Фермери от Пловдивско подаряват млякото си: Само си носете бутилки

Дори и по 50 ст./литър суровината не се изкупува от мандрите, оплака се фермер, според когото той и колегите му се чувстват като "най-пропадналата гилдия в най-пропадналата страна в света".

Обратно в новината

Коментари - Фермери от Пловдивско подаряват млякото си: Само си носете бутилки | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е резултата от нулевата стратегия, която имаме като държава. За съжаление не е само животновъдството.

Значи цената на суровината се срива, а цените в магазините си стоят едни и същи, а? Сега сигурно циганите пак ще са виновни, нали, ганювци?

е епроцеса на превръщането ни от производител и износител , към консуматор и вносител ще завърши до няколко години. Благодарение на едни и същи помяри 30 години ,които продадоха и преебах всичко за собствената си облага + тъпия ганьо , който не го е еня за нищо.

Българските фермери кога ще научат, че за реализацията на продукцията си са отговорни само те? Мандрата отказала да изкупува... имат договор.... ами съдете ги. Може ли цял живот да седиш и да чакаш на една мандра и да нямаш план Б? Кога ще се научите да правите бизнес, а не да седите и другите да ви вършат работата? После се оплаквате от ниските цени..о т липсата на работна ръка... въздуха бил студен, нямало помощи.... Сами сте си виновни!

дръжте печено, суровината е от Вас! може да мине известно време така ,но ще видите кои първи ще фалират и ще Ви се молят да Ви изкупуват млякото! сичко ке си доде по место!

В магазина UHT опаковка е най-малко 3.20лв . Прекупвачите са гадини .

БРЦК

А що цената на сиренето и кашкавала минава 20лв? Колко литра мляко отиват за 1 кг кашкавал по БДС? Не разбирам как е възможно - по лев на литър ще продам тонове за секунди - трябват ми 5 човека и 5 микробуса.

доста тъжна работа..доста..Млякото е по 4 лв те по0.50го изкупуват..изроди..но добри хора дават го на хората

глупевдер си...всяка държава си защитава хората от "бизнесмени" изнудвачи

Заради украинското сухо мляко е.

Ха, де се е чуло и видяло при капитализма - вино от грозде - ракия от земеделска захар - сирене, кашкавал и кисело мляко от мляко - салами и колбаси от месо - оставяме зеленчукопроизводството с шeпите амониева(която се слага само за листна маса) и прочее

Ама ще ходиш с женски грим от нюансите на синьото

Имаш един от мене

'ТЕ Т'ВА Е БГ!!! БУНИЩЕ!!! Нека някой, особено онзи малоумник- чиновник дето обикаля телевизиите, на тържищата директор ли е к'ъв е, да обясни как от 0.50лв става млякото 3.50- 4.00лв. ? пазарна икономика- таратанци!!! МАФИЯ!!!

Къде го купувате това мляко по 4 лв? Тук в магазина UHT опаковските са по 1.99 до 3 лв в зависимост от марката...

Преди 34 г ни казаха че ако сме им режима ще сме по до ре, ще имаме по качествени храни, по качествени услуги. Казаха че ще има банани през цялата година. е сега има банани през цялата година ама се оказа че всичко друго върви надолу Образование Здравеопазване Система за сигурност Качество на храните Единствено което расте е корупцията и престъпността, но наистина има банани целогодишно. За едни банани.... се продадох е. Хайде яжте банани

В Пловдивско има една голяма мандра - на ОМК -обединена млечна компания, която произвежда Верея и другите му производни боклуци. 1 л е около 3 лв на магазина. Е?! Еми спрете да купувате тая марка от магазините и другите им производни марки където отдолу пише, че е произведено от ОМК. Бойкот на тия спекуланти!

Чакаме Кукоро да нА опрАй!!!