Фалиралата криптоборса FTX дължи над $3 млрд. на най-големите си кредитори

Базираната на Бахамските острови компания започна процедура по несъстоятелност в САЩ на 11 ноември

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ще си купя 2 накуп. хе-хе

Мечтая си и аз да дължа на някой няколко милиарда...

Ще пият една студена вода. Щом има балъци - ще има и тарикати. Предимството да си американски собственик на крипто "борса" е, че можеш спокойно да откраднеш парите на балъ...инвеститорите, и да обявиш фалит. И никой да не те закача. Иначе не става. За пример - наша Ружа я водят измамница. Тя не може просто да обяви фалит. Докато тоя неандерталец, собственика на FTX (потърсете снимки как изглежда тоя изтърсак) - няма никакъв проблем. Та, човека взе парите, и каза "ще видим". Това е. Кой имал - дал.

Всеки грамотен човек знаеше че криптото е пирамида, но както винаги става много хора се надяваха че точно те ще са най-хитрите

Нищо ново под небето!

Цялата работа е планирана - тези които си мислят, че става въпрос просто за "Пирамида". Целта е Крипто да се контролира от Банките и държавата. Тази пирамида беше замислена да се провали, за са даде повод и убеди хората, да има държавен контрол над крипто. Да не говорим, че милиони отидоха и като дарения на политическите партии - 90% за Демократите. Този младеж- фигура и палячо - просто е фасада на схемата.

Изгорях :)))

Американският евреин Фрид начело на фалиралата борса е вторият най голям Спонсор на ДемоКрадите в САЩ. Най големият спонсор на ДП и неин реален собственик е вездесъщият израелец Джордж Сорос. Фрид изпари около 20 милиарда на своите вложители . Започва мащабно разследване за връзката FTX...Украйна.... Демократическата партия.

Имали бол пари - дали му...

А кат беше 2 цента, що не си купи?

де ги четете тея раути

Този е втория, а кой е най-големия спонсор?

ми тугаз крипто ко ше ми сменя фиатните пари и досегашната хегемония на банките, нали с рая мисъл крипто придоби такава популярност е щом същите пак ще го контролират за чий курец ми е да бухам пари в крипто

Най-голям спонсор на демократите е Джордж Сорос,този е на второ място

и Аз изгорях!... кога му е вървяло на сиромаха, или жена му ше наебут или криптото ше му откраднат. хех

плачат

чуек чуек!

Момчето се извини все пак. Всичко е културно. И една мекица също се извини миналата седмица на инвеститорите. Съда и даде 11 години затвор . Голям купон обаче е било в тази борса! Разцепили са се направо.

Дребни кахъри.

Нищо не разбирам от банкиране,криптиране и подобни и ми е добре. Според парите,които имам в даден момент, отивам на кръчма,на почивка или си купувам имот. До сега не съм загубил.

Правилно правиш

Много Деца в България изгоряха с Пари - те са около 18 - 27 години .Лошото е че повярваха на Американците и вложиха пари от Труда на Родителите си .

Тва да инвестираш в компания базирана на Бахамските острови си е яко.

Колко много?

Засега си само до кръчмата май.

Супер празнувам.

Нормално. Да ги искат от Украинските фашисти. Те им бяха сериозен инвеститор. А горенето на тая партенка на неокон/неолиб мафията ще даде повод за утрепване на всичко свързано с криптовалутите. Така, че се гответе ако не сте от щастливците дето са капитализирали.

Za struyu I za CO2. Da se butkat rabotite.

И колко имота си купил с пари, спечелени само от заплата? Без инвестиране, без банки, без бизнес? Нула?

показателно за фед и цялата капиталистическа система понци. и после България не отговаряла за ЕЗ. Долара е най на с раната валута, покрита само с измами схеми корупция и оране на пари войни наркотици и убийства

Другите "инвеститори" ги чака същият ХЕЙ

На печелившите честито. На един умрял балък се раждат нови десет.

САЩ определено доказват,че са една голяма схема на Понци и нищо друго.

Крадиторите ще получат по една флашка със съдържанието на сървъра. Ако искат флашката може да е виртуална.

някой деца 18-27 си загубиха собствените, изкарани с труд пари, не много де ама все пак загубени. е Шорош си ги програмира това поколение да му вярват с учебните програми от последните 30 години.

Криптото даже не е пирамида, а само въздух под налягане.

мацкаааа ма в ЮАР ли си? Кък та търсят и не моа те намерят!

пази жената, за криптото е ясно!:)))))))))))))))

що и тогава и сега не ми дреме на кура за врътките на американските евреи, бегам далеко от всичко наречено борса. за мен каквато и да "борса" и САЩ = пирамида , схема на Понци. Парите ги пропивам и харча по курви, стинка не давам за такива "борси".

тука сме споко, и не плачем :) кой нормален си държи парите по борсите :) not your keys not your crypto !!!

Както се пееше в една песен "Евреи, евреи, кругом одни евреи..." Сещате ли се за онези другите двама грозни евреи - крокодилката от Уолстрийт и мъжо й? https://youtu.be/d6EXbQ6jqIM

Кой ще го прави това разследване, ти ли? Щото ФБР прави това, което му наредят същите тези демократи.

Пирамиди, фараони и балъци за милиони... Куче влачи рейс, диря няма.... Тези текстове може да са смешни, но са верни. Особенно за американските алчни копел$та. Хак да им е!

Нямаш си представа парите на колко руснаци и китайци са там.

САЩ доказаха, че са най-хитри от всички. Руснаци и китайци копат като луди, американците им взеха изкопаното наготово.

Бахама, бахама мама.

Че мошеници ще има всяка епоха. Дали с тунел дали с крипто дали с дрелка. Се тая но политиците са вечни баце!

Колко трябва да си глупав та да кредитираш някой базиран на Бахамите.

Ей Киро Брейка излезе прав ама кой да го слуша, не щяхте да му плащате по 6€ за канала, сега го изядохте с по холяди!!! Бухахаха

Мони, тези какво се правят на "фалирали" както нас? Аз си пия маргарита так във Флорида със знойни кубински, ти със Сергей Яков-станишев си живеете в имението в Швейцария и ди чорбаджийката на ДИР.РУ, къде е проблема не разбирам? С "фалита"?!