Коментари - Финландски компании заобикалят санкциите срещу Русия | Бизнес.dir.bg
назад

Финландски компании заобикалят санкциите срещу Русия

Митниците са започнали повече от 600 разследвания за нарушения, заяви външната министърка на Финландия Елина Валтонен

Обратно в новината

Коментари - Финландски компании заобикалят санкциите срещу Русия | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Финландското правителство започва борба със собствените си граждани и икономика, а ЕС планира да я издигне до нови висоти.

Ха добро утро! Ама вие сега ли се сетихте??? И децата знаят, че така наречените "санкции" , са само за мишки като нас - каквото наредят от посолството - това става. А иначе, щатите са най-големият икономически партньор на Русия. Всички големи европейски държава пазаруват руски газ и петролни продукти , като стой та гледай. А за частните компании да не говорим. А нашият плъх Денков , се пъчи като въшка на чело ,и крещи - санкции , санкции ,санкции.

Ама ти много ги чаткаш тия работи. На мама умника той, най-умния у махалата. САЩ най-големият търговски партньор на пРосия. Как го разбра бе гений, за един преАтел питам.

Добро утро ебати. Всичко има в Русия и не е тайна. Особено ако ходиш често там или работиш с хора от там се вижда ясно и четливо. Има даже парадокси....апъл телефони и компютри, по евтини в Русия от колкото в ЕС а на моменти, по евтини дори от САЩ! Русия няма заобикаляне. Освен с размерите си, има икономическо, културно и дори политическо влияние което няма как да бъде заобиколено. По едно време преди месеци, предлагаха по $200 на тон за превоз на товари и всички шипингови компании правеха чудеса за да работят с Русия и да се облажат та дори отказваха на други фирми извън Русия да им пренесят товара щот руската цена беше най сладка....италианците отвориха фирми в Дубай за да печелят от Русия, гърците дори сменяха имената на екипижите от гърцки на китайски за да минват покрай снакциите. Никой не иска да ги спазва освен САЩ и едната шепа васални управления в ЕС.

Това е причината финландските власти да се опитват да затворят всички КПП с Русия. Но не могат. Търговията си върви. Нокиа вече не е световен лидер, но предоставя добри технологии за руската армия.

На калпави политици, космосът им пречи! На калпави санкции. бинесът им пречи!

политиците, дето нямат бизнес, не искат бизнес...с едните, за сметка на другите, макар че е изгодно на третите... бизнесът, дето не е в политиката, искат бизнес... ма не с третите, а с първите дето е по-изгодно... политиците май имат бизнес, да не дават на други бизнес...

Щото, Русия ще я има и след 100 години, а ЕС след 2-3 години - НЯМА.

Русия може да има, но РФ - НЕ. А процесът вече си върви ...

Процесът си върви към увеличаване на Руската федерация с чисто нова държава на име Източна Украйна!

даа..видяхме го ''процеса'' в обратна посока в Херсон, Изюм, Лиман, откъдето орките бяха изритани като мръсни котета. А не знам дали знаеш за самия проес в РФ - примерно в Белгорот вече руската армия НЯМА достъп :) :) :) Айде със здраве :)

* Белгород

Вие такива ги "виждате" още от Азовстал насам. Такива ги говорехте и при Мариупол, и при Соледар, и при Артьомовск, и при Купянск, и при Работино... ама ей-сега вече този път със сигурност ще стане, ха ха!

Ми няма проблем, значи като почнеш от Белгород и стигнеш до границата на Украйна, това всичко ще си остане за Украйна Бартер за тия които изреди :) Той и без това си е бил украински град преди 100 години.

Мани тия глупости,кАжи кога почва перемогата???А ти дари ли една заплата за бандеровците???;)

Очевидни магучият ЕСС не може да мине без РУСИЯ.

"Парите не миришат" - беше казал един римски император. Същия, който с парите от тоалетни започна строежа на Колизеума. А за правоверния европеец нищо не се е променило - за пари продава и майка и задник. За демокрация да не говорим, тя е натурал рабат....

Е нали уж такова натовска шенгенска държава и пиле не може да префръкне?

всичко фърчи където трябва... Другото е само за пред тези с розовите очила.