ФАО бие тревога за храните: Сътресения в доставките, катаклизми, бедност, глад

Ковид-19 в голяма степен изведе на преден план слабостите на агрохранителните системи в света

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това някаква шега ли е? Глад има, но със сигурност не е за храна. Глад има за още и още и още и още, още последователи, още лайкове, още по-голяма къща, още по-нова кола...

ФАО да се оправят със СЗО, и да ги бият тях, а не тревога. Въпреки това, няма проблем с доставките и производството на лекарства и ваксини, така че, всяко зло за ... пари.

Ето, тук избраха Радев и света взе да пропада. А да назначат Тиквата за генерален секретар на ООН и как всичко ще се оправи.

80% деМбили не ти разбраха шегата, после защо сме на последно място по всичко. Ами заради високия процент дембили, разбира се.

Понятията "агрохранителни вериги" и "здравословно хранене" не се съчетават добре помежду си.

Покрай психопандемията ковид 19 ще направите така,че от глад да умрат 1 000 пъти повече,от колкото от самия ковид!

Ами това е целта на глобалистите -да умират хора и да се намали населението на света.

Ько не беше този ковид всички щяха да са богати !!! Статиите се пишат от и за идиоти !!! И всички международни организации само харчат пари без да допринасят нищо за подобряване живото но Земята !!!

Ахаа! Значи от Ковид умрели 5 милиона за 2 години (силно преувеличено според мен). Сега се оказва, че заради мерките ще гладуват между 1 и 4 милиарда души. Кое е по-голямо бедствие според вас? За всеки мислещ човек беше пределно ясно, че безумните "мерки" рано или късно ще имат такива последствия - безработица, разорение, глад и смърт. За психичните поражения от постоянно насаждания страх да не говорим - той само ще усили тези гадни ефекти.

Добивът на пшеница в България е рекорден . Защо я изнесоха с кораби !?

Дебил

дето я изнасят (от много години) са супер алчни НЕЧОВЕЦИ.

Стига с този ковид! За Европа по лошото е така наречена зелена енергия! Другия фактор са субсидиите в селското стопанство в различните страни. Субсидиите унищожават пазарната икономика от много отдавна.

Мисирките да питат каква е причината за това ! Ако смеят, де. Друго което може би представлява интерес, какво правят десетки и десетки кораби "заклещени" по големите пристанища. Аз лично очаквам да ни обвинят че пиеме много, ядем много, караме много коли, харчим ток итн итн, за онези 0.1 % няма да важат тези правила. Мисля че е назрял момента за революция, или ние или те

Мислиш, че като се изтрепят ония 0,1% нещата ще се оправят? Жестоко се лъжеш! Да же ще се влошат.

Филмът с изтрепването сме го гледали - Френската революция. Нещо да се е променило?

Не са били правилните хора ! Доста материал има по темата.

Нали това беше една от целите на Covid.

Мдааа.... ФАУ2, после 3...

Не разбраха ли че в бъдеще само с ваксини ще се храним. Виж в БГ като няма ваксини как мрем. Няма значение че масово българина яде боклуци, седи на студено, разбита му е нервната сиситема от глад и мъка. Ще го ваксинираме и всичко ще му мине.

Тези същества, убиват за къщи, където да лежат и да лапат.

Подготвят ни за новата симулация.

цялата земя се застрои със сгради. Един от големите ужаси е в Бг. Няма земя за храна, само къщи. Алчност дива.

Има бая, ама я искат за тях, без хората ни по нея..

Тези, които я продадоха и я застроиха, са наши съграждани. ТЕ не искат никой друг освен тях да е жив.