най-продавания чрез измама. На Запад хората купуват коли с ниски емисии на СО2 за да плащат по-нисък данък. Лъжейки VW си завишаване продажбите. Сега тези закупили VW ще плащат по-високи данъци от предвидените.

ама как? на човек ли? баси, да знаех даси купя един дизел сега да съм 620 милионер...

Днес гледам модераторката действа експресно но както обикновено силно пристрастно и без основание ? Та пак да осведомя образа който има фетиш към мен дори да рискувам и това ми ИП да е с банн поради лични пристрастия на служебно лице . - Драги ми сладурчо , пак само информативно , имам две Кадита които спадат към графата обезщетение по "дизелгейт" и иска ми е одобрен вече . Ти си събирай капейките и си мечтай за масквич след двадесет години :) пп - пак към модераторката , уважаема , личните пристрастия не трябва да са приоритет когато иде реч за работа , при това платена . Има си правила и когато те бъдат нарушени си е в реда на нещата да се модерира , но когато не са говори кофти най-вече за медията към която е на заплата определения модератор ! пп2 - радвам се , че ме разбра :) С приятелски поздрав , Павел !

Ще разпитам дилърите и в сервизните центрове.