17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ама как? на човек ли? баси, да знаех даси купя един дизел сега да съм 620 милионер...

Това беше най продаваният автомобил но понеже не е американски не тряба да е

Как е за българските клиенти? По-специално за онези, които не са приели да им се настройват двигателите?

Днес гледам модераторката действа експресно но както обикновено силно пристрастно и без основание ? Та пак да осведомя образа който има фетиш към мен дори да рискувам и това ми ИП да е с банн поради лични пристрастия на служебно лице . - Драги ми сладурчо , пак само информативно , имам две Кадита които спадат към графата обезщетение по "дизелгейт" и иска ми е одобрен вече . Ти си събирай капейките и си мечтай за масквич след двадесет години :) пп - пак към модераторката , уважаема , личните пристрастия не трябва да са приоритет когато иде реч за работа , при това платена . Има си правила и когато те бъдат нарушени си е в реда на нещата да се модерира , но когато не са говори кофти най-вече за медията към която е на заплата определения модератор ! пп2 - радвам се , че ме разбра :) С приятелски поздрав , Павел !

Подаваш си иска в Порше БГ , правят ти оглед , пускаш претенция на база констатираното и си в джаза . Проверено и възползвано . Все пак сме в ЕС а не в някоя страна от третият свят на изток :)

бърцилонъ геЙт кога

парасето си въобразило , че е в европейски палати, а се оказа, че е в обикновенна кочина. ха-ха-ххо

Ще разпитам дилърите и в сервизните центрове.

Е нали немците били много стриктни и коректни. Нали били много добри инжинери- Ами да направят двигател с най- добрите показатели. Не могат, затова лъжат.

Най-продавания чрез измама. На Запад хората купуват коли с ниски емисии на СО2 за да плащат по-нисък данък. Лъжейки VW си завишаване продажбите. Сега тези закупили VW ще плащат по-високи данъци от предвидените.

С тези пари автомобилът ще се превърне ли в това което Фоксваген са продали на клиента си? Колко от допълнителните разходи свързани със ползването на тази система ще бъдат възстановени? И те ли идват от тази сума? Истината е следната - фолксваген трябваше да бъде принуден да изкупи всеки един автомобил който не отговаря на спецификациите при продажба на продажната му цена. После може да им сложат правилната спецификация и да се опитат да ги продадат отново. Капитализъм - цената определя търсенето и т.н.... И това пак нямаше да е на 100% честно, но поне щеше да е нещо. Фолксваген са направили повече пари от продажбата на тези автомобили отколкото е глобата им. Какъв е смисълът да не го направят пак?

Аз не мога да разбера клиентите какво ги бърка толкова..

трябва да плащат повече данък за колата и трябва да дишат по-мръсен въздух.

Абе това е само за клиенти, които са подали иск или са се включили в колективен такъв. Ти чакай, някой да ти се обади да ти даде пари.

Никога Фолксваген!

На не 1 германец съм казал да внимават много какви сигнали дават на останалият свят напоследък.Защото не малко хора вече знаят, че VW лъже, че и другите германски производители (даже и Мерцедес) лъжат за изгорелите газове ( никой не поставя въпроса,че се поголовно лъже и за консумацията),че Deutsche Bank лъже....Мен от Австралия до Швеция най-много са ме лъгали в Германия. Даже вече никога не пазарувам в големите супермаркети без проспект. 1 пише в проспекта-друго на касата...Zigeunerarbeit...За 6 години тук ми паднаха 16 етажа под земята...

Моля да уточниш чий е иска. Имаше за немци. За българи няма. Не е ли така? Всяка страна самостоятелно действа. Например САЩ накараха VW да платят, индивидуални искове бяха след това. И въпросът ми е българите в кой иск да се включим?

Порше имаха сервизна акция. Ако участваш в нея - подписваш, че нямаш повече претенции. Питам те за НЕПРИЕЛИТЕ условията на сервизната акция български купувачи, къде могат да претендират щети. В САЩ VW се договори за обезщетенията. В Германия сега ги принуждават. От България има ли няма постъпки ?