„Файненшъл Таймс“: Икономическите перспективи на Азия са най-лоши от половин век насам

Очаква се бавното възстановяване след пандемията, кризата с недвижимите имоти в Китай и търговските политики на САЩ да попречат на растежа през следващата година

Обратно в новината

Коментари - „Файненшъл Таймс“: Икономическите перспективи на Азия са най-лоши от половин век насам | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Искате ли нови усещания в SEX? Това е по-добро от всяка виагра и ще изведе сексуалния ви живот на ново ниво. Просто опитайте и никога няма да съжалявате, прочетете го сами ------ https://min.lc/medbg

Зависи спрямо какво се измерва показателят. Останалият свят си прави нова финансова система и пирамида, отхърлянето на доларите. Докато ние ще ползваме нефункциониращите долари. И тази стара западнала система. Много умно! Тоест изведнъж ще станем бедни. На изток срещу нас имаме 6млрд. човеци срещу 2млрд от запад! Е тези вече се сетиха, че ако канселират доларите, ще обърнат играта в тяхна полза. Тоест ако 6млрд откажат долара, доларите вече имат стойност 0.

Много е важно да четем данните на световната банка .

...Тъп кравар да се наричам - първа радост е за мене!

Ще ви се, кравопитеци посрани! Те ако вървят накриво, вие риете дъното със зъби! Слава кокаине!

На овцата,че пу...та й била отвънка! Та на пропаднолите Западни ид..ти същата работа!

Шило

Е, 4,4-4,8% ръст си е доста добро постижение на общия фон. Някъде из ЕС мечтаят и за 2%

Свръх богатите. Бедни като Индия, Индонезия,... може и 10 процента да имат, пак ще гладуват. Сметни сам . 1% от един милион е 10000. 10% от 10 е 1.

То пък щото говедарите и еврогейците са процъфтяващи в икономическите перспективи? Едните с дълг не възможно за се изпише,другите под диктата на първите,тотално и безвъзвратно самозакопали се...И всичко за слава кокаине....

Ами правилно са написали - Китай Индия , Иран , Азърбейджан , Израел и някои други са в затруднения . И то сериозни . От другата страна на земята нещата са много по стабилни . Не се говори за инфлация , за високи лихвени проценти , престъпност , бедност . Само Детройт по изключение . Но е Денвър е съвсем различно . Така че нека да вярваме ма медиите . Те са много по компетентни от нас .

Какво е общото между свръх богата държава Израел и прсяшките държави, които споменаваш. Чети данните на световната банка.

Бългapитe вече cме пo-бoгaти oт pycнaцитe. Брyтният вътpeшeн пpoдyĸт нa глaвa oт нaceлeниeтo в Бългapия вече e 14 893 дoлapa, дoĸaтo бpyтният вътpeшeн пpoдyĸт нa глaвa oт нaceлeниeтo в Pycия e само 14 403 дoлapa. Това показва статистика на Международния валутен фонд (МВФ). Тoвa e иcтopичecĸa пpoмянa в ĸлacaциятa мeждy двeтe дъpжaви, защото ce cлyчвa зa пъpви път нaд 30 гoдини нacaм. Друга огромна нация, която бием на същия принцип е Китай, чийто брутен вътрешен продукт на глава от населението е 13 720 долара.

Ббп е някаква западна химера. Важно е покупателната способност.

Най-важна е абсолютната стойност, защото един телефон или един лаптоп струва същото в България и Русия.

Това не е отсега. България от години е. по- богата от Русия. А от Китай винаги е била по-богата.

Поне официално, до преди месеци Русия имаше по-високо БВП на глава от България, но сега нещата се промениха.

Ей сега се почувствах богат. Вече не ме интересуват нито цените в магазина, нито сметките за къщата, нито липсата на лекарства. Е нещо ми е криво като си видя касовата бележка, ама нали все пак казвате че съм богат.

А сега си представи, че си още по-беден и че трябва да живееш в Кочината Русия...

си представи че си в Щатите на купони... Голямо богатство..

В Китай има толкова празни жилища, че в тях може да се настани още един Китай. Просто няма кой да живее в тях. Това вещае тотален срив на този пазар, което ще повлече пазарите и по света. Защо, няма да ви го обяснявам да не стане поста твърде голям. Когато се случи това, а то вече в ход, тогава очаквайте срив на пазара и у нас, огромен срив на сделки и цени. Тези, които накупиха сега имоти изкуствено завишени тройно цени ги чака такова нещастие и огорчение, заради огромната маса изсипани и изгубени пари, особено тия накупили на зелено и с големи кредити, че много от тях няма да издържат психически, ще се поболеят, други починат, трети самоубият. Моля Ви, вместо да слагате минуси на този мой пост, да го копирате и запазите в някоя папка, за да ми го натриете на носа после, ако съм ви подвел, излъгал.

Какво общо има китайският пазар на имоти с американския или европейския? Китайските имоти са 99% за вътрешна употреба и никой не го интересува месните как са се набълбукали. В Европа и Америка цените на имотите стабилно вървят нагоре.

А ОТ ДРУГА СТРАНА , КАТО СИ ПОМИСЛИШ ... КИТАЙСКАТА ДЪРЖАВА МОЖЕ ДА ДАВА НА ВСЯКО КИТАЙЧЕ НАВЪРШИЛО 18 ГОДИНИ ... ПО ЕДНО БЕЗПЛАТНО ЖИЛИЩЕ ..... АЗ ТАКА ГО МИСЛЯ ЗА БЪЛГАРСКИЯ КЕЧ ( ЗАДЪЛЖИТЕЛНАТА ВОЕННА СЛУЖБА) . 3 ГОДИНИ КЕЧ , НЕ ТИ ПЛАЩАТ НИЩО И НА УВОЛНЕНИЕ ПОЛУЧАВА ВОЙНИКА ЕДНО БЕЗПЛАТНО ЖИЛИЩЕ 60 КВ.М С НОТАРИАЛЕН АКТ :))

Аз напълно ти вярвам, затова пуснах този пост във Фейса, където имам стотици приятели и последователи. По късно ще ти кажа, колко са лайковете под този пост.

Китай няма хора. Да им пратим 1 милиард българи, белким населението им нарасне малко.

Що са блокирани коментарите на статията за Пацулката фон дер Лайнянен и Брат ѝ? Най-голямото корумпе бродило по света на която сметка са и милиони убити от ваксините и още повече с тежки усложнения, а най-грозното е, че някои се кланят на този човешки отпадък.

Защото ако не си наясно, няма коментари под платени рекламни статии каквато е тази, Рекламка на ДС бандитите от евроинс.

" и Украйна побеждава по всички фронтове..."

Облаци се струпват над Китай. Трябва да си луд, за да се откажеш от най-големия си пазар - САЩ.

И за това ли САЩ изнасят производството от Китай във Виетнам, Филипините и Индонезия? Нали и те са Източноазиатски страни? И така в Азия работата върви зле, няма растеж, но пък за това има "успешна" рецесия в Западна Европа, защо ли? Ама кво да са прай - сиренето/суровините са с пари, макар и да са рубли или юани.

АКО ГОВОРИМ ЗА КЕБААПЧИЙНИЦИ .... ОСНОВНАТА ПЕЧАЛБА ОТ НАД 75% НА MCDONALD, KFC , BURGER KING, . И Т.Н ПИЦИТЕ .... СЕ ФОРМИРА В АЗИЯ.. А НЕ В САЩ И В ЕС :))

Нали си Детройта ? Всичко знаещ и разбиращ. Защо фа ти обяснявам аз. Заповядай в Денвър на по една кръчма и ще си говорим. Айде аз черпя, че ти очевидно имаш затруднения.

В ДЕНВЪР МОГА ДА ДОЙДА ... РЕЗЕРВАТ ЗА БЕЛИ .. И БЕЛИ ИМ МИЯЧИ НА ЧИНИИ :)) ТИ ОТ КОИ СИ ? .... СИГУРЕН ЛИ СИ ЧЕ ЩЕ МЕ ПУСНАТ С НОМЕРА КОИТО НЕ СА ОТ КОЛОРАДО :))

ДНЕС . ПРЕВОД ....Друг бизнес в центъра на Детрйт обвинява проблемите, измъчващи ядрото, за решението си да затвори. ..... „Ежедневните предизвикателства на бездомността, вандализма и наркоманиите, измъчващи нашия център, направиха невъзможно осигуряването на безопасна среда за нашия персонал и клиенти, а необходимостта от заключване на входната врата намали всякакъв шанс за успех на търговията на дребно“, пишат собствениците в Публикация във Facebook неделя. ..... АЗИЯ ИМАЛА ПРОБЛЕМИ , СМЕШНИЦИ

ХА-ХА-ХА .. СТАТИЯ ОТ РОДА ... " ИНВЕСТИРАЙТЕ В АМЕРИКАНСКИТЕ ГЕТА ЗА БЯЛ И ЧЕРЕН ТРАШ И ЗАПАДНАЛО - ЕВРОПЕЙСКИТЕ ДЮНЕРРДИЖИИ"

Коментар от рода: нищо не разбрах, ама нали съм професионален трол и требва да напишем нещо иначе нема копейки бате…

ПРОЧЕТИ КВО СЪМ НАПИСАЛ ПО-ГОРЕ:))

И какво си написал? Че Детройт е помийна яма още от края на 80те години ли? Това не е тайна за никого. Я да те питам? Ти някога в дълбоката китайска провинция бил ли си? Джакарта и на картата не можеш да я намериш, та камоли да знаеш какви мизерни райони има там. Иначе голем тролски го вадиш.

В АМЕРИКАНСКИТЕ СРЕДНИ ЩАТИ НЕ МОЖЕШ ДА ОТИДЕШ . . ЗАЩОТО ФЕРМЕРА ИЗЛИЗА С ПУШКАТА И ПИТА " ЗДРАВЕЙ , КАК СИ" .. ФЕРМИТЕ СА НА 3-4 КМ ЕДНА ОТ ДРУГА .... А В БЪЛГАРСКИТЕ СЕЛА ХОДИЛ ЛИ СИ ?

Първо да те светна, живея точно в средните щати вече двадесет години ( за щастие не в Чикаго). Второ: пътувам достатъчно често за да знам че пишеш глупости. Трето: какво общо имат българските села със статията?

РАЗКАЖИ НИ НЕЩО ЗА ЖИВОТА В САЩ ....ПОХВАЛИ СЕ .... ДА НИ ОТКРЕХНЕШ :)) ...И ДА ПОВЯРВАМЕ В СВЕТЛОТО БЪДЕЩЕ :)) .. ...

Нали си детройта дето знае и разбира от всичко? Аз ли да ти обяснявам? Ама ако искаш може да скокнеш до Денвър, ще черпя една кръчма от мен да мине.

Бългapитe вече cме пo-бoгaти oт pycнaцитe. Брyтният вътpeшeн пpoдyĸт нa глaвa oт нaceлeниeтo в Бългapия вече e 14 893 дoлapa, дoĸaтo бpyтният вътpeшeн пpoдyĸт нa глaвa oт нaceлeниeтo в Pycия e само 14 403 дoлapa. Това показва статистика на Международния валутен фонд (МВФ). Тoвa e иcтopичecĸa пpoмянa в ĸлacaциятa мeждy двeтe дъpжaви, защото ce cлyчвa зa пъpви път нaд 30 гoдини нacaм. Друга огромна нация, която бием на същия принцип е Китай, чийто брутен вътрешен продукт на глава от населението е 13 720 долара.

Добре че не пише от преди Христос.

Гроздето е кисело за краварите. Попътен вятър за БРИКС, лицемерният Запад не им е нужен за нищо.

Световната Банка е частна фирма , както беше Националната Лотария - Гръмко ИМЕ и Фасада от картон .

лоши са я , вижте обаче САЩ онзи ден едва измолиха кредит за да не затворят държавата. Е толкова са напред ,

Стига бе, уморихте ни с тия вицове, особено с този за Китай, колко зле били :-)

Ние ще ги спасим с нашата силна икономика! Да ви ЕБПМ проста.........

Много са дълги тия вицове за да ги чете човек...

Айде, няма нужда! Гроздето е кисело! А в САЩ и ЕС какви са икономическите показатели, а??

Превъзходни! В сащ от благодат и радост живеят в палатки по улиците и се дупчат с фентанил и конски транквиланти. В Европа също прикачат от модата. Светлото бъдеще за запада тепърва престои и ще се давят в мед и масло!

Са на тежки наркотици. Краварите убиха икономиката на Германия. Съответно изфакаха ЕУ да им плаща масрафа. Ма АЗИЯ щяла да фалира. Тва като Просията, Ватниците и Чиповете от перални. Деа та крива нива, пак се охакахме с губещият отбор.

За всичко в този свят са виновни краварите.

Eх Евразия, ех икономически разцвет...

Китай и Руспия ще ни поведат към светлото без-Западно бъдеще.