Коментари - Финландски компании заобикалят санкциите срещу Русия | Бизнес.dir.bg
назад

Финландски компании заобикалят санкциите срещу Русия

Митниците са започнали повече от 600 разследвания за нарушения, заяви външната министърка на Финландия Елина Валтонен

Обратно в новината

Коментари - Финландски компании заобикалят санкциите срещу Русия | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е нали уж такова натовска шенгенска държава и пиле не може да префръкне?

всичко фърчи където трябва... Другото е само за пред тези с розовите очила.

"Парите не миришат" - беше казал един римски император. Същия, който с парите от тоалетни започна строежа на Колизеума. А за правоверния европеец нищо не се е променило - за пари продава и майка и задник. За демокрация да не говорим, тя е натурал рабат....

Очевидни магучият ЕСС не може да мине без РУСИЯ.

Щото, Русия ще я има и след 100 години, а ЕС след 2-3 години - НЯМА.

За пари ве... По време на световните войни има хора дето са продавали муниции и бинтове и на двата лагера.

Русия може да има, но РФ - НЕ. А процесът вече си върви ...

политиците, дето нямат бизнес, не искат бизнес...с едните, за сметка на другите, макар че е изгодно на третите... бизнесът, дето не е в политиката, искат бизнес... ма не с третите, а с първите дето е по-изгодно... политиците май имат бизнес, да не дават на други бизнес...

Процесът си върви към увеличаване на Руската федерация с чисто нова държава на име Източна Украйна!

даа..видяхме го ''процеса'' в обратна посока в Херсон, Изюм, Лиман, откъдето орките бяха изритани като мръсни котета. А не знам дали знаеш за самия проес в РФ - примерно в Белгорот вече руската армия НЯМА достъп :) :) :) Айде със здраве :)

* Белгород

На калпави политици, космосът им пречи! На калпави санкции. бинесът им пречи!

Това е причината финландските власти да се опитват да затворят всички КПП с Русия. Но не могат. Търговията си върви. Нокиа вече не е световен лидер, но предоставя добри технологии за руската армия.

Добро утро ебати. Всичко има в Русия и не е тайна. Особено ако ходиш често там или работиш с хора от там се вижда ясно и четливо. Има даже парадокси....апъл телефони и компютри, по евтини в Русия от колкото в ЕС а на моменти, по евтини дори от САЩ! Русия няма заобикаляне. Освен с размерите си, има икономическо, културно и дори политическо влияние което няма как да бъде заобиколено. По едно време преди месеци, предлагаха по $200 на тон за превоз на товари и всички шипингови компании правеха чудеса за да работят с Русия и да се облажат та дори отказваха на други фирми извън Русия да им пренесят товара щот руската цена беше най сладка....италианците отвориха фирми в Дубай за да печелят от Русия, гърците дори сменяха имената на екипижите от гърцки на китайски за да минват покрай снакциите. Никой не иска да ги спазва освен САЩ и едната шепа васални управления в ЕС.

Вие такива ги "виждате" още от Азовстал насам. Такива ги говорехте и при Мариупол, и при Соледар, и при Артьомовск, и при Купянск, и при Работино... ама ей-сега вече този път със сигурност ще стане, ха ха!

Ми няма проблем, значи като почнеш от Белгород и стигнеш до границата на Украйна, това всичко ще си остане за Украйна Бартер за тия които изреди :) Той и без това си е бил украински град преди 100 години.

Мани тия глупости,кАжи кога почва перемогата???А ти дари ли една заплата за бандеровците???;)

Ха добро утро! Ама вие сега ли се сетихте??? И децата знаят, че така наречените "санкции" , са само за мишки като нас - каквото наредят от посолството - това става. А иначе, щатите са най-големият икономически партньор на Русия. Всички големи европейски държава пазаруват руски газ и петролни продукти , като стой та гледай. А за частните компании да не говорим. А нашият плъх Денков , се пъчи като въшка на чело ,и крещи - санкции , санкции ,санкции.

Финландското правителство започва борба със собствените си граждани и икономика, а ЕС планира да я издигне до нови висоти.

Ама ти много ги чаткаш тия работи. На мама умника той, най-умния у махалата. САЩ най-големият търговски партньор на пРосия. Как го разбра бе гений, за един преАтел питам.